Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.141.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Makić kaže...
General Zed kaže...

Dobro jutro!MIsliš da će ti u Americi biti bolje?

ma pusti ga ionako ga nikoozbiljno ne shvaća...

jutro

varaš se, bio je drugi test, za 3 sedmice rezultati ;)

eh ovako, projekat YES

dokaz da učestvuje za Ameriku

u kojim državama i gradovima se polaže i rezultati prvog kruga koji sam ja davno završio

a ovo skini i preko excela otvori pa potraži moje prezime i ime sa profila sa BUG-a

khm khm, nisam u pravu? ne moraš me shvatiti ozbiljno, ali neki to shvaćaju ;)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
BORG kaže...

Uff Aero rastura na GMA shitu, stvarno sedmica me ugodno iznednadila cim budem imao volje stavljam ju i na pc.

Btw drivere za wlan, audio nisam trebao ni stavljat, sedmica rastura koji fenomenalan OS :))

A ti ju tek sad probavaš prvi put?!

Ja je nisam ni probao :(

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)
Dobru jutro,šta se radi.Ja jedem orahnjaču :D
16 godina
neaktivan

Ubjeđuje se Makića za projekat :) 2 posta iznad tvog

17 godina
protjeran

bok ljudi

evo javljam se s posla (iako sam sebi obecao da necu na net ukoliko nemoram na poslu)

al sam sretan, jer sam u 2 dana savladao Archline.xp, cad program za 3d modeliranje i projektiranje....

evo jedna slika kuce u 3d, neda mi se sve poglede stavljat

bježim raditi natrag

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan

VičeGrrr,ljut sam!

Promjenili su t-com korisničke stranice i sad ne mogu vidjeti ispise spajanja dok mi oni ne pošalju aktivacijski kod poštom!Jel neka zna drugo rješenje???

16 godina
Tomislav95 kaže...

VičeGrrr,ljut sam!

Promjenili su t-com korisničke stranice i sad ne mogu vidjeti ispise spajanja dok mi oni ne pošalju aktivacijski kod poštom!Jel neka zna drugo rješenje???

mislim da mozes sa ruterom...ako imas onaj speedtouch, moras se prijaviti kao administrator (NE KAO USER) i imas sve tamo...

01010100 01001001 01001111
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Tomislav95 kaže...

VičeGrrr,ljut sam!

mislim da mozes sa ruterom...ako imas onaj speedtouch, moras se prijaviti kao administrator (NE KAO USER) i imas sve tamo...

A znaš li lozinku za Administratora,za usere je "user"?Neodlučan

17 godina
Tomislav95 kaže...

VičeGrrr,ljut sam!

Budale da!

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
16 godina
Tomislav95 kaže...
Tionio kaže...
Tomislav95 kaže...

VičeGrrr,ljut sam!

A znaš li lozinku za Administratora,za usere je "user"?Neodlučan

ne za user je 0000, a za administrator ti je: USER: administrator

PASS: !M1PhoIAD2

16 godina
neaktivan

Hvala puno,uspio sam ućiSmijeh

EDIT:Kako provjeriti promet?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 12:08 (Tomislav95).
16 godina
Tomislav95 kaže...

nezz...ja sam dosao do ovoga 

tu imas; kad si se ulogiravao i to...a protrazi jos malo mora negdje biti i koliko si skinuo, al ti se broji samo od onda od kad si upali ruter! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 12:09 (Tionio).
17 godina
neaktivan

Ja jos uvijek normalno mogu provjeravat promet preko t-sljam korisnickih stranica. Uvode nesto novo tj. na jednom mjestu cete moci kontrolirati telefon i net te jednostavno dodavat ili otkazivat usluge. U SZK su mi rekli da trenutno imaju tehnickih problema (a kad nemaju) pa nove stranice jos nece funkcionirat kako treba neko vrijeme.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Tomislav95 kaže...

nezz...ja sam dosao do ovoga tu imas; kad si se ulogiravao i to...a protrazi jos malo mora negdje biti i koliko si skinuo, al ti se broji samo od onda od kad si upali ruter! 

Home > Broadband Connection > DSL Connection

Našao sam,a ruter se gasi jednom dnevno da promjeni IP adresu tako da vidim potrošnju od jučerMršti se

16 godina
Tomislav95 kaže...

Home > Broadband Connection > DSL Connection

Našao sam,a ruter se gasi jednom dnevno da promjeni IP adresu tako da vidim potrošnju od jučer

e...nezz...to je sve sto ja znam...mozda neko drugi zna!

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ja jos uvijek normalno mogu provjeravat promet preko t-sljam korisnickih stranica. Uvode nesto novo tj. na jednom mjestu cete moci kontrolirati telefon i net te jednostavno dodavat ili otkazivat usluge. U SZK su mi rekli da trenutno imaju tehnickih problema (a kad nemaju) pa nove stranice jos nece funkcionirat kako treba neko vrijeme.

Ovako je kod mene:

T-com korisničke stranice T-com korisničke stranice
Kada kliknem na ispis spajanja... Kada kliknem na ispis spajanja...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 12:21 (Tomislav95).
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ovako je kod mene:

I kod mene ali kad kliknem na ispis spajanja normalno mi se otvori onaj prozor sa popisom spajanja. Cimni malo SZK pa ih pitaj.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Tomislav95 kaže...

Ovako je kod mene:

I kod mene ali kad kliknem na ispis spajanja normalno mi se otvori onaj prozor sa popisom spajanja. Cimni malo SZK pa ih pitaj.

Nazvat ću ih ako ništa ne uspijem,hvala

Ni program koji provjerava promet za mene ne radi! Ni program koji provjerava promet za mene ne radi!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 12:24 (Tomislav95).
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Nazvat ću ih ako ništa ne uspijem,hvala

Nema na cemu. Ja sam se registrirao i na tim novim stranicama ali kad god idem dovrsit registraciju pise da su netocni podatci?!WTF? Zovem ih opet i onda mi kazu da ce proces reganja bit otezan zbog pitaj boga cega.

16 godina
neaktivan

Hola ljudi, kako je?

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
Oly_E3 kaže...

Hola ljudi, kako je?

evo sad bas zvao mega music-u u rijeci, jer danas idem u ri, pa sam ih pitao dal imaju torbu za jednu moju gitaru (jer ju prosli put nisu imali), e a danas imaju samo neku "Deluxe" verziju koja kosta ko svetog petra kajganog...al , prisiljen sam je kupit jer nemam drugog izbora...nemogu gitaru vjecno imat na stalku u sobi...Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 12:34 (Tionio).
16 godina
neaktivan

A u Yamahi nisi gledao?

16 godina
Oly_E3 kaže...

A u Yamahi nisi gledao?

ma ovo ti je fender,i ima ti svoj serial number i onda im ti dan s/n i oni ti daju torbu bas za nju...a megamusica od gitara ti ima samo fenderove i svu opremu za njih, a u yamahi nema fender gitara

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 12:45 (Tionio).
16 godina
neaktivan

Torba ko torba Belji se... Ja zarđo teško što se tiče sviranja gitare/glavira Sramim se

16 godina
Oly_E3 kaže...

Torba ko torba Belji se... Ja zarđo teško što se tiče sviranja gitare/glavira Sramim se

a znam...al nekako mi se vise svidja kad je torba za nju...hebiga mi u bandu sviramo po festicama i to, al se nis ne zaradi...tako da ti ja sviram vise radi gusta!!

EDIT: i ono malo sto se zaradi moras dijeliti na nas 5

EDIT:hehe, ovo je bila 16000 poruka, dobri smo!!!Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 13:07 (Tionio).
16 godina
neaktivan

Da ne otvaram temu kako napraviti virt pogon da mogu pokrenuti neku igru(probao sa demontool ne šljaka)?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Da ne otvaram temu kako napraviti virt pogon da mogu pokrenuti neku igru(probao sa demontool ne šljaka)?

Alcohol 120% ili 52%, PowerISO...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 14:14 (F1-IVO).
16 godina

Pozdrav evo mene sa virtualne bojisniceBelji se

Kaj delate?

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Kaj delate?

Razgovaramo o virtualnim uredjajimaBelji se.

16 godina
F1-IVO kaže...
luckyluke kaže...

Kaj delate?

Razgovaramo o virtualnim uredjajimaBelji se.

Daemon Tools i te spike?Izlanuo se

Luckyluke!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice