Pa bio je i red. Mislim da bi svi trebali početi cijeniti trud koji je uložen u izradu programa i nadam se da će napokon programeri početi zarađivati kako spada, a ne da programer radi cijeli dan za crkavicu od 4-5 000kn.
Dok sam radio na jednom projekt znao sam raditi i po 16 sati dnevno. Pa otprilike znam kako je ljudima koji rade desktop aplikacije. I sad da dođe neki klinjo i downloada komad softwarea koji je mukotrpno stvaran.
Ok, i sam imam nešto "prljavog" softwarea ali ga planiram zamjenit sa "čistim" čim stalna lova krene stizati na račun.
Donekle se i slažem, bio bi red da i programer nešto zaradi (znam koliko vremena provedu na izradi nečega...). Al mislim da i kad se više ne bi skidalo, teško da će ljudi koji nemaju love kupit neki softver. Svi bi koristili free softvere, jedino oni koji moraju ili imaju viška novaca bi kupili original. Programeru bi opet bilo isto. Nitko ne bi kupovao skupi softver pa programer opet ne bi zaradio kao ni sad.
Nitko od korisnika foruma ne korisiti i/ili posjeduje piratski softver 
Pa naravno da ne

Nemoj se ti nist oko toga opterecivat nismo mi u Americi ili Engleskoj nemamo mi niti resursa za neko bezvezno prisluskivanje niti tehnike za koje se tu spominje, ipak se kod nas niti puno bitniji zakone za dobrobit drzave i ljudi ne postuju a kamoli tak nekaj nist od toga nece bit pojeo vuk magare ili piknuo komarac slona svejedno. Prije ce Hrvatska morat ic na remont na svakom polju jer smo u krizi velikoj to je bitno a ove ostale tricarije su samo krepano slovo na papiru a tek u primjeni mos mislit ipak je to Hrvatska di vladaju neka drukcija pravila!
Da bar... 
Ja iman sve originale doma. xD
Je, a ja sam Clint Eastwood... :D
he he he