tribaš više radit, pa neće bolit... ruski način
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kak da vise radim,neki dan smo u teretani imali trening( u klubu) i nisam vec u teretani bio mjesec dana i malo sam se izfrosirao i 40 kila na lat masini dizao i tak i sad me leda i ruke bole,nemrem ih izpruzit nikak,istezao sam se dosta i opet nis..Vec me 2 dana bole.
Kak da vise radim,neki dan smo u teretani imali trening( u klubu) i nisam vec u teretani bio mjesec dana i malo sam se izfrosirao i 40 kila na lat masini dizao i tak i sad me leda i ruke bole,nemrem ih izpruzit nikak,istezao sam se dosta i opet nis..Vec me 2 dana bole.
a upala, nije nešto velika... najgore je kad korak ne moš napravit onda je to upala...
al moj potpis sve govori..
Dan svima!
Evo bio na vadjenju krvi i u Linksu po CM690 Pure edition! Uf danas kacavida u ruke i opleti sine
.
Runda na moj tekuci za sve prisutne
.
a upala, nije nešto velika... najgore je kad korak ne moš napravit onda je to upala...
al moj potpis sve govori..
Hehe dobar ti je potpis..Ma ni torbu nemrem dic
a sto je najgora stvar,sutra na maturalac moram ic pa kak cu se zezat
..
BTW sad sam stavio NFS Shift da se skida i skinut ce se za 4 sata i onda rokanje a i stavit cu vam par slika ak ocete
gotovo bi se moglo reć da je upala "nagrada za dobar trening"..ako ju nemaš,fulao si.. ili mišić ili težinu(mislim na teretanu)..
ili si pretreniran..
gotovo bi se moglo reć da je upala "nagrada za dobar trening"..ako ju nemaš,fulao si.. ili mišić ili težinu(mislim na teretanu)..
ili si pretreniran..
vidi seneke stari mačak, da je bilo vidit koju on masu nosi, mis da mu i arnold nije do kolina
sad sam vidio da je rambox suspendiran,jel zna neko zašto?
On je nekako uvijek bio drustven, cudno za njega...
ma da,mora da je nešto gadno zeznuo.."radio" je zadnje u jednoj temi s combofixom..to prvi put vidim na našem forumu..
Dobar dan!
Vratio sam se iz škole,pala i petica iz geografije,a inicijalni test iz matematike 81%.Super
!
Kako vi živite?
sad sam vidio da je rambox suspendiran,jel zna neko zašto?
Bum ja njega pital kad dode na msn zasto je suspendiran.
Ocito je nesto gadno zabrljal.
ljudi jel znate vi sto o ovom mati_lukiću. lik mi se ne cini normaln. imao je stari profil na kojem pise da je roden 1995, sad odjednom 1980 i slaze komp za starijeg brata, a koliko se sjecam imao je vec tema o slaganjima novih konfa.
oprostite ako smetam, ali lik me živcira jaako
Ne moraš dobiti crvenog zbog ponašanja, može tu biti i govor o piratluku.
ljudi jel znate vi sto o ovom mati_lukiću. lik mi se ne cini normaln. imao je stari profil na kojem pise da je roden 1995, sad odjednom 1980 i slaze komp za starijeg brata, a koliko se sjecam imao je vec tema o slaganjima novih konfa.
Ja sam jedamput vidio njegovu "pismenost", i odlučio da ne čitam ubuduće njegove postove. Ne kažem da mora znati savršeno gramatiku, ali daj barem neku razinu pismenosti. Tip ne piše točke, zareze, sve malo slovo, čudno složene rečenice (pa ti još i skuži bez točke što je što), ja lakše prevodim i razumijem egipatke hijeroglife.
Ja sam jedamput vidio njegovu "pismenost", i odlučio da ne čitam ubuduće njegove postove. Ne kažem da mora znati savršeno gramatiku, ali daj barem neku razinu pismenosti. Tip ne piše točke, zareze, sve malo slovo, čudno složene rečenice (pa ti još i skuži bez točke što je što), ja lakše prevodim i razumijem egipatke hijeroglife.
Da,jedva se snađem!Mato je ja mislim stvarno '80 godište iako nije baš "pismen"
ma neke sam jednostavno likove počea ignorirat, ne s ignoriraj autora,
već kad vidim posta samo pređem preko njega
mislim da nije 80 godiste, jer ako je onda je stvarno nepismen!
on prati nekog autora mato_luks koji je 95 godiste i takoder je iz osijeka pa mislim da ima 2 accounta.
Dobar dan!
Nešto ste se uspavali danas?
Dobar dan!
Bok svima kaj se radi, povuci to kaj si napisal inace te bum moral tuzit za uvredu!
Dobar dan!
Bok svima kaj se radi, povuci to kaj si napisal inace te bum moral tuzit za uvredu!
Kakava je ona suspenzija bila rambox?.
Dobar dan!
Sad će se svi razbudit kad Rambox dolazi
!
Zašto si bio suspendiran?
Dobar dan!
Kakava je ona suspenzija bila rambox?.
Pusti sad to ne bumo o tome tu razglabali a ionako je to rjeseno pa onda nema veze!
Pusti sad to ne bumo o tome tu razglabali a ionako je to rjeseno pa onda nema veze!
ja sam se već bio uplašio...
rambox je uskrsnul
pocela je kisa i grmi kod mene....sad cu morat polako komp iskopcati iz napona 
pocela je kisa i grmi kod mene....sad cu morat polako komp iskopcati iz napona 
OHO.u mene jos ne grmi
Nist posebno nije bilo ispravljen je "Previd" moze se to i tak rec u najblazoj verziji. Suspenzija je izbrisana i nema problema no uz intervenciju visih razina kad nije islo drukcije jer se nisam mogao zalit zbog blokiranog racuna i toliko o tome vise se tu nema kaj rec!