Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 573.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
cuspajz kaže...

Nakon što sam ubio Cezara, opet sam igro sa Desmondom. I sad sam ubio onu žensku i pojavili su se ceditsi. Jel to kraj igre? Pisalo mi je da sam tek na 46%...

Da, to je kraj, nazalost. To sto ti pise 46% je koliko si izvrsio sporednih misija, renovirao rim i sve to ostalo... Ali kada pogledas creditse do kraja, mozes nastaviti igrati, renovirati rim, rjesavati sporedne misije, samo sto je glavna prica zavrsena.

17 godina

Može i da učita neko ranije "sećanje", tj neku od glavnih misija koja mu se ponovo igra i u kojoj možda želi da dobije 100% sinhronizaciju ako je nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
burek22 kaže...
cuspajz kaže...

Nakon što sam ubio Cezara, opet sam igro sa Desmondom. I sad sam ubio onu žensku i pojavili su se ceditsi. Jel to kraj igre? Pisalo mi je da sam tek na 46%...

Da, to je kraj, nazalost. To sto ti pise 46% je koliko si izvrsio sporednih misija, renovirao rim i sve to ostalo... Ali kada pogledas creditse do kraja, mozes nastaviti igrati, renovirati rim, rjesavati sporedne misije, samo sto je glavna prica zavrsena.

A pod time je mislio kada potrošiš uludo recimo dobrih pola sata života roflmao

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Koristi spoiler, nisu svi prešli igru.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 17:10 (Looka).
16 godina
neaktivan

Onda si trebao staviti spoiler i na ovo gore, ne samo na "žensku".

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Looka kaže...
cuspajz kaže...

Koristi spoiler, nisu svi prešli igru.

Ma tko nije, nema toga tko ovdje gleda sad ove tekstove a da nije prešao igru (čitaj zagriženi assassin) a ako i ima takvih, zaslužili su da im se spoila jer su ovoliko dugo čekali da igru počnu igrati hahah

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Onda si trebao staviti spoiler i na ovo gore, ne samo na "žensku".

Ali to nije baš veliki spoiler jer se to već sazna na samom početku igre.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
protjeran

Gledam baš mnogi spominju da se za focus prije killa dobije dodatnih 150 bodova, ali ja uopće neznam fokusirat, mislio sam da je to lock ali nije, jer nikad dosad nisam dobio focus bonus. Jel zna netko?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina

Kad naciljaš metu, primetićeš da se oko ikonice koja ti pokazuje da je možeš ubiti iscrtava krug. Ako sačekaš da se krug zatvori pre nego što ubiješ metu (3s), dobijaš focused.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 3:50 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Kad naciljaš metu, primetićeš da se oko ikonice koja ti pokazuje da je možeš ubiti iscrtava krug. Ako sačekaš da se krug zatvori pre nego što ubiješ metu (3s), dobijaš focused.

E to sam viđao kod ovog jednog gameplaya ali sa xboxa, ali kad ja naciljam ima samo onaj lokot mali i to je sve, ali nema iscrtavanja

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

da to su ti ostale one sporedne misije 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 14:15 (JozaxD).
14 godina
neaktivan

Imam ogroman problem i molim pomoć plz!!!!

Igrao sam pirat assasin creed brotherhood i  s vremena ne vrijeme jednostavno mi se cijeli komp "smrznuo" znači ponekad bi čuo onaj neugodni zvuk  i sam slika stoji nemože se ni alt tab ni ctrl alt delete ništa jedino reset komp na buton.

S obzirom da mi je igra stvarno dobra, mislio sam ok vjerovatno jer je pirat mi radi probleme, idem kupit original pa da igram ko čovijek , i lijepo sam instalirao preko steam-a, danas igram radio sam one virtual treninge i kad tamo OPET!!

Bio sam stvarno u šoku, jer očito da mi i na orginalu isto sranje radi.

Znači cijeli komp mi se smrzne nemogu ništa nego reset manualno na switch.  Driveri su mu updatani i windowsi isto.

Komp mi je ovaj pod moj PC. Nedavno sam kupio. Negdje sam pročitao da treba stavit 2 core procesor jer da na 4 ruši, pa sad wtf?!? Može mi netko pomoći.

I da , to se događa nasumično, znači nema uopće nekog pravila.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 19:36 (Spaceni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam da li je to problem, ali ako jeste, svakako možeš da probaš da kažeš ACB-u da koristi samo dva jezgra: link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A neznam stvarno, ali evo kad sam kupio original sam očekivao da neće bit problema više, kad tamo evo ga freeze :(

A najgore mi je kad ponovno pokrenem igru pa imam Damaged save game , pa sam morao kopirat save game da nemoram igru iz početak krenut .

14 godina
neaktivan

Evo probao sam isključit ucc i nakon malo igre opet cijeli sustav zablokirao i morao restart. Onda sam uključio ucc, i igrao assasin na 2 core, nakon jedno 1h opet me zablokiralo i morao sam restart.

Da li mi može netko pomoći? Mogu vam dat dxdiag ili nešto ako bi pomoglo da pronađem u čemu je problem :(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E zamolio bih za pomoc ako mi neko more rjesit ovo evo ovako skinuo sam assassins creed brotherhood skidrow verziju i cak update 1.02 skidrow ali nako nekog vremena mi se igrica toliko svidila da sam odlucio kupit original cd key sa basehosta da mogu radit investicije multyplayer itd.Ali evo moje pravo pitanje gdje mogu unjet taj key da mi igrica postane original(donekle lol)jer kada zeli aktivirat u igrici preko multyplaya nista mi ne izbaci da upisem key ali pise da oce ali nece(jbga) mislim da je to do cracka od skindrowa.Jeli ikako mogu to zaobic i napravit manualnu registraciju cd keya?

0 0 hvala 0
17 godina

Iskopiraj save fajlove, skini neizmenjeni DVD rip i instaliraj ga i vrati save fajlove. Serial će ti tražiti kod prvog pokretanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Iskopiraj save fajlove, skini neizmenjeni DVD rip i instaliraj ga i vrati save fajlove. Serial će ti tražiti kod prvog pokretanja.

OK hvala na pomoci probat cu pa budem javio ako radi

17 godina

Ništa te ne košta da probaš ako ga već imaš. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta jeli mi vezan key za account ko u steama?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo danas sam igrao barem 5 sati i sve super radi niti jednom mi nije zablokiralo. Evo što sam napravio, samo još moram ustanovit što je od to dvoje bilo krivo.

Preko run-a sam ušao u msconfig i tamo stavio startup programs sve disable. Te sam tako igrao danas i sve funkcionira. 

Isto tako još sam napravio nešto što se tiče memorije. U biosu mi je bilo namješteno na 8-8-8-20, a moja memorija bi trebala radit na 9-9-9-24, tako da sam to promjenio.

DRAM mi je bilo 533Mhz , pa sam povećao na 716Mhz.

Sad neznam da li je do RAM-a ili nekog programa morat ću sutra to isprobati tako da znam.

Inače moja memorija bi trebala raditi na 1600Mhz, e sad ja u BIOS-u nemam za namjestiti točno 800Mhz, imam ili ovo manje ili 833 pa neznam ni sam što staviti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 2:13 (Spaceni).
17 godina
CrazyGamerNOT kaže...

sta jeli mi vezan key za account ko u steama?

Jeste, vezan je za Ubi Account.

Spaceni kaže...

Evo danas sam igrao barem 5 sati i sve super radi niti jednom mi nije zablokiralo. Evo što sam napravio, samo još moram ustanovit što je od to dvoje bilo krivo.

Preko run-a sam ušao u  msconfig i tamo stavio startup programs sve disable. Te sam tako igrao danas i sve funkcionira.

Isto tako još sam napravio nešto što se tiče memorije. U biosu mi je bilo namješteno na 8-8-8-20, a moja memorija bi trebala radit na 9-9-9-24, tako da sam to promjenio.

DRAM mi je bilo 533Mhz , pa sam povećao na 716Mhz.

Sad neznam da li je do RAM-a ili nekog programa morat ću sutra to isprobati tako da znam.

Inače moja memorija bi trebala raditi na 1600Mhz, e sad ja u BIOS-u nemam za namjestiti točno 800Mhz, imam ili ovo manje ili 833 pa neznam ni sam što staviti.

Moguće da je do RAM-a. Iz brojeva koje si naveo mi se čini da si OC-ovao isključivo podizanjem sabirnice, kad već imaš BE, probaj nju da vratiš na normalu, a da OC-uješ pomoću množioca. Tako bi trebalo da možeš da dobiješ regularnih 1600MHz, bilo da CPU staviš na 3.4 ili 3.5GHz.

15 godina
protjeran

Kakvih kretena ima u ovom MP-u pa to je za ne povjerovati!Mrzim runnere! Koknu i onda trče, trče i samo trče do iduće mete, i uopće ne staju i ne ubijaju stealthy, ništa! Kreteni do bola, i  tako upropaštavaju ljudima igru! Još ako ima takvih više, prisiljen si i ti trčati za njima i ići na krovove, kak mi to jede živce..........

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina

Ko šta radi, ti nešto kukaš.  {#} Mene isto nerviraju (mada, nisam odigrao nijednu partiju bar mesec dana), ali hebi ga, ne varaju, imaju svoju strategiju, treba ih pobediti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Kakvih kretena ima u ovom MP-u pa to je za ne povjerovati!Mrzim runnere! Koknu i onda trče, trče i samo trče do iduće mete, i uopće ne staju i ne ubijaju stealthy, ništa! Kreteni do bola, i  tako upropaštavaju ljudima igru! Još ako ima takvih više, prisiljen si i ti trčati za njima i ići na krovove, kak mi to jede živce..........

Te najvise volim kad nalete na mene da se ne moram muciti XD

http://vgm.tv/
16 godina
neaktivan

Jel moguce sa jogurt verzijom igrat mp?

mozete i na pp odgovorit

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Jel moguce sa jogurt verzijom igrat mp?

mozete i na pp odgovorit

nope...

14 godina

Ekipa imam pitanje,sada sam prešao 100% igru i zanima me kako da se prebacim u neki drugi grad kao što je rim,barcelona mogu samo svoje assainse prebacivat no ja nemogu otići.HVALA!! HITNO!

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ekipa imam pitanje,sada sam prešao 100% igru i zanima me kako da se prebacim u neki drugi grad kao što je rim,barcelona mogu samo svoje assainse prebacivat no ja nemogu otići.HVALA!! HITNO!

Što si ti mislio da možeš ići u sve gradove u koje tvoji ljudi idu, e, da je tako, još uvijek bi se žestoko igrao Brotherhood, ti nemožeš putovati po drugim gradovima, u igri oni postoje samo kao tekst.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

Ja bi volio da vrate Altaira, Ezio mi izgeda kao da nosi narodnu nošnju lol.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice