Pozdrav!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma kad ja farbam zidove... Ma to je pizzicato - kako farbam plafon, automatski zaljevam pod... :D
da si toliko loš maler
Ma zezam se... Ofarbal sam ja vec ohoho prostorija. Bas je kontra, maloprije sam isao pogledat kako su se zidovi osusili i rezultat je takav da se divim sam sebi ... :D
Dan pijandure....sta se radi?
Ma zezam se... Ofarbal sam ja vec ohoho prostorija. Bas je kontra, maloprije sam isao pogledat kako su se zidovi osusili i rezulatat je takav da se divim sam sebi ... :D
Aj fino spakiraj torbu i do mene:)
Krajem mjeseca radim makeover sobe. Treba pofarbat, pokrpat neke pukotine i tako. Moram kupit one plastične kanalice da posakrivam kablove jer ovo izgleda očajno+vjerojatno ću prokopat za još 2-3 utičnice.
Ma zezam se... Ofarbal sam ja vec ohoho prostorija. Bas je kontra, maloprije sam isao pogledat kako su se zidovi osusili i rezulatat je takav da se divim sam sebi ... :D
Aj fino spakiraj torbu i do mene:)
Krajem mjeseca radim makeover sobe. Treba pofarbat, pokrpat neke pukotine i tako. Moram kupit one plastične kanalice da posakrivam kablove jer ovo izgleda očajno+vjerojatno ću prokopat za još 2-3 utičnice.
ali onda će ti otkrit pravi identitet
Da i?
pa tvoj identitet je najveća čuvana tajna u povjesti čovječanstva
Da i?
Bome, ne vidim cemu si opce napisao to. Da covjek nije od mene udaljen 300 km, bome bi otisao mu pomoc pa i za jedan bambus.
@IVO, za pukotine lako, prvo ih pogletat i onda prefarbat. :)
Yeah right
.
A za prokopavanje zidova zbog dodatnih uticnica... Hm... Ako kojim slucajem imas kutne lajsne na podu onda mozes ispod njih posakrit kablove - puno brze i urednije nego razbijat zidove...
Yeah right
.
Dobro, Paki malo pretjeruje, no ti nikada nisi spomenu ovako javno u temi puno ime i prezime, mjesto stanovanja npr. poput LUXXa što je to uradio...
Jesi sad skuzio šta čovjek hoće reći?
A, ne brini, uvijek ima Super krečko za brzo krečenje :)
A za prokopavanje zidova zbog dodatnih uticnica... Hm... Ako kojim slucajem imas kutne lajsne na podu onda mozes ispod njih posakrit kablove - puno brze i urednije nego razbijat zidove...
Imam ukrasne od laminata ali imam previše kablova da bi ih mogao ispod njih ugurat:(
Ma imam jednu oveću pukotinu pa je ujak (on mi je glavni majstor) rekao da će malo iskopat, umetnut neku mrežicu i neku mješavinu. Ja nemam blage veze o tom. Struja do 12V je moje područje:)
Sada si me podsjetio kad si spomenuo 12V na moju svjezu temu... Nitko ne reagira... Sunce im zarko ! Ja cu stavit svoj projekt za 8watt-ni LED lightshow kad bude konacno gotov.
Ivo ak ti treba hiltica zovi mene imam jednu pa bumo štemali 
Jesi sad skuzio šta čovjek hoće reći?
A, ne brini, uvijek ima Super krečko za brzo krečenje :)
Ime i mjesto piše u mom profilu:) Ostalo kad se bolje upoznamo.
Dobar dan!
Opet neka svađa?
Dobar dan!
Opet neka svađa?
Da svađa! Skoro si i zube poizbijali:)
Dobar dan!
Opet neka svađa?
Da svađa! Skoro si i zube poizbijali:)
A šta je to bilo?
A šta je to bilo?
Ma ja njega, on mene, svi njega, oni mene:)
A šta je to bilo?
Ma ja njega, on mene, svi njega, oni mene:)
Aha,kužim
Ne stvarno,šta je to bilo?Opet neka krađa identiteta? 
Dobar dan,samo ću reći LOL na ovo što je napisao 

Ne stvarno,šta je to bilo?Opet neka krađa identiteta? 
Ma ne. Malo pričamo i tako to.
Evo jedna pivica na Jobsov račun.
Aha,a ja mislio da j nešto gore!Fućkaj ga,a baš sam se ponadao da su se kartoni djelili
Hvala Jobs :P
Hvala Jobs :P
Ili o antivirusima!
Ja već 2 mjeseca zaredom pišem u temi "Što biste željeli čitati u Bugu" pišem da želim test antivirusa a oni ništa iako se mnogi slažu.Jel čitaju tu temu urednici Buga?
Neka oni prvo poprave editor... Nikako da poravnam slova kako spada, uvijek ispadnu pijana...
Misliš?
Za prvi review sam izabra PS CS5
a za drugi još razmišljam
Pozz dobar dan ljudi kaj ima novo? nema me bas nesto u bircu ucim i tako to
al eto taman da pozdravim pogledao sam prve 2 epizode how i met your mother 5. sezona i super je serija