Šta je tu posebno? Neke grančice se drmaju malo nešta a ono gdje sam ja pokazao kao da su od betona, mislim da bi se i betonske više mrdale (govorim o frontier gameplayu) Zamisli ti sad da recim muškarac prosječne težine, recimo 85 kg skoči na granu debljine ruke ili ajmo reć noge? Pa ima da se zadrma ko kad treseš drvo šljive...........od svih skokova na grane i hvatanja za grane u ovim gameplayovima koji su dosad izašli, reži mi glavu ako se 10 % tih grana zatreslo. Šta, jel se to u Americi neke tresu neke ne? Pa evo još jedan primjer: u frontier gamplayu kad on ispred one trvđave ispali rope dart i pomoću njega se spusti sa drveta, ta grana se nije ni pomaknula, a držala je težinu Connora i onog engleza! Minimum 150 kila! I sam sam se kao klinac penjao i skakutao po granama lol (naravno ne kao ovaj lik :)), a i Isaac Newton bi stao na moju stranu, kvragu pa nije umro puno prije događaja iz AC3 hehe. Al dobro stignu oni to još ispolirat, a vjerojatno i hoće.
Evo pogledajte od 3:45 pa idućih 10 sekundi, tu se točno vidi o čemu pričam
#!

lnova65
danas ne nudi ni jedna druga igra, tako da... Ali ovo je tema o Asasinu kojeg pored Skyrima neverovatno gotivim.