Ajd ti malo pošalji everest rezultate svog kompa da malo popunimo Single core kategoriju
Eto malo se odmara, mislim otići voziti bicikl, ali me glava pre jako boli
Ajd ti malo pošalji everest rezultate svog kompa da malo popunimo Single core kategoriju
ee vidis mogao bih...evo ja taman dosao kuci na bikeu cijeli dan...
A ja na Aspirinu cijeli dan
A ja na Aspirinu cijeli dan
hh,,,sta je rec... boli te???a za everest jesi li mislio za celerona ili za turiona???
Koji želiš daj (iako ti garantiram 3. mjesto za Celerona ), zapravo može i oba...
Koji želiš daj (iako ti garantiram 3. mjesto za Celerona ), zapravo može i oba...
e tu je problem...na celeron u nemam nista od ovih programa to je sve na lapu...ali sad ce turion a sljedecih dana ce i celeron stic...
Ma može
Dan ekipa, kako ste?
Evo imam jedan problemčić s Firefoxom koji nemogu riješiti! Naime traži mi da instaliram Quick time plugin a ja ga već imam instaliranog!! Jel mi fali nešto drugo možda? Dešava se na facebooku i još pojedinim stranicama!
Ev mene iz grada.... Kaj se ovdje dela? Kome trebaju rezultati iz everesta za celeron
Oly, ne razbacuj se sa brojem poruka, mogli bi doć ljudi u crnom
sa šarenim kartonima... Kolko se sjećam, Ivo je spominjao crvenu boju i neki broj (5k ja mislim) pa pazi kaj delaš
ljudi moji ja vas napustam...cujemo se veceras...pozzzz...
260 giga.Phiahf!!Ja na obadva harda skupa nemam 72 gige...
Ja imam za sada oko 680gb slobodno :))
Pa onda povodom toga evo nesto za tezi oblik spamerstva:
Ivo je čovjek od riječi
Dan ekipa, kako ste?
Evo imam jedan problemčić s Firefoxom koji nemogu riješiti! Naime traži mi da instaliram Quick time plugin a ja ga već imam instaliranog!! Jel mi fali nešto drugo možda? Dešava se na facebooku i još pojedinim stranicama!
bok,a zašto ga ne isključiš u start up-u..?baš ti treba?
Dan ekipa, kako ste?
bok,a zašto ga ne isključiš u start up-u..?baš ti treba?
Firefox da isključim? ne ne.... firefox je jedini browser kojem vjerujem... opera je tek na drugom mjestu... ;)
ma ne,quick time,šta će ti?
Pa treba mi na nekim stranicama ga traži!! Ima li alternativa?
Pa treba mi na nekim stranicama ga traži!! Ima li alternativa?
ja sam ga isključio odavno,nikad mi nije trebao,niti me tražilo igdje..
pa imaš adobe flash player
Malo bedasto rješenje - ili diseblaj plugin i pokušaj ga ponovo dodat ili ga nađi u folderu C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins (ja nemam QT plugin pa neznam jel tamo) i izbriši ga odonud i inst ponovo.
Ja toliko imam u CDima i DVDima(praznim a u punim nekoliko tera) a harda jedan od 29.3,a drugi 32.6.I pazite se ljudi u crnom
Ja toliko imam u CDima i DVDima(praznim a u punim nekoliko tera) a harda jedan od 29.3,a drugi 32.6.I pazite se ljudi u crnom
Da, ja rijetko kad przim uglavnom sve mi je na hardovima.
5000. poruka
Pa onda povodom toga evo nesto za tezi oblik spamerstva:
Hvala na poklonu
Ah da,zaboravih pitati.Dobio sam obavijest od T-coma da mi instaliraju optički dovod za max-adsl jer su ga u zgradi postavili pa sad još treba instalacija u stanove.Jel ima 'ko kakvih iskustava sa tim?
No vrijeme je za novi potpis. Izgleda da mi je ovo zadnji rang jer mi se 14.9 prestaju brojati poruke
No vrijeme je za novi potpis. Izgleda da mi je ovo zadnji rang jer mi se 14.9 prestaju brojati poruke
Kak se ti ne znaš snać. Ja sam tu kolko, 9mjeseci i u zadnjih 6 vidim da imam 979 poruka. dakle, fali 3mj poruka. Ti imaš olakšanu situaciju. 13.9 zapiši kolko imaš poruka, i kad krene 6mj + 1 poruka, samo zbrajaj. one koje vidiš + one do 13.9. malo zdrnjeno objašnjeno, al mogu pojasnit.
I mislim tako napraviti (zabilježiti datum i zadnju poruku i onda nakon nekog vremena malo potražiti tu poruku i zbrojiti i imati barem pribliđan broj poruka)
Hvala na poklonu
Nema na cemu. Evo potrosnja jucer i prekjucer:
muahaha pa sta ti radis na flatu?
muahaha pa sta ti radis na flatu?
Ma bilo bi i vise al ja i susjed djelimo flat pa ogranicim brzinu da i on osjeti cari adsla (bitno da on plati svoju polovicu).