Lijepo
. Stigao mi je objekitv; Sigma 50mm f1.4 
Ti stalno oko tih objektiva
pozdrav.
I je ga ideš testirat sad?
Lijepo
. Stigao mi je objekitv; Sigma 50mm f1.4 
Ti stalno oko tih objektiva
pozdrav.
I je ga ideš testirat sad?
Ne... Još uvjek moram mirovati 
. Malo sam oprobavao AF i kvalitetu slike i ako je sve uredu i sve je bilo OK, ispunio je ono što sam tražio u tehničkom smislu, a kakav je na terenu... To će malo počekati
Ne... Još uvjek moram mirovati 
. Malo sam oprobavao AF i kvalitetu slike i ako je sve uredu i sve je bilo OK, ispunio je ono što sam tražio u tehničkom smislu, a kakav je na terenu... To će malo počekati
Daj ga meni ja cu ga ispitat
. Koliko je došao taj objektiv, skupo je tako 
4500 kuna
4500 kuna
Nadam se da se isplatilo.
Javi kad ga ispitaš, pa pokaži i slike da vidim. 
Daj ga meni ja cu ga ispitat
. Koliko je došao taj objektiv, skupo je tako 
LOL!!!
Pa da više nikada ne vidim svoj E-3 i taj objektiv 
4500 kuna
Nadam se da se isplatilo.
Javi kad ga ispitaš, pa pokaži i slike da vidim. 
Ma svi ti fiksni su isplativi... Imam već 30mm f1.4, a sada je upala 50mm f1.4 i mogu reći da su ti fiksni objektivi zakon. Kvaliteta stakla je vrhunska (skoro kao 12-60 i 50-200). Još da postoji 17mm sa velikom blendom (f1.4-f2) to bi bio isto jako poželjan objektiv. Sada mi je na radu 7-14mm f4; cijena, prava sitnica, 11000-12000 kuna (kako gdje)
, ali vrijedi ona stara za njega: "Koliko para toliko muzike!"
. Macro objektiv će mi i dalje biti 12-60 (možda jednog dana uzmem macro prsten za njega).
4500 kuna
Toliko love za to joj meni nadam se da ides slikat Pluton i Veneru iz blizine, onda nam fino te slike posaljes odma da vidimo inace nema svrhe taj objektiv fuckaj ga!
Pa da više nikada ne vidim svoj E-3 i taj objektiv 
Pa nitko nije spominjao povratak
he he
Samo ti javi link od galerije kad uslikaš nešto. 
To je još super cijena za taj objektiv (dobro, najskuplji 50mm f1.4 je, ali je isto tako jedini za 4/3" navoj objektiva)... No nisu objektivi potrošna roba. E-3 će se baciti ća jednoga dana, a ovi objektivi će ostati i tada 
idem ja na posa, možda se uspijem javit kasnije pozz društvo
idem ja na posa, možda se uspijem javit kasnije pozz društvo
Pozz Makić.Idem i ja pogledat Krvavo valentinovo,baš sam ga dobio.Toliko je bio hvaljen pa da ga baš pogledam...
jao ljudi, ako me ne bude naredne 2 sedmice znači da me stara kaznila zbog ocjene 3!!!
Prema datumu rođenja pretpostavljam da si na faksu.Pa na faksu je ocjena 3 k'o kuća!!
ne... 1. razred srednje ekonomske škole.... a taj datum je od mog brata kad je ponovno pravio account
Večer ljudi
kaj se radi
ja evo spremam se pogledat !! Spiderman 2 !!
ne pitajte zakaj (neznam kam bi i kaj sa sobom)
kaj se kod vas radi?
evo gledam malo ovaj super talent i smijem se,,,al ima nekih bisera to je nevjerojatno....bit ce nesto od njih... 
Gdje si našao ove prijašnje smajliće? Copy Paste?
Gdje si našao ove prijašnje smajliće? Copy Paste?
imas ih u nespavalicama na pretek....to mi je originalnije 
Ja ih ne mogu C/P 
radni tjedan gotov...idemo malo da odmorimo
e blago tebi drakone, meni nema odmora do 1...
EDIT: u znak protesta šta su me izdali i napisali 1000-tu stranicu
u nespavalicama svi su dobili thumbs down..jel vas sram mene ste izdali
al eto oprostia sam vam...

Hola 
Imam osjećaj kao da mi neće prestati ova bol... Svaki sam dan na analgeticima 
bok.koja bol,i šta ti je to na avataru?
Bol koja je izazvana operacijom krajnika u utorak, a na avataru mi je Razerov logo koji sam malo izmjenio prema svom ukusu
Ništa :(
Što se radi kod tebe 
ovak..može boliti do max 3 tjedna,s tim ta ima taj famozni 10/15n dan kad može boliti ko prvi dan..ali to se ne mora nužno desit..
antibiotik ti ne treba..počni jest što prije normalnu hranu da ti se rana što prije očisti..
temperaturu nemaš,ni komplikacije..kontrla je rutinska..proć će ..bez brige..znam kako ti je..
..
intezitet boli sa smanjuje ,ali prvih dana je grozno..drž se..
OK doktore 
Hvala na savjetima!
vadio sam ih i ja..pakao
..al prođe
Najgori je jezik, jer još je sav izubijan kako ga nategnu van. Da je on uredu ja bi mogao već jesti (ne onako kao inače, ali bi barem mogao prožvakati)