Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 573.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
Praetorian1 kaže...

Ja bi volio da vrate Altaira, Ezio mi izgeda kao da nosi narodnu nošnju lol.

Briga mene što nosi, čovjek ima 6 banki a i izlizao se više, zato se nadam novome liku.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Praetorian1 kaže...

Ja bi volio da vrate Altaira, Ezio mi izgeda kao da nosi narodnu nošnju lol.

Briga mene što nosi, čovjek ima 6 banki a i izlizao se više, zato se nadam novome liku.

Također, već je izlizan. Ja bih htio trojku mjesto radnje američki rat za nezavisnost

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

biće sad u ovom novom i ezio i altair....

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
master4games kaže...

biće sad u ovom novom i ezio i altair....

STVARNO?! Nismo znali..........

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran

Vidite što mi se odjednom pojavilo na ekranu. A ja nisam u ovoj igri varao niti znam kako..........rekao sam im ako ovo ne riješe da ću u javnost s tim.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne meni bas smeta to sto ima tih glupih djelova u sadasnjosti tamans se uzivis  u igru i onda ti prekine  s tim dijelom iz sadasnjosti ponekad stvarno izgubim gust zbog toga,da nema toga mislim da ne bi mogao nac nijednu jedinu manu ovoj igri jer je stvarno prej*****

16 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Ne meni bas smeta to sto ima tih glupih djelova u sadasnjosti tamans se uzivis  u igru i onda ti prekine  s tim dijelom iz sadasnjosti ponekad stvarno izgubim gust zbog toga,da nema toga mislim da ne bi mogao nac nijednu jedinu manu ovoj igri jer je stvarno prej*****

Znači ti bi samo igrao kao Ezio, a ne kao Desmond što je i poanta cijelog AC serijala?

15 godina
neaktivan

Da bas tako samo kao Ezio  i volio bi da nema onog bedastog virtualnog osvjetljenja,da ljudi ne svijetle kao da si im zabio zarulju u guzi** i da su menui s oruzjem i kod trogvaca vise srednjovjekovno ukraseni, a ne onako virtualno osvijetljeni i jednostavni to mi je jedina zamjerka previse je tih bedastih nepotrebnih svjetlosnih efekata u Eziovom dijelu isto kao sta je bilo i u Altairovom i smeta mi onaj  preelektronski zvuk kad kupujes nesto itd. mislim zelim rec da je igra fascinantna al bila bi jos fascinantnija da nema tog ispreplecanja u vremenu mislim cak mi to  i ne bi smetalo al da su dio di igras s Eziom napravili total srednjovjekovni bez ovih efekata iz buducnosti ako me razumijes to mi je jedina zamjerka...

15 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

Da bas tako samo kao Ezio  i volio bi da nema onog bedastog virtualnog osvjetljenja,da ljudi ne svijetle kao da si im zabio zarulju u guzi** i da su menui s oruzjem i kod trogvaca vise srednjovjekovno ukraseni, a ne onako virtualno osvijetljeni i jednostavni to mi je jedina zamjerka previse je tih bedastih nepotrebnih svjetlosnih efekata u Eziovom dijelu isto kao sta je bilo i u Altairovom i smeta mi onaj  preelektronski zvuk kad kupujes nesto itd. mislim zelim rec da je igra fascinantna al bila bi jos fascinantnija da nema tog ispreplecanja u vremenu mislim cak mi to  i ne bi smetalo al da su dio di igras s Eziom napravili total srednjovjekovni bez ovih efekata iz buducnosti ako me razumijes to mi je jedina zamjerka...

To ti je jedina zamjerka, a nabrojao ih u 5-6.............LOL i pol {#}

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 3:58 (Kora).
16 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Ali ti kužiš da je poanta  cijele igre priča o Desmondu i njegovom spašavanju svijeta u 2012. godini?

I zašto bi trebao dio o Eziu bit srednjovjekovni kad je on u renesansi i oni svi zvukovi su od animusa.

15 godina
neaktivan

ne ja mislim da ih je 7 {#} pobroji ih ponovno...

16 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

ne ja mislim da ih je 7 {#} pobroji ih ponovno...

To je rečeno figurativno.

17 godina
Kora kaže...

Također, već je izlizan. Ja bih htio trojku mjesto radnje američki rat za nezavisnost

Hm. . ., Assassins Creed i stojis na poljani punis musketu da nekoga spalis, vec mi se pomalo gadi igra koliko je zaglupljena pistoljima iz rukava i crosbowima jos samo chaingun fali. . ., ima i boljih doba za posjetit od Americkog gradjanskog rata, mozda Srednji Vjek, Japan. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Kora kaže...

Hm. . ., Assassins Creed i stojis na poljani punis musketu da nekoga spalis, vec mi se pomalo gadi igra koliko je zaglupljena pistoljima iz rukava i crosbowima jos samo chaingun fali. . ., ima i boljih doba za posjetit od Americkog gradjanskog rata, mozda Srednji Vjek, Japan. . .

Hmm, nisam spomenuo građanski rat, već rat za nezavisnost. Bitna je razlika, nekih 100 godina, a i neprijatelji su drugačiji, baš mi dođe da rokam crvene mundire tamo okolo haha

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...

Hmm, nisam spomenuo građanski rat, već rat za nezavisnost. Bitna je razlika, nekih 100 godina, a i neprijatelji su drugačiji, baš mi dođe da rokam crvene mundire tamo okolo haha

Lol priznajem moja greska i to ne mala oko 100 godina :) Mora da si citao dosta stripova o Blek Steni pa ti se ganjaju crveni mundiri ali opet to je daleko veci korak prema modernizacij gdje macevi i nozici padaju u zaborav a vise se koriste kubure i slicne BOOM BOOM spravice. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan

Ne sjecam se kad sam igro neku igru 5-6 sati u komadu ovo je ludilo sve sto vise razvijas svijet oko sebe sve bi vise i vise igro al assassin guild je nesto najeb***** sta sam ikad vidio u nekoj igri pogotovo kad te asistiraju {#}

0 0 hvala 0
14 godina

Jel ovo ljudi još igraju?Jer bi htio kupit na Hostu a ne da onda izvisim da nemogu nać nitijedan game jer niko ne igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CoKsA kaže...

Jel ovo ljudi još igraju?Jer bi htio kupit na Hostu a ne da onda izvisim da nemogu nać nitijedan game jer niko ne igra.

Igra se igra...............

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

pitanje:koji je najbolji servis za kupnju key-a....ja si nebi kupio ac:b nego ac2 tako da si popunim kolekciju pa pošto nigdje više nemogu kupiti cd onda barem da kupim key....koji je najbolji site za kupit ac2 key?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 14:18 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
master4games kaže...

pitanje:koji je najbolji servis za kupnju key-a....ja si nebi kupio ac:b nego ac2 tako da si popunim kolekciju pa pošto nigdje više nemogu kupiti cd onda barem da kupim key....koji je najbolji site za kupit ac2 key?

Ako češ preko domaćih Base Host ti je najbolji, mislim da je sad i neko sniženje u điru.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
master4games kaže...

Ako češ preko domaćih Base Host ti je najbolji, mislim da je sad i neko sniženje u điru.

ok,a gdje da onda skinem igru?dali mi oni daju neki link koji je provjeren da radi i nema virusa,ili oni sami igru uploadaju negdje pa ti daju link,ili?

15 godina
protjeran
master4games kaže...
thuglife kaže...
master4games kaže...

ok,a gdje da onda skinem igru?dali mi oni daju neki link koji je provjeren da radi i nema virusa,ili oni sami igru uploadaju negdje pa ti daju link,ili?

Ne, skidaš igru sam odakle hoćeš, od njih samo ključ dobiješ

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Dali zna tko mail od ubisofta

14 godina
neaktivan
Kora kaže...
master4games kaže...
thuglife kaže...
master4games kaže...

Ne, skidaš igru sam odakle hoćeš, od njih samo ključ dobiješ

a jel može u PP koju verziju da skinem?neka koja nije prčkana po njoj i da nema virusa....jel znaš možda?

14 godina

Ajde ko igra na PC-U nek me doda CoKsA95

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze zamjena cod6 org cd key za brotherhood org cd key? Oce ko? Hitno!!!

Nikola Adzaga

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a dali trebam imati cd key?

Nikola Adzaga
16 godina
neaktivan

E, bok dečki. JA se javljam jer imam problem! Evo vratio sam se nakon 5-4 mjeseci ne igranja Assassins creeda Broterhood MP. SAd prije sam bio otvarao portove 1000 i odlično mi je trazilo ljude i one sesseione znate na što ciljam.E sad kad sam došao nako dugo vremena doša je taj patch 1.3 pa sam mislio da necu morati otvarati portove naravno obvaj updet je u k**** i sad mi opet onako dugo trazi sesseion a provao sam ove portove recimo 7917,12000,1000... ALi ništa kaže kako ih ne mogu otvorit!

Help!

{#}

vorpen

0 0 hvala 0
17 godina

Jesi li probao ove stvari? Ili da staviš da ti je ACB "trusted application", što mu dozvoljava sav saobraćaj (barem je tako kod mene u Comodu, pa se nisam ni zamajavao pojedinačnim portovima).

Upravo sam shvatio jednu neviđenu glupost - ne može se ponoviti poslednja misija, ona sa Desmondom u Rimu. Da li je to moguće?! I ako jeste, ima li negde neki pristojan klip tog dela, jer hoću da ponovo vidim kraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Zanima me ako te bana punkbuster u ACBu, dali ćeš moći igrati ACB MP ako kupiš novi ključ ili će me izbacivati svejedno koliko god da ključeva kupio?  Ili Punkbuster izbacuje na temelju tvoje IP adrese? Ili PB bana account?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 0:06 (Kora).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice