Zaštita na radu pitanje

poruka: 16
|
čitano: 22.776
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Zaštita na radu pitanje

Pozdrav

Moram polagati zaštitu na radu da bi mogao iči na praksu. Sad mene zanima dali ima tko kakvu literaturu za učiti

i dali zna tko kako izgleda taj test ? I nama kaže profesor ako to ne položimo da nemožemo završiti razred. Inače sam smjer elektroničar-mehaničar. I koju su vaša iskustva ?

Molim vas da mi pomognete

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 12:07 (ERROR1911).
17 godina
protjeran
Zaštita na radu pitanje

Kako god napišeš prolaziš. LoL. Nisam nikad čuo da je netko pao. Pisao sam ga čak s doslovce polupismenim ljudim koji su imali 4 razreda osnovne škole i prošli su. Ne treba ti literatura jer pitanja su glupa. Više manje stvari koje bi već morao znat, i za koje ne treba pamet.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
Zaštita na radu pitanje

A pitanja su tipa zaukruživanja ili ??

15 godina
RE: Zaštita na radu pitanje
ERROR1911 kaže...

A pitanja su tipa zaukruživanja ??

Tako je. Ili trebaš zaokružiti točno slovo (a, b, c, d) ili DA/NE.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

lako je to...i ja sam elektronicar-mehanicar :D i polago sam to a nisam nista ucio proso s 4....pitanja su ti skroz lagana npr. imas naslikan saraf i moras odredit s kojim sarafcigerom ces zasarafljivat manjim,vecim ili srednjim...moras bit glup da padnes :)

neboj se nis strasno i ako padnes plozit ces...nece te zbog toga rusit -.-

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

ja sam drvni tehničar i isto smo morali polagati zaštitu na radu, naravno pripremali smo se na nastavi za test i položio sam bez frke sa odličnim .

tko rano rani , zajebo je kokota
15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

ja sam drvni tehničar i isto smo morali polagati zaštitu na radu, naravno pripremali smo se na nastavi za test i položio sam bez frke sa odličnim .

zavidim ti Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

to ti je kao ispit za vozacku. dobies i imas jedno pitanje i onda 3-5 odgovora i zaokruzis koji je odgovor tacan...

Samo nekad zna biti smicalica da nijedan odgovor nije tacan

Be Gamer
15 godina
neaktivan
damircazin kaže...

to ti je kao ispit za vozacku. dobies i imas jedno pitanje i onda 3-5 odgovora i zaokruzis koji je odgovor tacan...

Samo nekad zna biti smicalica da nijedan odgovor nije tacan

bas i ne....nemoj ljude plasti na kraju nece ni jedan odgovor rjesit mislit ce da je smicalica -.-

14 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

a lako je to za rijesit, al kazem covjeku ako vidi da nijedan odgovor nije tacan nemora mislit da mora jedan zaokruzit ! da nebi upao u takvu situaciju

Be Gamer
15 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

de nemoj pricat gluposti nema takvih pitanja...

14 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

vidis kod mene je bilo. Kad sam polagao nes iz skole za auto vozaca (drugi razred)

Be Gamer
15 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

e pa nije isto -.-

15 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

Ne znam kakav je ispit u srednjim školama za to, ali mi smo zbog nekih izmjena u zakonima morali to prije 2 god svi u firmi položiti. To je bilo nešto presmiješno. Pao nije apsolutno nitko, a odgovore na pitanja smo kolektivno raspravili s ispitivačem prije zaokruživanja. U biti ti taj ispit služi tome da država izvuče još malo novaca od ljudi / firmi i apsolutno ničem drugom.

Eto, toliko od mene.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
14 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

Danas sam imao ispit iz zastite na radu u ledo d.d. za sezonski posao!

Od 40 pitanja, moras imati min 30 točnih za prolaz tj. 75%!

Nekako sam uvjeren da cu pasti, voditelj ne pusta ako imas ispod 75% i rusi i nista od posla!

Pa me zanima jel postoji ikakva mogučnost da idem ponovno polagati ispit, i jel jako bitan papir da bi polozio zastitu na radu, da mozes raditi?

Pomozi  te....

9 godina
neaktivan
Zaštita na radu pitanje

Pozdrav, imam pitanje. Da li netko možda zna što se događa ako padnem na ispitu za stručnjaka zaštite na radu? Zanima me da li trebam cijelu onu proceduru prije polaganja ponovno prolaziti ili mogu samo doć na polaganje?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice