- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan je već!Djeca u školi ,ljudi na poslu,a ja evo malo da vidim kaj se događa prije terapije.Vidim i nespavalice su bile podosta prazne vjerojatno su se preselili u spavalice.Možda su se uplašili ljudi u crnom...
evo i ja da malo uletim...dobro jutro...hh...sta se radi???
Dobar dan je već!Djeca u školi ,ljudi na poslu,a ja evo malo da vidim kaj se događa prije terapije.Vidim i nespavalice su bile podosta prazne vjerojatno su se preselili u spavalice.Možda su se uplašili ljudi u crnom...
kakvi ljudi u crnom,kaj briješ ti
...dobro jutro...svratio sam malo na kavu i vidim, srećom, opet nigdje nikog...najprije moram zapaliti vatru
a poslje u grad, jer kao što sam rekao juče, na terasama još uvjek ima dovoljno sunca itd...
...pa da krenem sa grijanjem...
čini mi se da je danas nekakav nogometni dan pa očekujem petardu koju smo trebali dobiti još prošle godine
u Zagrebu ali se umješao sudac, poništio Englezima regularan gol a nama priznao pogodak iz očitog faula...
Edit: promjena plana, na terasu ću ipak malo kasnije...
ja bi navijao za naše,al ne mogu..jer kad padne gol bacaju se petarde,a to ne podnosim..
ljudi trebam pomoc...na starom kompu mi se odjednom okrenuo ekran..sta da radim???
...preokreni ga...
...properties-settings-advanced...ovisi kakvu grafičku imaš....
...preokreni ga...
...properties-settings...ovisi kakvu grafičku imaš....
imam ati radeon 9200se...a sta treba u settings??gdje namjestit da se vrati...
...properties-settings-advanced-rotation...pogledaj malo postavke ovisi i o Catalyst koji imaš...
kakvi ljudi u crnom,kaj briješ ti
Tek sad sam vidio poruku.Nešto malo sam popravljao po kući
,a internet uključen pa ono.Kako kakvi ljudi u
srnom,pa kaj ih ti ne vidiš.Oni su
svuda oko nas... Malo sam kratak sa vremenom moram na terapiju pa neću moć odma replicirati...
@General Zed..kakvu terapiju?
...properties-settings-advanced-rotation...pogledaj malo postavke ovisi i o Catalyst koji imaš...
na starom kompu nema nikakav catalyst...a ovo za rotation nema u izborniku...i zahebo sam se nije radeon 9200 to je na drugom kompu na ovom je neka SiS 650...I sta sad???
...nemam pojma...probaj običan restart ili system restore...
...nemam pojma...probaj običan restart ili system restore...
probao sam restart...a vidis system restore nisam probao...evo sad cu probat pa cu javit kako je proslo...
EDIT : uspjelo je...hvala jurra
Gman-daj si malo skeniraj komp s malwarebytesom za svaki slučaj
Gman-daj si malo skeniraj komp s malwarebytesom za svaki slučaj
to imam na svom ali je ovo moj stari bio ponovo instalirao windowse pa nema nista na njemu sad tek ide instalacija programa...
Hola ljudi
Hola ljudi
oo oly sta ima???evo maloprije sam na stari komp(onaj sa celeronom) stavio everest i stale potrebstine pa ces mozda cak i danas dobit rezulate...
Ok
sta je ovo danas birc poluprazan...nidje nikoga...zasto u mene na kompu nema u boisu opcija za povecavanje takta proca???hmmm...zna li neko neki prog za to???
Koja je ploča?
...heh...evo jedan čaj i za Zeda...
Fala čajeka ne bih.Piva može,može piva,spaliti bacterije...
@General Zed..kakvu terapiju?
Kičma od posla.Kad sam bio mlađahan bez problema sam nosio dvije vreće cementa,jednu pod jednu,a drugu pod drugu ruku i idemo ako treba do Karlovca.Heh sad to treba platiti pa idem na struju,magnet i ultrazvuk bar tri puta godišnje...
Koja je ploča?
Foxconn 650M02-G...
novi video.... rezalo se sad još malo sastavit i još koji novi salto i idemo