Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.419.357
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :)

E, zna li mozda netko gdje se da nabavit Arduino sucelje tu u Hrvatskoj?

17 godina

Evo mene,upravo sam se vratio iz skole Smijeh

Pozdrav svima!

Luckyluke!
16 godina

POCELO JEE!!!Smijeh...ajd ljudi idem ja, vidimo se u nespavalicama....Cool

01010100 01001001 01001111
18 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
jurluk kaže...

e vidiš idem i ja pogledati bitange....

Bok svima kaj se dela, kakva je sad to napast da ljudi idu gledat Bitange odite gledat normalne i kulturne ljude fuckaj ga!Nevinašce

16 godina
neaktivan

kumerletaur razara!!!!

17 godina
neaktivan

Joj ljudi moji... Mene susjedi zlostavljaju... Sada su našli raditi roštilj i svi mi mirisi u sobu ulaze... Kako mi samo sline cure Plač Plač

Atomska bubamara - Last known good rank
17 godina
neaktivan

Evo i mene..direkt sa sampa Smijeh

Photoshop, Paint.NET, Photoscape. Tri najčešće korištena programa na mom računalu izuzev igara
16 godina
stipica_zd kaže...

kumerletaur razara!!!!

da...ma da se opet nisam bas previse nasmijao...al bilo je OK....sad cekam drugu epizodu Smijeh...sta se radi?? jos 30min i gotovo redno vrijeme bug kafica....sta cete popiti??

01010100 01001001 01001111
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...
stipica_zd kaže...

kumerletaur razara!!!!

da...ma da se opet nisam bas previse nasmijao...al bilo je OK....sad cekam drugu epizodu Smijeh...sta se radi?? jos 30min i gotovo redno vrijeme bug kafica....sta cete popiti??

Ja bi jeo i popio jedan gusti sok jer sam ko konj cekao 3 sata fajt neke curke su se htjele fajtat i nakraju nis nie biloPlač

Nea veze al bitno da ima cura i ja si piknul jednu i to je ta Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...

Ja bi jeo i popio jedan gusti sok jer sam ko konj cekao 3 sata fajt neke curke su se htjele fajtat i nakraju nis nie biloPlač

Nea veze al bitno da ima cura i ja si piknul jednu i to je ta Cool

nije sve ni u pari
zenama drogi i picu
al necu sad da te davim
nego da nastavim pricu

HP - Nije sve ni u pari

Večer svima... Ja došao sa vožnje, sredio flotice na ogameu i sad neznam kaj bi sa sobom... Čim se vi bavite?

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan

HDR-om Cool

16 godina
neaktivan

Jutro,neam prvi sat,a muzika svira cim se komp upaliCool Odo jest kornflexSmijeh

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
neaktivan

jeli opet skola razlog sto vas nema ili se niste jos probudili. ajde dosadno mi je vako sam sa sobom pričat

odbrojavamo do 10.11.2009.
17 godina
neaktivan

I'm still here Cool

17 godina
Oly_E3 kaže...

I'm still here Cool

Me too!

:: | RevTT | TL | IPT | Zamunda | Demonoid | Waffles.fm | TVT.ro | BIT-HDTV | ScienceHD | THR | YUWABits | ::
16 godina
neaktivan

Ja sam ovdje još desetak minuta pa begam u školu.Samo da stavim skidat 2.epizodu HIMYM.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan

...dobro jutro...vracam se sa vec uobicajenog pregleda gradskih terasa...Mršti se

kaj da vam kažem...stigla je jesen iako se u zraku još osjecao miris ljeta ili je to samo
miris necije kose...vec dugo nisam niti fizicki a niti u mislima potpuno sam pa mi je
kroz glavu prolazio gemišt

i knjige Parfem - Patrick Süskind...Osmijeh

pišem sve ovo jer me i ovaj birc pomalo asocira na knjigu Sive duše - Philippe Claudel,
iako ne znam pravi razlog...Nevinašce

ali da ne duljim popit cu jedan crystal-whisky...

krpelj - larva*
16 godina
neaktivan

aj odoh se i ja spremit za skolu pa gibam ( valjda nema testova danas jer knjigu nisam ni pogledo). ekipa čujemo se večeras. 

odbrojavamo do 10.11.2009.
17 godina
neaktivan

di ste? nema nikog? a odoh onda malo ubit oko

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

di ste? nema nikog? a odoh onda malo ubit oko

I'm here! Cool

17 godina
odjavljen

Dobar dan svima... Eto, pošto mi je rođendan, častim. Nek si svatko uzme kaj voli!

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Dobar dan svima... Eto, pošto mi je rođendan, častim. Nek si svatko uzme kaj voli!

Sretan rodendan i sve dobro ti zelim..Kak bi nasa profa iz biologije rekla "Beboslavek se opet rodil danas" Cool

17 godina
neaktivan

Sretan rođendan Osmijeh

17 godina
odjavljen

Hvala svima.. Svi mi čestitaju rođendan, čak i Tele2. Poslali mi poruku u 2 ujutro da će mi za 7 dana isključit broj Neodlučan

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Hvala svima.. Svi mi čestitaju rođendan, čak i Tele2. Poslali mi poruku u 2 ujutro da će mi za 7 dana isključit broj Neodlučan

hahaahah LOOOL umro sam xD..Pa nadoplati broj il plati racun..Sorry sto se smijem al je smijesno.Smijeh

17 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...

hahaahah LOOOL umro sam xD..Pa nadoplati broj il plati racun..Sorry sto se smijem al je smijesno.Smijeh

Ma nema problema, i ja sam se smijao. Iza čestitke od bivše cure (00.01 Iznenađen Iznenađen) i naj frendice (00.03 Iznenađen) Tele2 me podsjeti da i nisam neki mušterija... Danas ću to platit. Uvijek plaćam kad mi zaprijete sa isključenjem Smijeh

17 godina
neaktivan

@Sum_of_all_fears--- ajd da se i ja pridružim:sretan ti rođendan..

18 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Sretan ti rođendan.

Inače meni vip svake godine pošalje poruku sretan rođendan.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Sretan ti rođendan.

Pa kad placas racune ,a da nisi njihov pouzdan korisnik ko zna kaj bi ti jos slaliBelji se

17 godina
odjavljen
seneka kaže...

@Sum_of_all_fears--- ajd da se i ja pridružim:sretan ti rođendan..

Hvala... Uzmi si kaj za popit... Namigiva

Paolo2612 kaže...

Sretan ti rođendan.

Hvala i tebi.. Ako popuniš registraciju na T-mobile, i oni šalju. Barem pretplatnicima.

Fake_Alert kaže...

Pa kad placas racune ,a da nisi njihov pouzdan korisnik ko zna kaj bi ti jos slaliBelji se

Slali bi opomene, ko meni Bogataš

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice