Da li ima Profil knjižara u Zadru? Da, znam 'kako ja to neznam' ali nisam ja odavde.
I, ...opet sa zaboravio...
Igram FM10 na najjačim postavkama i u isto vrijeme foldam na 100% i sa CPU i GPU, a temperatura 40... ma divota!
ja pišem sutra probu tog eseja iz hrvatskog, da pravo kažem neznam ni kako to izgleda ni o kojim se sve knjigama piše.
Nama su dali popis, pišemo, suze sina razmetnoga, zločin i kaznu, madame bovary, otac goriot, u registraturi i još jedna samo ne znam ime, i sad će dati dvije teme koje će se ticati djela nekog i piši brate...
e da dudla ga maroje i ta je isto
Ima li ko link za onu stranicu di uplodaš file i skenira ga s par antivirusa. J*ebe me neki crack
Ima li ko link za onu stranicu di uplodaš file i skenira ga s par antivirusa. J*ebe me neki crack
Hvala ti puno
Ak ti ga sloze onda dobijes garanciju sam na kuciste a ne na komponente i to je meni cisto glupo.Veci uzitak si ga sam slagat i onda molit boga da upali
ja pišem sutra probu tog eseja iz hrvatskog, da pravo kažem neznam ni kako to izgleda ni o kojim se sve knjigama piše.
Nama su dali popis, pišemo, suze sina razmetnoga, zločin i kaznu, madame bovary, otac goriot, u registraturi i još jedna samo ne znam ime, i sad će dati dvije teme koje će se ticati djela nekog i piši brate...
Mene hebu sve te osim madame bovary i otac goriot, nadam se da dobijem pitanje o njima
Evo klokao sam proc na 3600 mhz sa 3000 a temperature nisu loše - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1080772
Dok foldam najjače, 42 C
problem je u tome sta uvik od nekoga prepisen lektiru, a M bovary i Oca Goriota san cak i procita 100-150 strana
omda si kratko i jasno - naj*bo 
omda si kratko i jasno - naj*bo 
ma mi smo 3. pa nam se ne odnosi na upise samo mozemo dobit ocjenu, poput zadaće
a šefe sta ces kad smo svi mlade nade xD jos smo ja i ti u 14 dana razlike 
ka i ja i ti.... paki godinu stariji
Ja 2 manje 
Večer ljudi,šta ima kod vas?
Pozdrav spammeri,evo mene nakon "jedno-cijelo-pet-dnevne-stanke"
Kaj ima kod vas, kaj se dela?
Ja sutra lijepo nemam skole radi drzavne mature a u cetvrtak i petak imamo skolu od 4 h do 7 i 30.
Satovi skraceni na 30 min.
Bit ce ovo super tjedan vec vidim,fuckaj ga 
Pozdrav spammeri,evo mene nakon "jedno-cijelo-pet-dnevne-stanke"
Kaj ima kod vas, kaj se dela?
Ja sutra lijepo nemam skole radi drzavne mature a u cetvrtak i petak imamo skolu od 4 h do 7 i 30.
Satovi skraceni na 30 min.
Bit ce ovo super tjedan vec vidim,fuckaj ga 
Je ali kad imaš sutra učit za kontrolni iz Biologije onda daš kvragu i to šta nema škole i biologiju zajedno s tim.
Meni škola u četvrtak isto tako do nekih 20.00 čini mi se.
A šta je meni :( Alergija kroz cijeli treći mjesec nemam mira Božjeg niti minute, em sam na Rinolanu em na Floridanu...
AH TA MATURA i ja isto to sutra pišem ali ću ić na nižu razinu jer nisam od volje pisat više od 400 riči haha