Mrzim snijeg i onaj ugodaj koji je bo prije nekolko godina potpuno se itgubio sve je nekako glupo
Ja obožavam božić, to mi je jos od djetinjstva u prekrasnom sijećanju i u to vrijeme stvarno osijećam se bas ko djete hehe, Pripreme, kićenje bora( bozižna priča u Čazmi), polnoćka, Božićni doručak, ručak stvarno su mi ti dani nesto posebno.
U krugu obitelji, voljenih osoba... U današnje vrijeme nažalost sve manje i manje ljudi ima takve osijećaje nije ni čudno zbog današnje situacije, ali to je vrijeme ljubavi i mira i svi bi tako trebali pokazivati jedni drugima i cijelu godinu ne samo u to doba...
Još da padne snjeg za božić bio bi pravi prekrasan ugođaj;)
volim ga zato jer svi se skupimo i to je vrijeme srece a nevolim zato sto NIKAD ne dobijem ono sto zelim npr. ove godine zelim black ops a dobit cu figu mackovu!
NE BI GA UZEO DA MI GA DZABE DAJES
volim ga zato jer svi se skupimo i to je vrijeme srece a nevolim zato sto NIKAD ne dobijem ono sto zelim npr. ove godine zelim black ops a dobit cu figu mackovu!
NE BI GA UZEO DA MI GA DZABE DAJES
Tko te sta pito?
Zato što je za božić sam u kuci xD
Prosinac mi je najbolji mjesec u godini.
6.12 - sv. Nikola
16.12. - rođendan
25.12. - Božić
31.12. - stara godina i prijelaz u novu (fireworks)
+ sve omotano u meni drag snijeg
Također. 
Ja za Božić ne volim veliku gužvu.Sa svojima doma, jede se, pije, zabavlja...Najljepši su dani oko Božića, još nema nastave i briga
ja volim badnjak jer si doma u toplome,a sam božić baš i ne jer moram kod bake,a tam je neka tmurna atmosfera,bratići uvijek urokani i spavaju po cijeli dan tak da sam kod bake i pred telkom,i to zadnjih par godina konstantno,a prije je bilo super,bratići su bili mlađi pa smo se zezali,što se tiće poklona,ko klinac sam znao dobit neku sitnicu,odjeća vise manje,a sad i da mi hoce kupit nesto fakat ne znam kaj bi htio,nist mi ne treba,zapravo možda vozački,al to je malo preskupo pa se moram strpit jos koju godinu:)