Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.483.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)

jutro jutro.

obozavam radnu subotu, a vi?

R
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Pozdrav ljudi, kako je? Osmijeh

Vjerujem da su neki vec primjetili (ili nisu Neodlučan) kako me nema neko vrijeme na Bug forumu, a zapravo me nema na Internetu, a razlog je osoban pa necu sad o tome. Evo sad dok ovo pisem spojen sam preko Dial-up veze (jedna od najgorih mogucnosti za spajat se na Internet Viče ) tako da necu dugo ostat, a kad cu opet biti u punom pogonu i spamat ovuda po forumu, na to ne mogu odgovoriti.

Okrenuo bi i rundu, al eto pošto sam preko Dial-up, onda ništa od toga. Eto toliko, pozdrav i uživajte. Osmijeh

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Okrenuo bi i rundu, al eto pošto sam preko Dial-up, onda ništa od toga. Eto toliko, pozdrav i uživajte. Osmijeh

...ma primjetili smo Ivane, primjetili...ali ovako dobar izgovor za nepozivanje runde nisam primjetil...CoolBelji se

...kaos...
16 godina
neaktivan

Dobro jutro!Slažem se,rundu treba zavrnuti.Kaj bi bio rekel jedan moj prijatelj"Mogu ti zavrnuti ruku,nogu,šiju,vrat al cugu nikako".Zato ću ja jednu jutarnju...

Ovo bi zavrnuo Fcthell Ovo bi zavrnuo Fcthell
1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
protjeran

POzz kaj ima?

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

nešto mi je tio poznato...

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

nešto mi je tio poznato...

Dan svima!

Jura kako ti se cini 7-ica?

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jura kako ti se cini 7-ica?

dobra je. zasad sam tek instalirao u virtualbox-u, jer nisam imao vremena za naštimavanja potrebnih programa ako ga instaliram "normalno". možda danas popodne ili večeras, ali sumnjam jer moram sad ić na utakmicu, a poslije mi sestra slavi rođendan...

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
neaktivan

A bome i ja se uhvatio corava posla. Kopiram nazad na komp sve sa T-Sljamovog harda pa cu ga izvadit iz kucista i stavit u onaj laptop da vidim dal ce se onda smrzavat. Bojim se da nece bit nis od zarade ovaj put:(

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
18 godina

Pa sto mu gromova nikako ne mogu dobit ove pol zvjezdice... tu nesto smrdi...

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ja ne. Sinoc sam se otusirao.Belji se

18 godina
F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Ja ne. Sinoc sam se otusirao.Belji se

Kazes jucer si se otusirao, kaj onda danas ne planiras ? Smijeh

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Kazes jucer si se otusirao, kaj onda danas ne planiras ? Smijeh

Ma dosta je dvaput godisnjeBelji se.

16 godina

Eo mene sa jucerasnjog rodendana..Bas je bilo cool.Party i pol Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
18 godina
Fake_Alert kaže...

Bok svima kaj se dela, bilo je cool super no ajd sad priznaj da si bil pijan ko letva sigurno fuckaj ga!Nevinašce

16 godina
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Bok svima kaj se dela, bilo je cool super no ajd sad priznaj da si bil pijan ko letva sigurno fuckaj ga!Nevinašce

hehe nisam naravno...Nismo smijeli dofurat si dve gajbe pive jer mu stara nije dala al sljedece godine ce mu dat ko i meni u 5 mjesecu Cool a i vise cura ce bitNamigiva Mogo bi i ti doc malo na koju pivu a?Smijeh

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
18 godina
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

hehe nisam naravno...Nismo smijeli dofurat si dve gajbe pive jer mu stara nije dala al sljedece godine ce mu dat ko i meni u 5 mjesecu Cool a i vise cura ce bitNamigiva Mogo bi i ti doc malo na koju pivu a?Smijeh

Prestar sam ja da s vama pijem mogli bi se zarazit od mene i ostarit prek noci i eto problema onda fuckaj ga!Belji se

18 godina

ti i to tvoje fuckanje, evo ti ga na pa fuckaj do mile volje Belji se

16 godina
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Prestar sam ja da s vama pijem mogli bi se zarazit od mene i ostarit prek noci i eto problema onda fuckaj ga!Belji se

Sta ak ti neku zensku tvojih godina dofuram pa si je klokas?Belji se

18 godina
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Sta ak ti neku zensku tvojih godina dofuram pa si je klokas?Belji se

E to je vec druga prica a o detalljima bumo se jos dogovorili!Belji seNevinašce

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

hehe nisam naravno...Nismo smijeli dofurat si dve gajbe pive jer mu stara nije dala al sljedece godine ce mu dat ko i meni u 5 mjesecu

pa kaj ste onda pili,sokove?

17 godina
neaktivan

eee  meni danas stigao shift instalacija u tijeku...Cool

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
17 godina
neaktivan

Ajde ljudi, koji je po vama najbolji procesor za svoju cijenu:

Q9400 - 1300 kuna

Q9550 - 1800 kuna

Q9650 - 2100 kuna

Morate uzeti i u obzir da nemam namjeru mjenjati procesor dosta dugo Cool (nek traje kao E6600, recimo nekih 3-4 godine)

Atomska bubamara - Last known good rank
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Q9400 - 1300 kuna

Q9550 - 1800 kuna

Q9650 - 2100 kuna

Morate uzeti i u obzir da nemam namjeru mjenjati procesor dosta dugo Cool (nek traje kao E6600, recimo nekih 3-4 godine)

pa uzmes Q9650 i miran si...Cool...

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

pa uzmes Q9650 i miran si...Cool...

OK... Idem se savjetovati sa novčanikom Šutim

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
neaktivan

Da,da pili su sokove kao mali anđeleki.A sutra bu reko"kak smo se nalili".Ja se budem sigurno nalio danas idem na svadbu,za koji sat(ak me ne bu žena spriječila od napijanja)Matična je riješena,našao sam i proc  e a sad imam i ponudu polovnog kućišta i napajanja u njemu (neko od 300W) sa kompletnim kablovima.A ne znam da li je to isplativo za cca 130kn?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
18 godina
Oly_E3 kaže...

Q9400 - 1300 kuna

Q9550 - 1800 kuna

Q9650 - 2100 kuna

Uzmi najeftinijeg i to je to a ostalo se rjesi klokanjem fuckaj ga i nema zime uopce a vec cujem da se i tvoj novcanik s tim slaze!Nevinašce

17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Da,da pili su sokove kao mali anđeleki.A sutra bu reko"kak smo se nalili".Ja se budem sigurno nalio danas idem na svadbu,za koji sat(ak me ne bu žena spriječila od napijanja)..

odi si malo odrijemaj,da možeš bit budan do jutra..i popi si peptoran da možeš pit i jest..

18 godina

Dajte mi neke preporuke filma o egzorcizmu i nesto sto je vezano uz crkvu i njezine tajne, the exoricm of emily rose sam gledao, egzorist - pocetak sam isto gledao, deveta vrata sam isto gledao, dajte neke preporuke

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 15:39 (Batista).
16 godina
seneka kaže...
Fake_Alert kaže...

hehe nisam naravno...Nismo smijeli dofurat si dve gajbe pive jer mu stara nije dala al sljedece godine ce mu dat ko i meni u 5 mjesecu

pa kaj ste onda pili,sokove?

Da,i par bavarijaNevinašce

rambox kaže...
Oly_E3 kaže...

Q9400 - 1300 kuna

Q9550 - 1800 kuna

Q9650 - 2100 kuna

Uzmi najeftinijeg i to je to a ostalo se rjesi klokanjem fuckaj ga i nema zime uopce a vec cujem da se i tvoj novcanik s tim slaze!Nevinašce

Gle ga,opet ovaj fucka..Bumo mi tebi  za bozic il novu godinu neku fuckalicu kupiliBelji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 15:41 (Fake_Alert).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice