Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.433.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

tribaš više radit, pa neće bolit... ruski način

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Makić kaže...

Kak da vise radim,neki dan smo u teretani imali trening( u klubu) i nisam vec u teretani bio mjesec dana i malo sam se izfrosirao i 40 kila na lat masini dizao i tak i sad me leda i ruke bole,nemrem ih izpruzit nikak,istezao sam se dosta i opet nis..Vec me 2 dana bole.

17 godina
Fake_Alert kaže...
Makić kaže...

Kak da vise radim,neki dan smo u teretani imali trening( u klubu) i nisam vec u teretani bio mjesec dana i malo sam se izfrosirao i 40 kila na lat masini dizao i tak i sad me leda i ruke bole,nemrem ih izpruzit nikak,istezao sam se dosta i opet nis..Vec me 2 dana bole.

a upala, nije nešto velika... najgore je kad korak ne moš napravit onda je to upala...

al moj potpis sve govori..Belji se

17 godina
neaktivan

Dan svima!

Evo bio na vadjenju krvi i u Linksu po CM690 Pure edition! Uf danas kacavida u ruke i opleti sineCool.

Runda na moj tekuci za sve prisutneBelji se.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Fake_Alert kaže...
Makić kaže...

a upala, nije nešto velika... najgore je kad korak ne moš napravit onda je to upala...

al moj potpis sve govori..Belji se

Hehe dobar ti je potpis..Ma ni torbu nemrem dic Plač a sto je najgora stvar,sutra na maturalac moram ic pa kak cu se zezat Plač..

BTW sad sam stavio NFS Shift da se skida i skinut ce se za 4 sata  i onda rokanje a i stavit cu vam par slika ak oceteBelji se

17 godina
neaktivan

gotovo bi se moglo reć da je upala "nagrada za dobar trening"..ako ju nemaš,fulao si.. ili mišić ili težinu(mislim na teretanu)..
ili si pretreniran..

17 godina
seneka kaže...

gotovo bi se moglo reć da je upala "nagrada za dobar trening"..ako ju nemaš,fulao si.. ili mišić ili težinu(mislim na teretanu)..
ili si pretreniran..

vidi seneke stari mačak, da je bilo vidit koju on masu nosi, mis da mu i arnold nije do kolinaSmijeh

17 godina
neaktivan

sad sam vidio da je rambox suspendiran,jel zna neko zašto?

18 godina

On je nekako uvijek bio drustven, cudno za njega...

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

ma da,mora da je nešto gadno zeznuo.."radio" je zadnje u jednoj temi s combofixom..to prvi put vidim na našem forumu..

17 godina
neaktivan

Dobar dan!

Vratio sam se iz škole,pala i petica iz geografije,a inicijalni test iz matematike 81%.SuperSmijeh!

Kako vi živite?

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

sad sam vidio da je rambox suspendiran,jel zna neko zašto?

Bum ja njega pital kad dode na msn zasto je suspendiran.NamigivaOcito je nesto gadno zabrljal.

16 godina
neaktivan

ljudi jel znate vi sto o ovom mati_lukiću. lik mi se ne cini normaln. imao je stari profil na kojem pise da je roden 1995, sad odjednom 1980 i slaze komp za starijeg brata, a koliko se sjecam imao je vec tema o slaganjima novih konfa.

oprostite ako smetam, ali lik me živcira jaako

18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ne moraš dobiti crvenog zbog ponašanja, može tu biti i govor o piratluku.

stipica_zd kaže...

ljudi jel znate vi sto o ovom mati_lukiću. lik mi se ne cini normaln. imao je stari profil na kojem pise da je roden 1995, sad odjednom 1980 i slaze komp za starijeg brata, a koliko se sjecam imao je vec tema o slaganjima novih konfa.

Ja sam jedamput vidio njegovu "pismenost", i odlučio da ne čitam ubuduće njegove postove. Ne kažem da mora znati savršeno gramatiku, ali daj barem neku razinu pismenosti. Tip ne piše točke, zareze, sve malo slovo, čudno složene rečenice (pa ti još i skuži bez točke što je što), ja lakše prevodim i razumijem egipatke hijeroglife.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Ja sam jedamput vidio njegovu "pismenost", i odlučio da ne čitam ubuduće njegove postove. Ne kažem da mora znati savršeno gramatiku, ali daj barem neku razinu pismenosti. Tip ne piše točke, zareze, sve malo slovo, čudno složene rečenice (pa ti još i skuži bez točke što je što), ja lakše prevodim i razumijem egipatke hijeroglife.

Da,jedva se snađem!Mato je ja mislim stvarno '80 godište iako nije baš "pismen"

17 godina

ma neke sam jednostavno likove počea ignorirat, ne s ignoriraj autora,

već kad vidim posta samo pređem preko njega

16 godina
neaktivan

mislim da nije 80 godiste, jer ako je onda je stvarno nepismen!

on prati nekog autora mato_luks koji je 95 godiste i takoder je iz osijeka pa mislim da ima 2 accounta.

17 godina
neaktivan

Dobar dan!

Nešto ste se uspavali danas?Belji se

18 godina
Tomislav95 kaže...

Dobar dan!

Bok svima kaj se radi, povuci to kaj si napisal inace te bum moral tuzit za uvredu!Nevinašce

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Tomislav95 kaže...

Dobar dan!

Bok svima kaj se radi, povuci to kaj si napisal inace te bum moral tuzit za uvredu!Nevinašce

Kakava je ona suspenzija bila rambox?.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Tomislav95 kaže...

Dobar dan!

Sad će se svi razbudit kad Rambox dolaziBelji se!

Zašto si bio suspendiran?Neodlučan

18 godina
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Tomislav95 kaže...

Dobar dan!

Pusti sad to ne bumo o tome tu razglabali a ionako je to rjeseno pa onda nema veze!Nevinašce

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Pusti sad to ne bumo o tome tu razglabali a ionako je to rjeseno pa onda nema veze!Nevinašce

ja sam se već bio uplašio...

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan

rambox je uskrsnulOsmijeh

17 godina
neaktivan
pa šta je na kraju bilo?
Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

Evo vec 2 tjedna rap non stop slusam i sad na youtube acc mi dode pm da poslusam jednu pjesmu i zapela mi je za dusu i sad trazim

pjesme za sutrasnji maturalac i party ! Smijeh Yeah!.Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 19:09 (Fake_Alert).
16 godina

pocela je kisa i grmi kod mene....sad cu morat polako komp iskopcati iz napona Smijeh

01010100 01001001 01001111
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...

pocela je kisa i grmi kod mene....sad cu morat polako komp iskopcati iz napona Smijeh

OHO.u mene jos ne grmiCool

16 godina
neaktivan

nakon dužeg vremena da svratim na pivo i

:)

18 godina
jurluk kaže...
pa šta je na kraju bilo?

Nist posebno nije bilo ispravljen je "Previd" moze se to i tak rec u najblazoj verziji. Suspenzija je izbrisana i nema problema no uz intervenciju visih razina kad nije islo drukcije jer se nisam mogao zalit zbog blokiranog racuna i toliko o tome vise se tu nema kaj rec!Nevinašce

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice