Hd 4550 overlocking

poruka: 10
|
čitano: 3.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hd 4550 overlocking

zdravo.kupio sam ati radeon hd4550 512mb ddr3  prije 5 dana.znaci nova je.pa mislio ja uraditi overlocking.raja sta mislite hoce sve biti kako treba,da mi ne krepa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hd 4550 overlocking

Ne treba ti nikakav overclocking zasada

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hd 4550 overlocking
moRtal_ze kaže...

zdravo.kupio sam ati radeon hd4550 512mb ddr3  prije 5 dana.znaci nova je.pa mislio ja uraditi overlocking.raja sta mislite hoce sve biti kako treba,da mi ne krepa :D

prvo:ne ocekuj cuda nakon overlockinga,sta ce ti ,...mozes je samo skurit.....nema potrebe kao sto kolega iznad mene rekao....vjeruj nebi dobio nikakve znacajnije perfomanse

16 godina
neaktivan
RE: Hd 4550 overlocking
moRtal_ze kaže...

.Ako ne koristiš volt mode i OC-aš isključivo u driverima nemožeš ni na koji način oštetit GPU.

U najgorem slučaju(kada pretijeraš sa taktovima)driveri če ti automatski resetirat GPU te češ znati da trebaš smanjit taktove.

dogman kaže...
moRtal_ze kaže...

prvo:ne ocekuj cuda nakon overlockinga,sta ce ti ,...mozes je samo skurit.....nema potrebe kao sto kolega iznad mene rekao....vjeruj nebi dobio nikakve znacajnije perfomanse

Ovo nije ni na koji način točno.Običnim OC-om(bez mijenjanja voltaže na GPU) ne možeš nikako skurit grafu.U najgorem slučaju če ti se pokazat artefakti i driveri če resetirat GPU.

Grafu jedino može oštetit podizanje voltaže za što je potrebno prčkanje po samom BIOS-u grafe te određena količina znanja i hrabrosti.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 17:56 (microman).
15 godina
neaktivan
Hd 4550 overlocking

istina je evo ti moj overclock te grafe i da ti budem iskren nevidim neke razlike u performansama mozda koja slicica u sekundi ili dvije na srednjim grafickim postavkama..

EDIT:na memoriju sam stavio svoj pasivac koji sam skinuo sa stare maticne i na njega dodo jedan vent(80mm)koji puse po memoriji i po gpu...

muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 23:31 (skiljavi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hd 4550 overlocking
skiljavi kaže...

istina je evo ti moj overclock te grafe i da ti budem iskren nevidim neke razlike u performansama mozda koja slicica u sekundi ili dvije na srednjim grafickim postavkama..

EDIT:na memoriju sam stavio svoj pasivac koji sam skinuo sa stare maticne i na njega dodo jedan vent(80mm)koji puse po memoriji i po gpu...

Mislim da ga nakon godinu i pol dana to vise i ne zanima..  {#}

15 godina
neaktivan
Hd 4550 overlocking

Zašto overclockirati  64-bitnu karticu uz vrlo vrlo upitnu isplativost? Pa 4650 128-bitna je 20-30% jača od nje sigurno, i sa DDR2 memorijom.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

može li se išta postići sa 4650 1gb ddr2 mislim na overclock?

16 godina
Ne bas. Nju gusi DDR2 memorija.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
neaktivan
aajduke36 kaže...

može li se išta postići sa 4650 1gb ddr2 mislim na overclock?

Ne baš ali mogao bi memoriju vjerojatno sa 400mhz dići na 500mhz(1000 efektivno). Mislim da bi se to dalo bezbolno izvesti.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice