Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.490.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Oly_E3 kaže...

Evo ljudi da vas pozdravim. Idem malo u planine pa me neće biti jedno 7 dana. Budite dobri, slušajte modove, nemojte spamati i vidimo se. Pozdrav! Osmijeh

Sretan put i uživaj!

17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

pozdravo oly,vrati nam se ziv i zdrav...nemoj se polomit:D

ja cu spamat za tebe:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina
Oly_E3 kaže...

Evo ljudi da vas pozdravim. Idem malo u planine pa me neće biti jedno 7 dana. Budite dobri, slušajte modove, nemojte spamati i vidimo se. Pozdrav! Osmijeh

Ideš skijat jel. Osmijeh Ajde nemoj se polomit. I bio bi red da nam doneseš kakve slikice kukaca Nevinašce Cool Nemoj bit ljen okidat prirodu Belji se

Pozdrav i uživaj. Izlanuo se

17 godina
protjeran

zna li mozda netko mogu li novije digitalne kamere slikati?

-------> http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kreacije-petardama-vatrometom/42516.aspx <-------
17 godina

and OPENED

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan

Good morning

16 godina
neaktivan

Dobro jutro svimaNamigiva

RIDER
17 godina
neaktivan

kakvo je to jutro bez

?(ovo mi je treći ili četvrti put da to stavljam,ma..)

edit:evo još nešto lagano

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 8:21 (seneka).
16 godina
neaktivan

Dobro jutro!Šta se kod vas radi?Evo kavica,kroasan i novine...Pa se poslužite...

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
17 godina

Dobro jutro svima!

Evo ja se cijelo jutro mucim da nadem titlove za The Dark Knight ali svaki ne valja.

Sjecam se da sam na ovom forumu procitao tutorial o sredivanju titlova al sam zaboravio gdje je taj tutorial Neodlučan

Moze link ako netko zna?

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)

Misliš ono u Subtitle workshopu namištanje titlova ako kasne?

ceRina:)
16 godina
neaktivan

E pozdraf ljudi :) kaj se dela? Evo ja kontam šta da sad radim :)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
17 godina
Cerina15 kaže...

Misliš ono u Subtitle workshopu namištanje titlova ako kasne?

Da,na to mislim Osmijeh

Titlovi kasne po 20-tak sekundi a nemogu naci bolje.

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Otvoriš sutitle workshop i uvučeš titl unutra. odeš u edit>timings>set delay i tu opnda namistiš ako kasni - ako zaostaje +.

16 godina

Moze pomoc ovdje

?

PRODAJEM ILI MJENJAM HD4670 ZA NEKU SLICNIH ILI ISTIH PERFORMANSI..NADOPLATA 50 KN!!!!!!!!
17 godina
Cerina15 kaže...

Otvoriš sutitle workshop i uvučeš titl unutra. odeš u edit>timings>set delay i tu opnda namistiš ako kasni - ako zaostaje +.

OK,hvala.

Idem sad to isprobat Smijeh

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Pozdrav! Ja evo sada ustao,odoh jesti pa odoh do druga da igramo kakvih igricaSmijeh.Sto ima kod tebe? Jesi nasao neku zanimaciju?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Pozdrav! Ja evo sada ustao,odoh jesti pa odoh do druga da igramo kakvih igricaSmijeh.Sto ima kod tebe? Jesi nasao neku zanimaciju?

Jesam, xD, odoh kupit sebi koju igru, stara dala pare xD

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
18 godina

Jutro, još je prerano, pa ja ću poludit, pa da se ja iz Kanade moram vašem vremenu prilagođavat...

Konobar, daj smanji glazbu, neke ovdje boli glava i pospani su...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Jutro, još je prerano, pa ja ću poludit, pa da se ja iz Kanade moram vašem vremenu prilagođavat...

Konobar, daj smanji glazbu, neke ovdje boli glava i pospani su...

bok,kaj radiš u kanadi?

18 godina

Pozvao me rođak da dođem do njega za Novu pa da ostanem par dana, ljudi su ovdje super, "malo" je hladnije nego kući, ali sve u svemu najbolja Nova do sada...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 12:11 (zero cool).
17 godina
neaktivan

vjerujem,to se ne propušta,daj još malo dojmova...ili kad se vratiš pa se slegne..

18 godina

Evo ovako, trenutačno drma snijeg, i veoma je hladno, tetka je donijela lijepi topli kakao ili nešto slično tomu, sjedim ispred kamina i grijem se dok pišem sa laptopa...Sam doček je bio neponovljiv, ljudi su toliko ugodniji od nas da je to nepojmljivo, jednostavno moraš doći da bi povjerovao...Vatromet je bio spektakularan...A što se tiče slika fotić mi je kod kuće ostao, a rođak nije ništa slikavao, a i on je pristalica "starih" fotoaparata, dakle ništ od digitalca...

17 godina
neaktivan

šteta,koja slika ne bi bilo loše,misliš da su ljudi ljubazniji ili?
ako se ne varam,ona skrivena kamera (koja je išla na rtl-u se snima u kanadi)..tu se vidi da su ljudi puno opušteniji..
dijelom je to zbog dobrog standarda pretpostavljam.."kad ljudi imaju više para nisu toliko bijesni,inače su svuda manje više isti"..kaže mi jedan tip koji je živio u dosta zemalja zbog posla..

18 godina

Dobro, nisam ih sve upoznavao, ali sigurno kad bi malo "zagrebao" dublje bi bili isti ko i drugi, ali što se tiče općeg pristupa prema strancima i načina ponašanja na ulici, ugodniji su od naših ljudi ovdje...

17 godina
neaktivan

...huh...dobro jutro i sretna nova svim forumašima, spamerima pa čak i modovima i neka nas bog čuva

od ovih lanaca trgovina, korupcije i prostitucije, jer dobili smo hrvatskog frankenstein-a...Cool

...znam da nekima smeta glazba, ali uz prvu kavu moram malo odbaciti
...Nevinašce

...kaos...
18 godina

Bemu mamu, hvata me prehlada... To je zato jer sam na doceku popil premalo vina ! Sad budem znal ubuduce, ispod 5l po festi nejdem doma ! Cool

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Bemu mamu, hvata me prehlada... To je zato jer sam na doceku popil premalo vina ! Sad budem znal ubuduce, ispod 5l po festi nejdem doma ! Cool

Ja sam i previše.

18 godina
Batista kaže...

Ja sam i previše.

I nisi prehladjen, kaj ne ??

16 godina
neaktivan

Ako se ko razumije u CoD4! KLIK

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice