Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.433.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Jurra kaj da ti velim nekaj skinem sa neta,a nekaj tu sa foruma.Da li sam skinuo sa tvog posta ne znam,al ako te to vrijeđa ja se duboko ispričavam...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan

ee ljudi OC-am i testiram grafu pa bi li mi mogli preporucit neki brojac/mjerac FPS-ova? Smijeh

zasto su smajlici zuti? Hmm...
16 godina
neaktivan

Birc zamro.Pa di su ljudi,bit će da gledaju večeru za pet,jer se fino jede.Idem i ja nešto prigrist,ogladnio sam čitajuć ovoliko teksta o napajanju...

16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
General Zed kaže...

Birc zamro.Pa di su ljudi,bit će da gledaju večeru za pet,jer se fino jede.Idem i ja nešto prigrist,ogladnio sam čitajuć ovoliko teksta o napajanju...

Jaja na kajganuCool Evo i mene sa s treninga malo lelujam i tako to,youtube ko normalno ukljucen a i torrent isto i tak..Sta se desava kod vas,kako cure i tak to? Evo ja bas kemijam s obje,jbg mora se imat i backup kad zatrebaCool Treba sa svim trebicama bit dobar i onda kad odpilis jednu imas drugu i tak svaki put druga uskociSmijeh

17 godina
neaktivan

@fake--nadam se da nisam pokupil neki virus tražeći taj tvoj grafitsmakerBelji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 20:04 (seneka).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

@fake--nadam se da nisam pokupil neki virus tražeći taj tvoj grafitsmakerBelji se

Naravno da nisam,tu teta avira sa cickama mi gleda sve kaj radim i budnim okom paziSmijeh

16 godina
neaktivan

jao ljudi, ako me ne bude naredne 2 sedmice znači da me stara kaznila zbog ocjene 3!!!

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

jao ljudi, ako me ne bude naredne 2 sedmice znači da me stara kaznila zbog ocjene 3!!!

Prema datumu rođenja pretpostavljam da si na faksu.Pa na faksu je ocjena 3 k'o kuća!!

oko za oko,pasta za zube
18 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Prema datumu rođenja pretpostavljam da si na faksu.Pa na faksu je ocjena 3 k'o kuća!!

Ako ima 22 godine a mama ga kažnjava zabranom PC-a zbog ocijene onda stvarno ima problema.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
dncrmt kaže...

Ako ima 22 godine a mama ga kažnjava zabranom PC-a zbog ocijene onda stvarno ima problema.

Nije radi tog garant,neg roditelji oce najbolje za svojeg sina i tako a ne da bude ko neki šljaker cijeli dan na ulici i krampa po kanalu i slicno.Tak i moji prema meniNevinašce

18 godina

Ja imam proklet peh s pronalaskom tema !! Negdje je bio postan problem u vezi Simsa 3, pisalo je da ga trazi treci medij (cd ili dvd), sad to isto mene trazi, igra je uredno instalirana i spremna za pokretanje (znate na kaj mislim). Zna tko kako rijesit to ?

17 godina
Paolo2612 kaže...
dncrmt kaže...

Dobro je jos mu nije uzela auto, hahaSmijeh

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
17 godina

evo ga napokon sam oko 6 uspia uplatit za laptop i to nakon velikih muka...

sad sam sprema komponente za prodaju sutra i vidi čevapa... brat mi izgubia dio od coolera

imam vent, proc, aluminijski hladnjak, al mi fali onaj plastični dio šta stiže vent s matičnom...

kako sad čoviku reč, a sve rješia

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina

bez uvrede staru ti triba dovest u red....nek malo sami probaju kako je to, da

bi ja njoj knjigu pa na kraju miseca da vidimo šta je to ona spremila

17 godina
neaktivan

ee ljudi OC-am i testiram grafu pa bi li mi mogli preporucit neki brojac/mjerac FPS-ova?

plz odg mi Plač

zasto su smajlici zuti? Hmm...
18 godina
Makić kaže...

evo ga napokon sam oko 6 uspia uplatit za laptop i to nakon velikih muka...

sad sam sprema komponente za prodaju sutra i vidi čevapa... brat mi izgubia dio od coolera

imam vent, proc, aluminijski hladnjak, al mi fali onaj plastični dio šta stiže vent s matičnom...

kako sad čoviku reč, a sve rješia

Bok svima kaj se radi, a nist kaj sad istresi bratu kantu hladne vode na glavu to je sigurno zasluzil.Belji se To bas nije tak mali dio ta plastika probajte potrazit malo bolji nije u zemlju propalo valjda!Nevinašce

17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

ee ljudi OC-am i testiram grafu pa bi li mi mogli preporucit neki brojac/mjerac FPS-ova?

plz odg mi Plač

FrapsCool

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
17 godina
rambox kaže...

Bok svima kaj se radi, a nist kaj sad istresi bratu kantu hladne vode na glavu to je sigurno zasluzil.Belji se To bas nije tak mali dio ta plastika probajte potrazit malo bolji nije u zemlju propalo valjda!Nevinašce

a znam i sad se pravi da on to nije dira, vent i hladnjak sam naša u kutiji ispod televizije...

pa lud san skroz...

17 godina

Probaj FRAPS, a i x fire ima ugradeni brojac samo ga treba ukljuciti!

Bitch is a bitch but the dog is the man`s best friend!!!!
17 godina
Makić kaže...
rambox kaže...

a znam i sad se pravi da on to nije dira, vent i hladnjak sam naša u kutiji ispod televizije...

pa lud san skroz...

A jbg moras dovest brata u red, nauci ga tko je gazdaSmijeh

17 godina

a mogu se j... sredia ram i proc za 200kn...

athlon 3200+ i 1gb kingston i 512mb crossaira

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

a mogu se j... sredia ram i proc za 200kn...

athlon 3200+ i 1gb kingston i 512mb crossaira

Vecer!

Sta ti fali? Posaljem ti ako imam.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
Pozdrav iz škole :)
17 godina
neaktivan

pozdrav!

zijeeeeev... ja se nedavno probudio Osmijeh

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
BORG kaže...
Pozdrav iz škole :)

U školi ti sigurno nisu rekli da smiješ na forum. Belji se

Pozdrav. Osmijeh

jurluk kaže...

pozdrav!

zijeeeeev... ja se nedavno probudio Osmijeh

zjev, zjev. ja još davno Cool

Dobro jutro svima. Osmijeh

Čemu forumi kad imamo google... :D
17 godina

jutro ide kuća u pretres...

16 godina
neaktivan

jutro ljudi, eo smara me shkola :)

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

Dobro jutro.Pretresaj polako da je ne srušiš iz temelja,he heCool.Ja obavio već sve plac,trgovinu.Još pripreme za ručak i terapija,a do večeras možda mi netko da prijedlog u temi.

17 godina
General Zed kaže...
Makić kaže...

Dobro jutro.Pretresaj polako da je ne srušiš iz temelja,he heCool.Ja obavio već sve plac,trgovinu.Još pripreme za ručak i terapija,a do večeras možda mi netko da prijedlog u temi.

ma sve za ništa, ako me F1-ivo ne spasi gotov sam, sad će on svoju šupu pritrest...

16 godina
neaktivan

Cijelo jutro birc prazan.Nitko ni da na kavu navrati,ovo je propast pa kad se propada,propadase sa stilom.Otvorena sezona do isteka zaliha ha haCool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice