- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako da ne, a poslije toga svi lijepo odemo u ležaljku i probudimo se ko avatar i trčimo i skačemo po šumama i gorama Lijepe Naše
to ti minoza sa foruma ima, 5870+9800
zero prisebniji nego ikad
Kako da ne 
Zero, sorry, ali došlo mi da nekog sprdam malo, pa sam tebe odabrao kao žrtvu :D
Zero, sorry, ali došlo mi da nekog sprdam malo, pa sam tebe odabrao kao žrtvu :D
yap koliko sam ga skuzija koristi nVidiu za physx a HD5870 je glavna za odrzavanje FPS-a u ostalim segmentima igre
Pozdrav ljudi šta se radi?
Radi se custom hladnjak za proc, eto što...
Evo prvotnog rezultata, nije niš za hvalit se previše...
Misliš uparivanje ATI + Nvidia ili bilo koji GPU + bilo koji GPU? To radi preko jednog određenog kontrolera (ne znam mu ime sada, ali MSI je pokazao na svojoj ploči kako to radi). Inače ja se držim CF-a 
Ime čipseta je Lucid Hydra 200 
Jako je zanimljiva ta fora s Hydrom, ali ja iz principa ne bi napravio takav sistem... Osim ako bi morao zbog posla...
Jako je zanimljiva ta fora s Hydrom, ali ja iz principa ne bi napravio takav sistem... Osim ako bi morao zbog posla...
Da nije loše, dosta je flaksibilna... Valjda će srediti drivere i sve to za nju, ali mislim da je malo bezveze kombinirati tako grafe (pa svi znamo da ATI i Nvidija ne idu pod istu haubu
)
ja pišem sutra probu tog eseja iz hrvatskog, da pravo kažem neznam ni kako to izgleda ni o kojim se sve knjigama piše.
Nego da vam kažem što trenutno igram 
Sjetio sam se jedne avio simulacije čiji demo sam oprobao tamo negdje 2003. Radi se o JetFighteru V
. Malo sam nafrizirao grafiku preko CCC-a (32x kombinirani AA, 16x AF itd.) i ne izgleda uopće tako stara. Hehe par SS-ova postam večeras kada budem imao slobodnog vremena
. HAWX mi je sjeo samo zbog dobre grafike i pogleda kroz kokpit, inače je totalno bezvezan pored ove (i naravno starih veterana: F22 Lightning 3, F-16 Multirole Fighter i Mig-29 Fulcrum, mislim da mi niti jedna više ne radi) 
Da nije loše, dosta je flaksibilna... Valjda će srediti drivere i sve to za nju, ali mislim da je malo bezveze kombinirati tako grafe (pa svi znamo da ATI i Nvidija ne idu pod istu haubu
)
ali minoza ima nesto drugo ne Hydru... pogledaj u mislim Metro 2033 temi, zadnja strana
Ja bi koristio Nvidijicu za foldanje a Aticu za igranje :)
ali minoza ima nesto drugo ne Hydru... pogledaj u mislim Metro 2033 temi, zadnja strana
Ma ima onu Nvidijicu za Physix... To može svatko staviti i na bilo koji chipset... To su dva potpuno različita sustava (mogu i ja kod sebe staviti jednu Nvidiju za fiziku, ili neki stari Agea akcelerator za fiziku)
ja pišem sutra probu tog eseja iz hrvatskog, da pravo kažem neznam ni kako to izgleda ni o kojim se sve knjigama piše.
ja isto, valda sutra sve srednje pišu tu "probnu maturu" kak su je kod nas nazvali. jel zna neko više o tom, npr šta bi moglo bit??
Što mislite o nadolazećim Nvidiama? Pogotovo me zanima ako itko namjerava uzeti si GTX470? Čuo sam da je OK kartica i da će biti pristupačna za neke pare ko' HD5850 koju sada koristim. Se to isplati uzimat? Ovako ja malo volim češće grafičke mijenjati pa se malo doma igram testera!
Još kad počnem malo reviewe pisati po netu kad malo naučim...
Što mislite o nadolazećim Nvidiama? Pogotovo me zanima ako itko namjerava uzeti si GTX470? Čuo sam da je OK kartica i da će biti pristupačna za neke pare ko' HD5850 koju sada koristim. Se to isplati uzimat? Ovako ja malo volim češće grafičke mijenjati pa se malo doma igram testera!
Još kad počnem malo reviewe pisati po netu kad malo naučim...
Ako foldaš onda ti se isplati :D
Ako ne onda nezz....
Ja mis za igre nove. Oće to imati konačno DX11? Ja nezz jer ionako je ova mi sasvim dost, a i clockam pa je i preko previše! Možda za Crysis2 bude potrebna jer mi brat to voli