Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.531.621
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Sjetio sam se!
Da li ima Profil knjižara u Zadru? Da, znam 'kako ja to neznam' ali nisam ja odavde.
I, ...opet sa zaboravio...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Može li mi itko odgovoriti na ovo pitanje,znam da je glupo?.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
17 godina
neaktivan

Igram FM10 na najjačim postavkama i u isto vrijeme foldam na 100% i sa CPU i GPU, a temperatura 40... ma divota!

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

ja pišem sutra probu tog eseja iz hrvatskog, da pravo kažem neznam ni kako to izgleda ni o kojim se sve knjigama piše.

Nama su dali popis, pišemo, suze sina razmetnoga, zločin i kaznu, madame bovary, otac goriot, u registraturi i još jedna samo ne znam ime, i sad će dati dvije teme koje će se ticati djela nekog i piši brate...

Q----e sad jel ovo zadnja ili predzadnja godina vidit ćemo uskoro...
17 godina
neaktivan
Dundo Maroje?

'Dudla ga Maroje' :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Dundo Maroje?

'Dudla ga Maroje' :D

e da dudla ga maroje i ta je isto

Q----e sad jel ovo zadnja ili predzadnja godina vidit ćemo uskoro...
17 godina
neaktivan
A ti si isto 3. razred?
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)

Ima li ko link za onu stranicu di uplodaš file i skenira ga s par antivirusa. J*ebe me neki crackIzlanuo se

Neznam šta da napišem :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 18:19 (Cerina15).
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
Cerina15 kaže...

Ima li ko link za onu stranicu di uplodaš file i skenira ga s par antivirusa. J*ebe me neki crackIzlanuo se

http://www.virustotal.com/

@ BF BC 2
16 godina
neaktivan

Hvala ti puno

17 godina
neaktivan
Za koliko dana dođe kompjuter iz ADM-a? Da li ga tamo i slože?
16 godina
Šef kaže...
Za koliko dana dođe kompjuter iz ADM-a? Da li ga tamo i slože?

Ak ti ga sloze onda dobijes garanciju sam na kuciste a ne na komponente i to je meni cisto glupo.Veci uzitak si ga sam slagat i onda molit boga da upaliCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan

...konačno gotov sa instalacjom windowsa i ostale gamadi...počeo u 16.00, ovo je relativno brzo...Cool

...kaos...
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...
leo_819 kaže...

ja pišem sutra probu tog eseja iz hrvatskog, da pravo kažem neznam ni kako to izgleda ni o kojim se sve knjigama piše.

Nama su dali popis, pišemo, suze sina razmetnoga, zločin i kaznu, madame bovary, otac goriot, u registraturi i još jedna samo ne znam ime, i sad će dati dvije teme koje će se ticati djela nekog i piši brate...

Mene hebu sve te osim madame bovary i otac goriot, nadam se da dobijem pitanje o njima Smijeh 

17 godina
neaktivan
Onda ću ga sam složit da pokažem svima da ja to mogu, jer mi nevjeruju. A za koliko dama dođe?
Mitsuoka, meni je problem što nisan niti jednu lektiru pročita cilu nego kratki sadržaj, hehe, i tako oduvik :D
17 godina
neaktivan

Evo klokao sam proc na 3600 mhz sa 3000 a temperature nisu loše - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1080772

Dok foldam najjače, 42 C

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Onda ću ga sam složit da pokažem svima da ja to mogu, jer mi nevjeruju. A za koliko dama dođe?
Mitsuoka, meni je problem što nisan niti jednu lektiru pročita cilu nego kratki sadržaj, hehe, i tako oduvik :D

problem je u tome sta uvik od nekoga prepisen lektiru, a M bovary i Oca Goriota san cak i procita 100-150 strana

16 godina
protjeran
Šef kaže...

omda si kratko i jasno - naj*bo  Smijeh

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Šef kaže...

omda si kratko i jasno - naj*bo Smijeh

ma mi smo 3. pa nam se ne odnosi na upise samo mozemo dobit ocjenu, poput zadaće

17 godina
neaktivan
Mitsuoka, čini mi se da ima najviše ljudi naše generacije u spamerskim temama :)
16 godina
neaktivan

a šefe sta ces kad smo svi mlade nade xD jos smo ja i ti u 14 dana razlike Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 18:59 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan
A ja i Oly na isti dan :P (ne i godina)
zero mi ne odgovara, koliko on ima godina?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
A ja i Oly na isti dan :P (ne i godina)
zero mi ne odgovara, koliko on ima godina?

ka i ja i ti.... paki godinu stariji

16 godina
neaktivan

Ja 2 manje Belji se

16 godina
neaktivan

Večer ljudi,šta ima kod vas?

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
17 godina

Pozdrav spammeri,evo mene nakon "jedno-cijelo-pet-dnevne-stanke"Smijeh

Kaj ima kod vas, kaj se dela?Osmijeh

Ja sutra lijepo nemam skole radi drzavne mature a u cetvrtak i petak imamo skolu od 4 h do 7 i 30.

Satovi skraceni na 30 min.

Bit ce ovo super tjedan vec vidim,fuckaj ga Nevinašce

Keep this topic alive!
17 godina
neaktivan
Prehlada, eto što ima, mislin da će mi se nos raspast od ispuhivanja...
16 godina
luckyluke kaže...

Pozdrav spammeri,evo mene nakon "jedno-cijelo-pet-dnevne-stanke"Smijeh

Kaj ima kod vas, kaj se dela?Osmijeh

Ja sutra lijepo nemam skole radi drzavne mature a u cetvrtak i petak imamo skolu od 4 h do 7 i 30.

Satovi skraceni na 30 min.

Bit ce ovo super tjedan vec vidim,fuckaj ga Nevinašce

Je ali kad imaš sutra učit za kontrolni iz Biologije onda daš kvragu i to šta nema škole i biologiju zajedno s tim.

Meni škola u četvrtak isto tako do nekih 20.00 čini mi se.

Šef kaže...
Prehlada, eto što ima, mislin da će mi se nos raspast od ispuhivanja...

A šta je meni :( Alergija kroz cijeli treći mjesec nemam mira Božjeg niti minute, em sam na Rinolanu em na Floridanu...

17 godina
neaktivan
Beštijo, ti si, pogađam 2. ili 1 razred, jel tako?
16 godina
neaktivan

AH TA MATURA i ja isto to sutra pišem ali ću ić na nižu razinu jer nisam od volje pisat više od 400 riči haha

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice