Zanimanje za Blizz-Con sajam u nas

poruka: 6
|
čitano: 905
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
BlizzCon event u nas

Ekipa,

recimo (hipotetski) da se od iduće godine počne na Velesajmu održavat neki veliki Blizzard-ov gaming event tipa BlizzCon ili tako nešto, mislite da bi bilo dovoljno zainteresiranih posjetitelja iz lijepe naše i okolnih zemalja?

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 9:40 (Dado_ZG78).
16 godina
neaktivan

A nec sine mili, pola kastela, zagreba, splita ce bit tamo.

Tu lezi Div, Nas stid i sram, Sto bjese kriv, Jer bjese Sam. Taj skoko siv, Svog doma plam, I sad je ziv I Vođa nam. U jarku trune, poput crkle strvi- On, sto nekim bjese Eugen Prvi, Kra
17 godina
neaktivan

Naime pitam zato jer bi se najvjerojatnije pokrenula jedna takva inicijativa, pa tek toliko da skupim neka preliminarna mišljenja s foruma gdje ima dosta gamera i potencijalnih posjetitalja takve vrste događaja Belji se

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan

Ma idem i ja samo da bude turnira, costume i dance contesta.

Tu lezi Div, Nas stid i sram, Sto bjese kriv, Jer bjese Sam. Taj skoko siv, Svog doma plam, I sad je ziv I Vođa nam. U jarku trune, poput crkle strvi- On, sto nekim bjese Eugen Prvi, Kra
17 godina
neaktivan
Vjerovatno bi bilo dosta posjete, evo ako bude ja sam 95% siguran da dolazim, osim normalno ako me ne sprijeci neka visa sila :D
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
odjavljen

ja bi isto dosao

ali samo zbog p*cki,khm pardon, cura u onim elf kostimima

starcraft,warcraft,diablo mi nikad nisu bile zanimljive igre

JESUS SAVES!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice