e car si!
Naravno da jesam
Čim si tu postao očajan nazvao sam ju na mobitel i rekao da prekine s njim jer da ja imam jednog malog koji je pravi za nju. Naravno da me poslušala, zna se da sam ja u uvijek pravu i da se meni nikada ne proturječi.
:)
e car si!
Naravno da jesam
Čim si tu postao očajan nazvao sam ju na mobitel i rekao da prekine s njim jer da ja imam jednog malog koji je pravi za nju. Naravno da me poslušala, zna se da sam ja u uvijek pravu i da se meni nikada ne proturječi.
:)
BannedOnThisForum kaže...ma evo iz škole :) uhvatili lika kako masturbira u wc-u za vrijeme časa
lool...
, nek si nadje neku trebu!!!
hh, zato vas opet pitam, ima li ko da zna kako osvojiti srce zauzete plavke '94 god? mislim, bez šale :(
Ako misliš ozbiljno onda daješ krive informacije, godište još li-la ali trebaš reći ponešto o njoj osobno, kakva je karakterno, kakve su joj navike i običaji itd. To što je plavušai što je zauzeta (sad pak slobodna koliko vidim) ništa ne znači...
nećemo sad u siinice..
BannedOnThisForum kaže...ma evo iz škole :) uhvatili lika kako masturbira u wc-u za vrijeme časa
lool...
, nek si nadje neku trebu!!!
hh, zato vas opet pitam, ima li ko da zna kako osvojiti srce zauzete plavke '94 god? mislim, bez šale :(
Ako misliš ozbiljno onda daješ krive informacije, godište još li-la ali trebaš reći ponešto o njoj osobno, kakva je karakterno, kakve su joj navike i običaji itd. To što je plavušai što je zauzeta (sad pak slobodna koliko vidim) ništa ne znači...
nećemo sad u siinice..
ma on hoće da vidi ima li šanse :P
dobra dan!šta se radi? evo ja sad malo sjeo i da odmorim. nego me ubijaju. ne mogu hodat 
Uf što sam se najeo graška i pirea i špinata (i kruha bez kore) 
Uf što sam se najeo graška i pirea i špinata (i kruha bez kore) 
a bijaše ono ti na kašastoj hrani? što?
što kažete? moj rad :) 5 minuta
fora..hehe, to je sa onim ArtRage-om??
što kažete? moj rad :) 5 minuta
fora..hehe, to je sa onim ArtRage-om??
da ;)
a yoy, kad se samo sjetim ovh smajlija :P
kad jaganjci utihnu...
Jesil dospio na fotozine?
Pozz ekipi.Samo da se ušlagiram.Nešto sam kratak s vremenom,malo da prelistam da budem u toku događaja,pa se čujemo kasnije...
ide se na posa, večeras i još dvi večeri....
Pa hebemu mater sta je pak sad s ADM-ovom stranicom...
Insufficient system resources exist to complete the requested service.
ovo?
Jesil dospio na fotozine?
e...ma nisam poslije ni pokusavao idem sad...

Što se radi,ljudi?Ja baš maloprije došao iz škole.sad ću večerat i gledat Bitange na Drugom u 21.
e vidiš idem i ja pogledati bitange....
Što se radi,ljudi?Ja baš maloprije došao iz škole.sad ću večerat i gledat Bitange na Drugom u 21.
jesu li to neke nove epizode ili neke starije? nisam u toku...
juhuu...koncano malo humora na nasoj "banana" televiziji....bitange i lud, zbunjen, munjen je jedino sto mogu pogledat...one bracne vode mi se gade, ono mi nije smijesno nego cak i zalsono...nista odoh uzivat!
@OLY_E3...ja sam se prijavio i napisao sam im lijepo poruku i obrazlozenje moje domene e-mail-a i nadam se da me nece svrstat medju spamere, jer ako da, onda su stvarno u k***u...
bok ljudi kaj ima?
ja igram Silkroad, otvorio sam štand i prodajem stvari, pa u međuvremenu pogledam kaj ima na forumu :D
i bacim oko na net.hr i ugledam UŽASNU vijest, majke mi počet ću se bojat muha
POGLEDAJTE vijest, znam da su muhe poznate po tome, al nisma znal da to mogu napravit živom čovjeku, a da čovjek nije svjestan sve do kraja incidenta
bok ljudi kaj ima?
ja igram Silkroad, otvorio sam štand i prodajem stvari, pa u međuvremenu pogledam kaj ima na forumu :D
POGLEDAJTE vijest, znam da su muhe poznate po tome, al nisma znal da to mogu napravit živom čovjeku, a da čovjek nije svjestan sve do kraja incidenta
grrrrr....odvratno!!!!....ma daj, da zenska nije primjetila da kad puhne nos, da je izadje crvic (nemislim na "crvic" kao smrkalj, nego pravi crv) i kako su uopce dostigli u nos???
muha je prenijela
bok ljudi kaj ima?
aaaaaaaaaaaaaaa, pregadno!
nisam ovo ocekivao od muha, hah
Fuj ništa gadnije nisam vidio...
jesu li to neke nove epizode ili neke starije? nisam u toku...
5.sezona je krenula prije dva tjedna.Danas će 3.epizoda.
muha je prenijela
aha..ma procitao sam samo povrsno...sad vidim da je muha....grrrr....fujj....al dok sam gledao onaj video......bas neugodno!!!
fakat, ovo je N1 gadost dosad, a vidio sam ih dosta...
btw, evo prodao već 3 itema ... hehe, zarada 200% po itemu, dobar sam nema kaj