Pozdrav
Pokušavao sam naći nešto o ovom na netu,ali nisam baš uspio...
Da li svoj Zippo mogu puniti nečim drugim osim originalnog(i skupog) Zippo goriva?
Npr,super 95,98,diesel itd...?
Hvala
Pozdrav
Da li svoj Zippo mogu puniti nečim drugim osim originalnog(i skupog) Zippo goriva?
Hvala
Pozdrav
Hvala
Moj deda ga je jednom punio sa 95-icom ali je kaže previše smrdjelo, pa je probao s alkoholom i kolonjskom vodom pa brzo ishlapi, jedino možeš sa zippo gorivom.
Nije problem smrad,samo da gori
Jedino me brine mogućnost oštećenja upaljača?
Ma ne zanam ti to baš puno, nego mi se deda zajebavao sa nekim starim zippom (made in DDR) pa mislim da ti se nije dobro zajebavat s ostalim gorivim tvarima jer bi mogao dobit opekotine
Nije problem smrad,samo da gori
Jedino me brine mogućnost oštećenja upaljača?
Ma daj ne budi lud, uzmi malo benzina pa stavi u sobu, smrdit ce ti
ko benzinska pumpa i uz to gori sa puno vise čađe, ali da ce ga ostetiti ne bi rekao...
Ok,onda
Postoji takođe i jeftiniji benzin(koji nije Zippo)i jednako gori i ne"smrdi".A možeš koristiti i petrolej za lampe i baklje i slične stvari.Nečeš oštetit upaljač,isprobano...
Drugi benzini osim sto smrde, brzi hlape, znaju ti ostetiti fitilj.
Tako da ga prije moras mijenjati.
Orginal benzin nije tako skup, a ako zippo punis jednom tjedno, izdrzi ti 3-4 mjeseca sto je po meni zadovoljavajuce!
benzin košta 15 kuna i trajat ce ti oko 2 mjeseca, sve ovisi koliko ga koristiš, i puno je isplativije koristiti ga po zimi jer po ljeti benzina jako brzo ishlapi, nemoj ga tankati nikakvom benzinom sa benzinske (95, 98, čak ni super 100 :D) jer užasni smrdi i slabije gori