Daemon Tools i te spike?
Alcohol i to 120%-tni
.
Daemon Tools i te spike?
Alcohol i to 120%-tni
.
Da ne otvaram temu kako napraviti virt pogon da mogu pokrenuti neku igru(probao sa demontool ne šljaka)?
1.u trayu bi se trebala nalaziti ikona Daemon Toolsa.
2.desni klik na nju i onda virtual cd/dvd rom<Device 0...<Mount Image
3.nades taj deamon file i dvoklik.
4.enjoy!
Kada je birtija skoro prazna idem ja nac nekakvu zabavu i procitati koju stranu novog BUG-a 
Pozdrav!
Gledao sam PC Chip i vidim da je 5870 u ranku 4870X2/GTX295
, a ovdje je bilo govora da je 5870 malo brža od 4870
... Uglavnom tko želi kupiti moje 4870 kartice
i procesor
Kada je birtija skoro prazna idem ja nac nekakvu zabavu i procitati koju stranu novog BUG-a 
Pozdrav!
Ajd bok!Ja pročitao skoro sve
i procesor
Ja cu ipak pricekat bar do Uskrsa da i ostali proizvodjaci (XFX, Gainward i sl) izbace svoje verzije doticnih a i cijene bi se trebale ustabilit tj. malo pasti.
i procesor
Ja cu ipak pricekat bar do Uskrsa da i ostali proizvodjaci (XFX, Gainward i sl) izbace svoje verzije doticnih a i cijene bi se trebale ustabilit tj. malo pasti.
Eh ja za sada sam zadovoljan sa svojima (iako nekada poblesave, pa onda rade čuda... u negativnom smislu), jedino me procesor hebe... Jer kako sam kupio prve C2D E6X00 prcesore tada je OC nikakav (neki normalni maksimum mu je 3.2Ghz, a nenormalni 3.6)... Da sam kupio Q6700 tada još uvjek bi bio miran (isto bi mu OC potencijal bio 0, ali barem bi imao normalnog quada), ali ne bi mogao tada kupiti grafičku (tada sam bio imao 1950pro koju sam platio 1200 kuna)
No u planu mi je nabaviti Q9400, jer mu je cijena dosta niska trenutno (1300 kuna)
Da ne otvaram temu kako napraviti virt pogon da mogu pokrenuti neku igru(probao sa demontool ne šljaka)?
Alcohol 120% ili 52%, PowerISO...
Probao ne šljaka ima i slike..
1.u trayu bi se trebala nalaziti ikona Daemon Toolsa.
2.desni klik na nju i onda virtual cd/dvd rom<Device 0...<Mount Image
3.nades taj deamon file i dvoklik.
4.enjoy!
To sam već isprobavao,začudo ne šljaka.Možda sam ja glup ili nešto krivo radim,neznam... Seneka vidim te...
VirtualCloneDrive ... radi na svemu ,uključujući i Sedmicu!!
bok svima, evo mene s Windows sedmice, reko da isprobam prije kupnje
užas
sad moram sve instalirat gore kka je i bilo, cijeli dna posla
Pozdrav ekipa. Evo i mene nakon 10-ak dana nakon što sam se napokon riješio starog ISP-a (HT Mostar) i prešao na novog (Global Internet).
Što ima kod vas? Dugo se nismo vidjeli! 
Poz blue! Jel ti bar jeftinije? Evo ja skidam drivere jer frendu sutra na laptop dizem sedmicu.
evo mene samo nakratko... sad idem kupit vinčeka za rođendan u Konzum... kaj ima u bircu?
Pozdrav ekipa. Evo i mene nakon 10-ak dana nakon što sam se napokon riješio starog ISP-a (HT Mostar) i prešao na novog (Global Internet).
Što ima kod vas? Dugo se nismo vidjeli! 
Poz blue! Jel ti bar jeftinije? Evo ja skidam drivere jer frendu sutra na laptop dizem sedmicu.
Haha... Pa, na kraju krajeva, plaćati ću isto novca samo što ću ovdje imati 18 GB prometa umjesto dosadašnjih 5 GB.
Meni se isplatio prelazak!
Haha... Pa, na kraju krajeva, plaćati ću isto novca samo što ću ovdje imati 18 GB prometa umjesto dosadašnjih 5 GB.
Meni se isplatio prelazak!
Pa to je 3 i nesto puta bolje za istu paru. Cestitam. Sad ce ti bit puno lakse. Meni frend ovdje ima 1gb prometa i non stop kuka. Nagovaram ga da uzme paket od 10 gb za 138 kn (1gb placa 99 kn) ali nemozes ga nikako nagovorit.
voajeru..si vidil kak se borim s onim koljegom oko disk defraga?
Birtija uvijek puna. Pozdrav, kaj se dela? 
Kakvo je vrijeme, evo kod mene "kiša" napokon. 
Jesam.Ti veliš da mu treba Auslogistic,a on ne treba jer ne defragmentira šta će mu to... Pokušavam saznaki koja bi bila dobra matična za mene ovoj staroj je riknio zvuk,al niko da da neki coment
Jesam.Ti veliš da mu treba Auslogistic,a on ne treba jer ne defragmentira šta će mu to.
ma da,ovaj windowsov gnjavi i rasteže,ovaj je brz ko metak..
ha čuj,al moraš priznat da sam bil fin..
Jesam.Ti veliš da mu treba Auslogistic,a on ne treba jer ne defragmentira šta će mu to.
ma da,ovaj windowsov gnjavi i rasteže,ovaj je brz ko metak..
ha čuj,al moraš priznat da sam bil fin..
Sto posto se slažem.Ja danas radio i bio gotov za 35 min...
Sto posto se slažem.Ja danas radio i bio gotov za 35 min...
s kojim!?
e ljudi
stavio sam sedmicu na komp
i palim cod4, i baci mi neki error
da d3dx9.34.dll is missing
wtf?
Auslogistik,naravno...
Auslogistik,naravno...
dobro,onda nisi duže vrijeme to radio..onaj bi def. sat i pol..
@ doxy ovaj dll?
http://www.recipester.org/Recipe:Download_D3dx9_34.dll_24617507
da taj
skinuo sam ga
al neznam di ga stavit
e da
skidam dx 9 zadnji
a imam sedmicu... jel mogu ovaj dx instalirat...? i jel ima potrebe za instalacijom njegovom,
pa u koju mapu
EDIT:
nisma nikaj trebo kopirat
updateo sma DX9
Bok svima,sta se radi?