Jurra kaj da ti velim nekaj skinem sa neta,a nekaj tu sa foruma.Da li sam skinuo sa tvog posta ne znam,al ako te to vrijeđa ja se duboko ispričavam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ee ljudi OC-am i testiram grafu pa bi li mi mogli preporucit neki brojac/mjerac FPS-ova? 
Birc zamro.Pa di su ljudi,bit će da gledaju večeru za pet,jer se fino jede.Idem i ja nešto prigrist,ogladnio sam čitajuć ovoliko teksta o napajanju...
Birc zamro.Pa di su ljudi,bit će da gledaju večeru za pet,jer se fino jede.Idem i ja nešto prigrist,ogladnio sam čitajuć ovoliko teksta o napajanju...
Jaja na kajganu
Evo i mene sa s treninga malo lelujam i tako to,youtube ko normalno ukljucen a i torrent isto i tak..Sta se desava kod vas,kako cure i tak to? Evo ja bas kemijam s obje,jbg mora se imat i backup kad zatreba
Treba sa svim trebicama bit dobar i onda kad odpilis jednu imas drugu i tak svaki put druga uskoci
@fake--nadam se da nisam pokupil neki virus tražeći taj tvoj grafitsmaker
@fake--nadam se da nisam pokupil neki virus tražeći taj tvoj grafitsmaker
Naravno da nisam,tu teta avira sa cickama mi gleda sve kaj radim i budnim okom pazi
jao ljudi, ako me ne bude naredne 2 sedmice znači da me stara kaznila zbog ocjene 3!!!
jao ljudi, ako me ne bude naredne 2 sedmice znači da me stara kaznila zbog ocjene 3!!!
Prema datumu rođenja pretpostavljam da si na faksu.Pa na faksu je ocjena 3 k'o kuća!!
Prema datumu rođenja pretpostavljam da si na faksu.Pa na faksu je ocjena 3 k'o kuća!!
Ako ima 22 godine a mama ga kažnjava zabranom PC-a zbog ocijene onda stvarno ima problema.
Ako ima 22 godine a mama ga kažnjava zabranom PC-a zbog ocijene onda stvarno ima problema.
Nije radi tog garant,neg roditelji oce najbolje za svojeg sina i tako a ne da bude ko neki šljaker cijeli dan na ulici i krampa po kanalu i slicno.Tak i moji prema meni
Ja imam proklet peh s pronalaskom tema !! Negdje je bio postan problem u vezi Simsa 3, pisalo je da ga trazi treci medij (cd ili dvd), sad to isto mene trazi, igra je uredno instalirana i spremna za pokretanje (znate na kaj mislim). Zna tko kako rijesit to ?
Dobro je jos mu nije uzela auto, haha
evo ga napokon sam oko 6 uspia uplatit za laptop i to nakon velikih muka...
sad sam sprema komponente za prodaju sutra i vidi čevapa... brat mi izgubia dio od coolera
imam vent, proc, aluminijski hladnjak, al mi fali onaj plastični dio šta stiže vent s matičnom...
kako sad čoviku reč, a sve rješia
bez uvrede staru ti triba dovest u red....nek malo sami probaju kako je to, da
bi ja njoj knjigu pa na kraju miseca da vidimo šta je to ona spremila
ee ljudi OC-am i testiram grafu pa bi li mi mogli preporucit neki brojac/mjerac FPS-ova?
plz odg mi 
evo ga napokon sam oko 6 uspia uplatit za laptop i to nakon velikih muka...
sad sam sprema komponente za prodaju sutra i vidi čevapa... brat mi izgubia dio od coolera
imam vent, proc, aluminijski hladnjak, al mi fali onaj plastični dio šta stiže vent s matičnom...
kako sad čoviku reč, a sve rješia
Bok svima kaj se radi, a nist kaj sad istresi bratu kantu hladne vode na glavu to je sigurno zasluzil.
To bas nije tak mali dio ta plastika probajte potrazit malo bolji nije u zemlju propalo valjda!
plz odg mi 
Fraps
Bok svima kaj se radi, a nist kaj sad istresi bratu kantu hladne vode na glavu to je sigurno zasluzil.
To bas nije tak mali dio ta plastika probajte potrazit malo bolji nije u zemlju propalo valjda!
a znam i sad se pravi da on to nije dira, vent i hladnjak sam naša u kutiji ispod televizije...
pa lud san skroz...
Probaj FRAPS, a i x fire ima ugradeni brojac samo ga treba ukljuciti!
a znam i sad se pravi da on to nije dira, vent i hladnjak sam naša u kutiji ispod televizije...
pa lud san skroz...
A jbg moras dovest brata u red, nauci ga tko je gazda
a mogu se j... sredia ram i proc za 200kn...
athlon 3200+ i 1gb kingston i 512mb crossaira
a mogu se j... sredia ram i proc za 200kn...
athlon 3200+ i 1gb kingston i 512mb crossaira
Vecer!
Sta ti fali? Posaljem ti ako imam.
pozdrav!
zijeeeeev... ja se nedavno probudio 
U školi ti sigurno nisu rekli da smiješ na forum. 
Pozdrav. 
pozdrav!
zijeeeeev... ja se nedavno probudio 
zjev, zjev. ja još davno 
Dobro jutro svima. 
jutro ide kuća u pretres...
jutro ljudi, eo smara me shkola :)
Dobro jutro.Pretresaj polako da je ne srušiš iz temelja,he he
.Ja obavio već sve plac,trgovinu.Još pripreme za ručak i terapija,a do večeras možda mi netko da prijedlog u temi.
Dobro jutro.Pretresaj polako da je ne srušiš iz temelja,he he
.Ja obavio već sve plac,trgovinu.Još pripreme za ručak i terapija,a do večeras možda mi netko da prijedlog u temi.
ma sve za ništa, ako me F1-ivo ne spasi gotov sam, sad će on svoju šupu pritrest...