jutro jutro.
obozavam radnu subotu, a vi?
jutro jutro.
obozavam radnu subotu, a vi?
Pozdrav ljudi, kako je? 
Vjerujem da su neki vec primjetili (ili nisu
) kako me nema neko vrijeme na Bug forumu, a zapravo me nema na Internetu, a razlog je osoban pa necu sad o tome. Evo sad dok ovo pisem spojen sam preko Dial-up veze (jedna od najgorih mogucnosti za spajat se na Internet
) tako da necu dugo ostat, a kad cu opet biti u punom pogonu i spamat ovuda po forumu, na to ne mogu odgovoriti.
Okrenuo bi i rundu, al eto pošto sam preko Dial-up, onda ništa od toga. Eto toliko, pozdrav i uživajte. 
Okrenuo bi i rundu, al eto pošto sam preko Dial-up, onda ništa od toga. Eto toliko, pozdrav i uživajte. 
...ma primjetili smo Ivane, primjetili...ali ovako dobar izgovor za nepozivanje runde nisam primjetil...

POzz kaj ima?
nešto mi je tio poznato...
nešto mi je tio poznato...
Dan svima!
Jura kako ti se cini 7-ica?
Jura kako ti se cini 7-ica?
dobra je. zasad sam tek instalirao u virtualbox-u, jer nisam imao vremena za naštimavanja potrebnih programa ako ga instaliram "normalno". možda danas popodne ili večeras, ali sumnjam jer moram sad ić na utakmicu, a poslije mi sestra slavi rođendan...
A bome i ja se uhvatio corava posla. Kopiram nazad na komp sve sa T-Sljamovog harda pa cu ga izvadit iz kucista i stavit u onaj laptop da vidim dal ce se onda smrzavat. Bojim se da nece bit nis od zarade ovaj put:(
Pa sto mu gromova nikako ne mogu dobit ove pol zvjezdice... tu nesto smrdi...
Ja ne. Sinoc sam se otusirao.
Ja ne. Sinoc sam se otusirao.
Kazes jucer si se otusirao, kaj onda danas ne planiras ? 
Kazes jucer si se otusirao, kaj onda danas ne planiras ? 
Ma dosta je dvaput godisnje
.
Eo mene sa jucerasnjog rodendana..Bas je bilo cool.Party i pol 
Bok svima kaj se dela, bilo je cool super no ajd sad priznaj da si bil pijan ko letva sigurno fuckaj ga!
Bok svima kaj se dela, bilo je cool super no ajd sad priznaj da si bil pijan ko letva sigurno fuckaj ga!
hehe nisam naravno...Nismo smijeli dofurat si dve gajbe pive jer mu stara nije dala al sljedece godine ce mu dat ko i meni u 5 mjesecu
a i vise cura ce bit
Mogo bi i ti doc malo na koju pivu a?
hehe nisam naravno...Nismo smijeli dofurat si dve gajbe pive jer mu stara nije dala al sljedece godine ce mu dat ko i meni u 5 mjesecu
a i vise cura ce bit
Prestar sam ja da s vama pijem mogli bi se zarazit od mene i ostarit prek noci i eto problema onda fuckaj ga!
a i vise cura ce bit
Prestar sam ja da s vama pijem mogli bi se zarazit od mene i ostarit prek noci i eto problema onda fuckaj ga!
Sta ak ti neku zensku tvojih godina dofuram pa si je klokas?
a i vise cura ce bit
Sta ak ti neku zensku tvojih godina dofuram pa si je klokas?
E to je vec druga prica a o detalljima bumo se jos dogovorili!

pa kaj ste onda pili,sokove?
eee meni danas stigao shift instalacija u tijeku...
Ajde ljudi, koji je po vama najbolji procesor za svoju cijenu:
Q9400 - 1300 kuna
Q9550 - 1800 kuna
Q9650 - 2100 kuna
Morate uzeti i u obzir da nemam namjeru mjenjati procesor dosta dugo
(nek traje kao E6600, recimo nekih 3-4 godine)
Q9400 - 1300 kuna
Q9550 - 1800 kuna
Q9650 - 2100 kuna
pa uzmes Q9650 i miran si...
...
pa uzmes Q9650 i miran si...
...
OK... Idem se savjetovati sa novčanikom 
Da,da pili su sokove kao mali anđeleki.A sutra bu reko"kak smo se nalili".Ja se budem sigurno nalio danas idem na svadbu,za koji sat(ak me ne bu žena spriječila od napijanja)Matična je riješena,našao sam i proc e a sad imam i ponudu polovnog kućišta i napajanja u njemu (neko od 300W) sa kompletnim kablovima.A ne znam da li je to isplativo za cca 130kn?
Q9400 - 1300 kuna
Q9550 - 1800 kuna
Q9650 - 2100 kuna
Uzmi najeftinijeg i to je to a ostalo se rjesi klokanjem fuckaj ga i nema zime uopce a vec cujem da se i tvoj novcanik s tim slaze!
Da,da pili su sokove kao mali anđeleki.A sutra bu reko"kak smo se nalili".Ja se budem sigurno nalio danas idem na svadbu,za koji sat(ak me ne bu žena spriječila od napijanja)..
odi si malo odrijemaj,da možeš bit budan do jutra..i popi si peptoran da možeš pit i jest..
Dajte mi neke preporuke filma o egzorcizmu i nesto sto je vezano uz crkvu i njezine tajne, the exoricm of emily rose sam gledao, egzorist - pocetak sam isto gledao, deveta vrata sam isto gledao, dajte neke preporuke
pa kaj ste onda pili,sokove?
Da,i par bavarija
Q9400 - 1300 kuna
Q9550 - 1800 kuna
Q9650 - 2100 kuna
Uzmi najeftinijeg i to je to a ostalo se rjesi klokanjem fuckaj ga i nema zime uopce a vec cujem da se i tvoj novcanik s tim slaze!
Gle ga,opet ovaj fucka..Bumo mi tebi za bozic il novu godinu neku fuckalicu kupili