Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.355.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
F1-IVO kaže...
BannedOnThisForum kaže...

muahaha pa sta ti radis na flatu?

Ma bilo bi i vise al ja i susjed djelimo flat pa ogranicim brzinu da i on osjeti cari adsla (bitno da on plati svoju polovicu)Cool.

xD blago se tebi

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

muahaha pa sta ti radis na flatu?

Ma bilo bi i vise al ja i susjed djelimo flat pa ogranicim brzinu da i on osjeti cari adsla (bitno da on plati svoju polovicu)Cool.

xD blago se tebi

ja sam mislio dignut WLAN stup (biquad ili neka slična antena velikog dometa + pojačalo), dat susjedima kantene i sherat flat na 15ak mbit. Pokušaj neslavno propao Plač. osim što je neke praktički nemoguće urazumit, zračenje bi ubilo paradajze i manje životinje u okolici 2km.....

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

ja sam mislio dignut WLAN stup (biquad ili neka slična antena velikog dometa + pojačalo), dat susjedima kantene i sherat flat na 15ak mbit. Pokušaj neslavno propao Plač. osim što je neke praktički nemoguće urazumit, zračenje bi ubilo paradajze i manje životinje u okolici 2km.....

A samo zamisli kakva bi filozofija bila kad bi trebalo platit racune?

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

A samo zamisli kakva bi filozofija bila kad bi trebalo platit racune?

Ovo "nemoguće urazumit" se odnosilo na plaćanja Smijeh.

Sa jednim se more dogovorit, 2 kako-tako (ako ste rodbina) al više - nikako.... Katastrofa.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Ma meni je ok sa susjedom. Ne koristi torente, samo fejsbuk, msn i slicno. Ja zadovoljan a bome i moj novcanikCool.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
odjavljen

Lijepo, lijepo. Ja dijelim 10GB sa dvije sestre (MSN & facebook ovisnice - i namjerno sam antenu okrenuo u qurac prema zidu - imaju oko 1mbit preko WLAN-a, to im je dost Smijeh) i onda je panika krajem mjeseca... Još ako je bilo više luđaka na mom CoD serveru, onda već oko 20og je stiska sa prometom Mršti se

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Lijepo, lijepo. Ja dijelim 10GB sa dvije sestre (MSN & facebook ovisnice - i namjerno sam antenu okrenuo u qurac prema zidu - imaju oko 1mbit preko WLAN-a, to im je dost Smijeh) i onda je panika krajem mjeseca... Još ako je bilo više luđaka na mom CoD serveru, onda već oko 20og je stiska sa prometom Mršti se

Svaka cast ako uspijete izdurat sa 10gb, bio sam i ja prije na 10gb paketu ali premala je razlika

u cijeni da bi bio isplativiji, flat je zakon za 40kn vise skidas kaj oces i nebrines na promet.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
16 godina

Pozzdrav ljudi!OsmijehPovodom mojeg 5-mjesenog staza ovdje castim vas picemCool

Uzivajte! ;) Uzivajte! ;)
Batman je zakon!
16 godina

Ma decki,flat je zakon.Iskreno ne poznam niti jednog svog druga(LOL)koji nema flat u kvartu. ^^

Svi uzivamo u njegovim blagodatima Belji se

Batman je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 20:29 (luckyluke).
16 godina
neaktivan

Kod mene u mom kvartu jedino ja imam flat. Svi ili imaju 1GB ili 5GB i jedan ima 10GB. I ovima što imaju 1GB ja skidam filmove i takve stvari

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
Oly_E3 kaže...

Kod mene u mom kvartu jedino ja imam flat. Svi ili imaju 1GB ili 5GB i jedan ima 10GB. I ovima što imaju 1GB ja skidam filmove i takve stvari

Pa mogal bi nekakvi bussines sreditiBelji seTi njima film oni tebi 15 kn ili kolko vec po dogovoruOsmijeh

Steta sto kod mene svi imaju flat jer nemam nikome piratluk prodavati,nista od zaradeNeodlučan

Batman je zakon!
17 godina
luckyluke kaže...
Oly_E3 kaže...

Pa mogal bi nekakvi bussines sreditiBelji seTi njima film oni tebi 15 kn ili kolko vec po dogovoruOsmijeh

Steta sto kod mene svi imaju flat jer nemam nikome piratluk prodavati,nista od zaradeNeodlučan

Da, pa ga netko prijavi, pa zavrsi u čuziSmijeh

Ja nikad ne prodajem ili dam besplatno

ili mi frend plati sok ili tak nes simbolicno.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 20:44 (BORG).
16 godina
BORG kaže...
luckyluke kaže...
Oly_E3 kaže...

Ma znam...Samo sam se salio Belji seNamigivaNeki dan frendu sam reinstallo windowse covjek me posteni nagradio jumbo pizzom OsmijehEh malo je takivh danas...

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan

Ja imam hebenih 10 gb,ja visim na internetu,skidam plus sestra na fejsbuk i youtube al izdrži se nekakoSmijeh

17 godina
luckyluke kaže...
BORG kaže...
luckyluke kaže...
Oly_E3 kaže...

Ma znam...Samo sam se salio Belji seNamigivaNeki dan frendu sam reinstallo windowse covjek me posteni nagradio jumbo pizzom OsmijehEh malo je takivh danas...

Svaka mu cast, ja sam par puta instalirao frednovima ali dobio sam samo ''hvala'' ponekad je i to dosta :)

16 godina
odjavljen
BORG kaže...

kad se sjetim zlatnih vremena.. 7 i 8.r, opremljen CloneCDom (majka je bio tad, taj je sve kopirao bez rasprave) i MSI CDRW 48x pržilica.. Svaki dan si išao u školu sa jednim spindlom, van iz škole sa 50ak kn i pravac po novu porciju Traxdata 52x CD-Rova.. Kasnije, došla NEC ND3540-A pržilica (sad je u mom kompu)... Filmovi i igre... 50ak kn na dan, 20kn čistog profita, nekad i više....

onda došo ADSL u narodnu masu i s*ebo mene i mog najvećeg konkurenta (reći ćemo da se zove xx, radi zaštite indetiteta Cool) iz 8.a razreda i sve ošlo u *urac. Sad se bavimo lopatom i sličnim oblicima fizičkog rada da bi zarađivali za kavu i cigare....

eh... Plač

16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ja imam hebenih 10 gb,ja visim na internetu,skidam plus sestra na fejsbuk i youtube al izdrži se nekakoSmijeh

ne psovatiBelji sešta će ti više?

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Tomislav95 kaže...

ne psovatiBelji sešta će ti više?

Ma ne treba mi više,šalim se malo!Za surfanje je dovoljno,pošto ne igram multiplayer ostane na kraju mjeseca za dva dobra axxo-va filmaNamigiva

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

A prijateljice?

No vratio sam svoj stari 4/3 avatar Cool

Atomska bubamara - Last known good rank
17 godina
Djeca u Elektrostrojarskoj skoli u Varazdinu vise nece imat face :D:D . Rekel sam adminu neka ga zbokira i tak ce bit. Pa sad bude bar malo mira od te djecurlije s ljubavnim ispadima...
16 godina
odjavljen

dao si mi dobru ideju... moram ulovit profesora na kavi da mu objasnim da u cijeloj školi u filtar adresa doda i "facebook" Smijeh

EDIT: kad je već blokirao proxy stranice... Viče

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 21:26 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

dao si mi dobru ideju... moram ulovit profesora na kavi da mu objasnim da u cijeloj školi u filtar adresa doda i "facebook" Smijeh

Napravi to i možeš se pozdravit sa bilo kojom curom iz škole. A možda i batine pobereš.. :D haha

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
17 godina
Batista kaže...
Djeca u Elektrostrojarskoj skoli u Varazdinu vise nece imat face :D:D . Rekel sam adminu neka ga zbokira i tak ce bit. Pa sad bude bar malo mira od te djecurlije s ljubavnim ispadima...

Svaka cast :))

16 godina
odjavljen
coder_ kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Napravi to i možeš se pozdravit sa bilo kojom curom iz škole. A možda i batine pobereš.. :D haha

Smijeh Tko kaže da će one znat da je to moje maslo... To je carnetov filter, izgledalo bi koda ideš na bwin. Smijeh

Cool prigodna pjesme za sve sabotere facebooka - Zabranjeno Pušenje - Agent tajne sile (nema na youtube, damn) Cool

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Smijeh Tko kaže da će one znat da je to moje maslo... To je carnetov filter, izgledalo bi koda ideš na bwin. Smijeh

Cool prigodna pjesme za sve sabotere facebooka - Zabranjeno Pušenje - Agent tajne sile (nema na youtube, damn) Cool

Šta ti misliš da se to nebi saznalo?? Pa toje srednja škola!!! Svi sve znaju... :D

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
16 godina
odjavljen
coder_ kaže...

Šta ti misliš da se to nebi saznalo?? Pa toje srednja škola!!! Svi sve znaju... :D

E da sam samo ja protiv facebooka... I'm hiding in shadows... Cool

16 godina
neaktivan

Ljudi jel znate ove sa slike? Jel netko vidio ovu sliku već?

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

ja ne znam,jesi riješio ono ?

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Bellatrix kaže...

ja ne znam,jesi riješio ono ?

Jesam sad ne izbacuje da je potreban plugin!

Al zanimljivo je to se dešava samo na FF 3.52 dok na 3.0.13 ne!! Imam više OS-eva.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina

jutro, ja ću otvorit pa vi radite pta oćete...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice