E, zna li mozda netko gdje se da nabavit Arduino sucelje tu u Hrvatskoj?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo mene,upravo sam se vratio iz skole 
Pozdrav svima!
POCELO JEE!!!
...ajd ljudi idem ja, vidimo se u nespavalicama....
e vidiš idem i ja pogledati bitange....
Bok svima kaj se dela, kakva je sad to napast da ljudi idu gledat Bitange odite gledat normalne i kulturne ljude fuckaj ga!
kumerletaur razara!!!!
Joj ljudi moji... Mene susjedi zlostavljaju... Sada su našli raditi roštilj i svi mi mirisi u sobu ulaze... Kako mi samo sline cure

Evo i mene..direkt sa sampa 
kumerletaur razara!!!!
da...ma da se opet nisam bas previse nasmijao...al bilo je OK....sad cekam drugu epizodu
...sta se radi?? jos 30min i gotovo redno vrijeme bug kafica....sta cete popiti??
kumerletaur razara!!!!
da...ma da se opet nisam bas previse nasmijao...al bilo je OK....sad cekam drugu epizodu
...sta se radi?? jos 30min i gotovo redno vrijeme bug kafica....sta cete popiti??
Ja bi jeo i popio jedan gusti sok jer sam ko konj cekao 3 sata fajt neke curke su se htjele fajtat i nakraju nis nie bilo
Nea veze al bitno da ima cura i ja si piknul jednu i to je ta 
Ja bi jeo i popio jedan gusti sok jer sam ko konj cekao 3 sata fajt neke curke su se htjele fajtat i nakraju nis nie bilo
Nea veze al bitno da ima cura i ja si piknul jednu i to je ta 
nije sve ni u pari
zenama drogi i picu
al necu sad da te davim
nego da nastavim pricu
HP - Nije sve ni u pari
Večer svima... Ja došao sa vožnje, sredio flotice na ogameu i sad neznam kaj bi sa sobom... Čim se vi bavite?
HDR-om 
Jutro,neam prvi sat,a muzika svira cim se komp upali
Odo jest kornflex
jeli opet skola razlog sto vas nema ili se niste jos probudili. ajde dosadno mi je vako sam sa sobom pričat
I'm still here 
I'm still here 
Me too!
Ja sam ovdje još desetak minuta pa begam u školu.Samo da stavim skidat 2.epizodu HIMYM.
...dobro jutro...vracam se sa vec uobicajenog pregleda gradskih terasa...
kaj da vam kažem...stigla je jesen iako se u zraku još osjecao miris ljeta ili je to samo
miris necije kose...vec dugo nisam niti fizicki a niti u mislima potpuno sam pa mi je
kroz glavu prolazio gemišt

pišem sve ovo jer me i ovaj birc pomalo asocira na knjigu Sive duše - Philippe Claudel,
iako ne znam pravi razlog...

ali da ne duljim popit cu jedan crystal-whisky...
aj odoh se i ja spremit za skolu pa gibam ( valjda nema testova danas jer knjigu nisam ni pogledo). ekipa čujemo se večeras.
di ste? nema nikog? a odoh onda malo ubit oko
di ste? nema nikog? a odoh onda malo ubit oko
I'm here! 
Dobar dan svima... Eto, pošto mi je rođendan, častim. Nek si svatko uzme kaj voli!
Sretan rodendan i sve dobro ti zelim..Kak bi nasa profa iz biologije rekla "Beboslavek se opet rodil danas" 
Sretan rođendan 
Hvala svima.. Svi mi čestitaju rođendan, čak i Tele2. Poslali mi poruku u 2 ujutro da će mi za 7 dana isključit broj 
Hvala svima.. Svi mi čestitaju rođendan, čak i Tele2. Poslali mi poruku u 2 ujutro da će mi za 7 dana isključit broj 
hahaahah LOOOL umro sam xD..Pa nadoplati broj il plati racun..Sorry sto se smijem al je smijesno.
hahaahah LOOOL umro sam xD..Pa nadoplati broj il plati racun..Sorry sto se smijem al je smijesno.
Ma nema problema, i ja sam se smijao. Iza čestitke od bivše cure (00.01
) i naj frendice (00.03
) Tele2 me podsjeti da i nisam neki mušterija... Danas ću to platit. Uvijek plaćam kad mi zaprijete sa isključenjem 
@Sum_of_all_fears--- ajd da se i ja pridružim:sretan ti rođendan..
Sretan ti rođendan.
Inače meni vip svake godine pošalje poruku sretan rođendan.
Sretan ti rođendan.
Pa kad placas racune ,a da nisi njihov pouzdan korisnik ko zna kaj bi ti jos slali
@Sum_of_all_fears--- ajd da se i ja pridružim:sretan ti rođendan..
Hvala... Uzmi si kaj za popit... 
Sretan ti rođendan.
Hvala i tebi.. Ako popuniš registraciju na T-mobile, i oni šalju. Barem pretplatnicima.
Pa kad placas racune ,a da nisi njihov pouzdan korisnik ko zna kaj bi ti jos slali
Slali bi opomene, ko meni