to je sve u granicam i u redu je
sve ti je do napajanja neka daju malo veće a neka malo manje vrijednosti ali su svi u granicama barem ovi poznatiji proizvođaći
to je sve u granicam i u redu je
sve ti je do napajanja neka daju malo veće a neka malo manje vrijednosti ali su svi u granicama barem ovi poznatiji proizvođaći
aaa,samo mi je ovo s nogom još trebalo
nego,smijem li sad vani malo razgibati se ???
tvoja odluka
tvoja odluka
koliko traje prebacivanje nekih 100gb sa jedne particije na drugu ??
i kako namjestiti da mi se svi programi automatski instaliraju na :D a ne na :C
tvoja odluka
koliko traje prebacivanje nekih 100gb sa jedne particije na drugu ??
i kako namjestiti da mi se svi programi automatski instaliraju na :D a ne na :C
Sve ti druže ovisi koji je disk, kakav je, brzina, cache (bar mislim)...
Meni je trebalo sa starog WDa 1 i pol da prebacim 70GB sa jedne na drugu...
Meni je trebalo sa starog WDa 1 i pol da prebacim 70GB sa jedne na drugu...
Ma govorim otprilike
nego,kako namjestiti da se automatski svi programi instaliraju na :D a ne na :C
Moraš ručno kod svake instalacije prominit slovo
Moraš ručno kod svake instalacije prominit slovo
ja sam se nadao da postoji neko rješenje 
šta ti misliš koliko bi mi trebalo da kopiram 100gb sa jedne particije na drugu,hdd vidi u MOJ PC
sve ti je proizvoljno
ako ima 100 gb onih malih datoteka, slike , muzika i slično onda dosta dugo
a ako su veće igre, filmovi puno manje ali očekuj oko 1,5 2 sata min
Evo tekstovi su poslani
držite mi fige
Dobro jutro svima!
Kako vam se čini moj novi potpis?
Imaš grešku ,''face'' mora biti u množini - ''Death has a thousand faces,evil only one''
Može savjet ljudovi?
Jel igdje u Hr dobavljiva neka vrsta sata kablova koja je malo mekša od ovih šta dođu u bundleu sa matičnom?
mislim da ih u nas nema
a neznam dali uopće postoje mekši
Ljudi evo kažu da im se sviđa o hardwareu i jel im mogu napisat nešto o softwareu
jel ima tko ideju koji da izaberem
Ljudi evo kažu da im se sviđa o hardwareu i jel im mogu napisat nešto o softwareu
kome uopće pišeš ???
Može savjet ljudovi?
Jel igdje u Hr dobavljiva neka vrsta sata kablova koja je malo mekša od ovih šta dođu u bundleu sa matičnom?
Meksa... Hm... Cudno pitanje... Uglavno links ima od sharkoona crne sata kablove koji se meni osobno ne cine tako kruti kao oni koje dobim s maticnim plocama (obicno su zute ili crvene boje...). Pogledaj tamo, za 15 kn neces propast... :)
kome uopće pišeš ???
nije bitno
meni je sve bitno 
Meksa... Hm... Cudno pitanje... Uglavno links ima od sharkoona crne sata kablove koji se meni osobno ne cine tako kruti kao oni koje dobim s maticnim plocama (obicno su zute ili crvene boje...). Pogledaj tamo, za 15 kn neces propast... :)
Naručio sam si F3 od 1TB. Zafalilo mjesta za naravno F1:)
Budem u petak na licu mjesta opipao kablove:) (ovo već perverzno zvuči)
ali na dobar način
pazi da se tvoj "kabel" ne zapetlja u svim tim kabelima (ovo tek perverzno zvuči)
pazi da se tvoj "kabel" ne zapetlja u svim tim kabelima (ovo tek perverzno zvuči)
Ma moj nije 50 cm:)
LOL!
nego koliki 49,5
nego koliki 49,5
48,7...:)
Nego uzet ću i neko kučište za 2,5˝ externi disk. Ovo sranje od t-Šljama (Verbatim kućište-Samsung disk) je uber koma. Frend je uzeo od Icy boxa kućište i disk se preporodio.
Jel' ima netko od vas da živi u Županji, ako ima PM me...
Hitno je.
Ma kad ja farbam zidove... Ma to je pizzicato - kako farbam plafon, automatski zaljevam pod... :D
Ma kad ja farbam zidove... Ma to je pizzicato - kako farbam plafon, automatski zaljevam pod... :D
da si toliko loš maler