Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 573.668
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
Looka kaže...
dominho_sb kaže...

jel zna ko serial number za assassins creed brothedhood...XDD

Ja sam probao ovaj i radi.

G3T4-L1F3-P1RT-N00B

Al pazi, ovo na kraju su dve nule, nisu slova "O".

nee....moraš poslat mail Ubisoftu, jer su jako pošteni pa meni udjelili pet preorder keyeva za mene i moje frendove besplatno.  {#}

1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
16 godina
protjeran

Šta se može napraviti klan?

Tko sve kupuje pc verziju?

10 Ja sam već preorderao (fan)
8 Ja kad izađe (sačekuša)
25 Ja ću ukrast (pirat)
4 Ja neću niš (ljenivac)
http://www.animehr.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://assassinsnetwork.ubi.com/

Uloguj se tu i vidi sta sve postoji :D Cak postoje i Clan Events :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko GB zauzima cijela igra?

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
APazinjan kaže...

Računajte na mene!  {#} (predlog za novog smajlija - isti kao ovaj, samo sa dva hidden bladea  {#})

15 godina
protjeran

bilo bi ljepo, a i vrijeme na trojci odigrati neku ljubavnu afericu s onom zenskom

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
APazinjan kaže...

znaći ima na desetero koji će igrati mp?!
ako neko ima volje i zna napraviti klan neka ga napravi, može raćunati na mene u njemu{#} 

15 godina
neaktivan
borna666 kaže...
APazinjan kaže...

znaći ima na desetero koji će igrati mp?!
ako neko ima volje i zna napraviti klan neka ga napravi, može raćunati na mene u njemu{#}

i na mene možete raćunati..;))

16 godina
ev ljudi racunajte i na mene :D. Bug online clan hell yea!!
Steam:luka2301

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
a menee :D
nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dal se neko nudi da napravi klan?

ja sam osobno malo premlad i preglup za to tako da{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Ma lako ćemo za tehnički deo pravljenja klana, samo da igra već jednom izađe.  {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

samo se nadam da niko ne kupuje preko steama, jer ja neću milsim em je skuplj(oko 100 kuna više) em tamo moraš skidat i to 

a ovdje ljepo dobiješ cd i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio preko GamersGate-a sto je nesto slicno kao steam i prosao sam jako povoljno i igru cu da igram bar  dana prije vas sto sto ste narucili diskove :D i jos cu da dobijem 2 MP lika tako da ima da vas zezam u MP-u :P :D Salu na stranu nije problem da ja napravim klan ali malo nemam vremena zbog fax-a tako da bi to prepustio nekome ko ima vise vremena :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Mislim da su svi ovde zaobišli Steam, pre svega zbog cene (za razliku od ljudi sa Ubijevog foruma koji su masovno kupili tamo, oduševljeni što dobijaju Digital Deluxe po ceni običnog izdanja).

Ja sam, kao i Dex, kupio na GamersGateu, 40% jeftinije nego na Steamu. Jeste da ću, kad backupujem instalaciju, imati disk koji izgleda kao piratski (i to mi je malo žao), ali cena je bila ok, a što se skidanja tiče, mislim da će se nama igra skinuti još tokom noći izlaska, pre nego što ćete vi stići do svojih fizičkih kopija.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 21:37 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pokazacu vam ja svoje backup diskove za AC2 cim mi kolega vrati ili mozda uslika veceras pa mi posalje :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Mislim da su svi ovde zaobišli Steam, pre svega zbog cene (za razliku od ljudi sa Ubijevog foruma koji su masovno kupili tamo, oduševljeni što dobijaju Digital Deluxe po ceni običnog izdanja).

Ja sam, kao i Dex, kupio na GamersGateu, 40% jeftinije nego na Steamu. Jeste da ću, kad backupujem instalaciju, imati disk koji izgleda kao piratski (i to mi je malo žao), ali cena je bila ok, a što se skidanja tiče, mislim da će se nama igra skinuti još tokom noći izlaska, pre nego što ćete vi stići do svojih fizičkih kopija. {#}

Jesi ti sad faca? Lol, ja cu takodjer MP igrati, to je zapravo i razlog zasto kupujem original. Btw evo bas gledam, Da Vinci Dissapearance ima preko dodatna 2 sata singla, vise nego sto sam ocekivao
Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 15:09 (Kora).
15 godina
protjeran
Kora kaže...
Ivan(4) kaže...

Ja sam, kao i Dex, kupio na GamersGateu, 40% jeftinije nego na Steamu. Jeste da ću, kad backupujem instalaciju, imati disk koji izgleda kao piratski (i to mi je malo žao), ali cena je bila ok, a što se skidanja tiče, mislim da će se nama igra skinuti još tokom noći izlaska, pre nego što ćete vi stići do svojih fizičkih kopija. {#}

Jesi ti sad faca? Lol, ja cu takodjer MP igrati, to je zapravo i razlog zasto kupujem original

to je i moj razlog da nema mp ljepo partis i skidaj{#}

16 godina

Dvojka mi je definitivno najbolja igra i mislim naručiti Brotherhood, ali nikada nisam kupio samo SN i zanima me što onda? Imam neki download manager s kojm skinem ili običnog pirata? Ako je pirat treba li mi crack pošto nema CDa?

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehehe zavisi koji key kupujes. Ako kupujes skenirani key skidas pirata, a ako kupujes steam key skidas preko steam-a. I crak koristis da bi zaobisao CD-Key tako reci :D cim imas CD key nema potrebe za crackom :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dex3108 kaže...

hehehe zavisi koji key kupujes. Ako kupujes skenirani key skidas pirata, a ako kupujes steam key skidas preko steam-a. I crak koristis da bi zaobisao CD-Key tako reci :D cim imas CD key nema potrebe za crackom :D

Ne mora biti. Ja npr imam GTA IV original key pa opet moram igrati s crackom jer traži dvd.

http://dizanje-ratia.info
15 godina
protjeran

Šta je ovo Pazinjanin? Ja glasujem da sam preorderao na tvom postu i kad idući put otvaram topic, kao da nisam glasovao

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kora kaže...

Šta je ovo Pazinjanin? Ja glasujem da sam preorderao na tvom postu i kad idući put otvaram topic, kao da nisam glasovao

Probaj zatvorit/očisti sa ccleanerom/ponovo glasat

Inaće neznam ;)

http://dizanje-ratia.info
17 godina
neaktivan

On ono bi koristi SecuRom zastitu :D Zato ja imam box verziju {#} A kako ljudi igraju steam verziju onda XD I da pokusao sam napraviti klan ali mi je izbacivao gresku neku na Ubisoft sajtu probacu ponovo veceras XD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja vrlo vjerojatno kupujem igru, u Algoritmu, tak da ću se i ja pridružiti klanu.

Zašto u Algoritmu? Preko interneta ne smijem kupovati, a uplatiti nekome pare da mi "pokloni" preko Steama nema smisla jer je na Steamu skuplje nego kod nas.

Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto ne smijes kupovati preko neta ako nije tajna? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nema veze što me koštalo 70-ak kuna skuplje nego vas što ste digitalnu preorderali, nije mi žao tih 70 kn za kutiju i dvd dati :),

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cuvaj se kora kad te u MP-u dohvatim sa Harlequin-om :D Ps evo kolega je uslikao AC2 diskove pa da vidite kako sam ih uradio :D 

http://img580.imageshack.us/img580/2264/p1040971r.jpg

Inace sam sam radio komplet disk cak i tekst po obodu sam prepisao sa orginal diska XD 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Cuvaj se kora kad te u MP-u dohvatim sa Harlequin-om :D Ps evo kolega je uslikao AC2 diskove pa da vidite kako sam ih uradio :D

Inace sam sam radio komplet disk cak i tekst po obodu sam prepisao sa orginal diska XD

Ja sam prešao AC I i AC II i oba su odlična..priča je tako uvjerljiva..odlična igra nema šta...valjda će i Brotherhood biti bolji nego ova dva nastavka;))

a tek MP..gledao sam nekaj na youtubu.odličan je..jedva čekam;)

17 godina
dex3108 kaže...

Uuu, svaka čast!  {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice