Ne ide se u crkvu??
Crkva mi preko puta. 5m. Čujem sve šta se događa i u stanu. Ako se što nepredviđeno dogodi, javim vam. Al sve isto..svaku nedjelju... :D
Ne ide se u crkvu??
Crkva mi preko puta. 5m. Čujem sve šta se događa i u stanu. Ako se što nepredviđeno dogodi, javim vam. Al sve isto..svaku nedjelju... :D
Jutro drustvo....zijeev....i ja bi nesicu
....
Ima li koga ili svi otisli u crkvu??
Jutro drustvo....zijeev....i ja bi nesicu
....
Ima li koga ili svi otisli u crkvu??
ja sam antikrist, a ovima se neide u crkvu
ja sam antikrist, a ovima se neide u crkvu
hmmm.....oki....znam da te ne puste u crkvu,al ne znam dal kuhas kavicu
...
Jutro!
Ja na onoj debilnoj igri jučer bia 5 priko noči pa na 12 misto.
???
???
Dobro jutro ili dobar dan 
Kako ide veseli narode ovoga birca?
Hmmm..što prvo??
Ručak ili kavica + cigara? Ručak ili kavica + cigara? Ručak ili kavica + cigara? Ručak ili kavica + cigara?
:)
Dobro jutro ljudi. Evo i mene.
I nikad ne bih nogom više stupio u crkvu (katoličku).
Nevjerniče!! Sotono!!! hahahaha
evo ja ću skuhat kad niko neće-
mmmm...hvala lijepo seneka
....cekala i docekala...
Nevjerniče!! Sotono!!! hahahaha
Pa i pop se derao na mene da sam sotona na vjeronauku. Malo sam mu taj put dignuo tlak
ja sam jedanput u zivotu bio u crkvi i to zato kaj sam moral s razredom ici, te smo se onda sa svetom vodom polijevali...
....cekala i docekala...
Uvijek sam volio jesti čokoladu uz kavu, al evo za jedinu djevojku ovdje... :D Možda ti se svidi.. :D
ja sam jedanput u zivotu bio u crkvi i to zato kaj sam moral s razredom ici, te smo se onda sa svetom vodom polijevali...
Sramota!! Sramota!! Kakva nekultura!!!!!!
Imaj malo pristojnosti prema ljudima koji vjeruju u nevidljive i neobjašnjive stvari i pojave. :D hehe
edit: Ja ću ipak obavit prvo ručak prije kavice. Jer mi nema ništa slađe nego nakon ručka popit kavu i zapalit se na balkonu da ljudi gledaju... hehehehe :D
Imaj malo pristojnosti prema ljudima koji vjeruju u nevidljive i neobjašnjive stvari i pojave. :D hehe
ma mozda ima cak i necega "nadmocnoga" tam gore negdi izmedju dva bijela oblaka, ali ovo budizam, ksrcanstvo, bla bla itd je sve na istu schemu; gluposti za mase
ja sam isto dosta sranja videl pa mi je mozda i to lakse vjerovati nego da sam spreman za vrapce :)
....cekala i docekala...
Uvijek sam volio jesti čokoladu uz kavu, al evo za jedinu djevojku ovdje... :D Možda ti se svidi.. :D
...i cokolada.....mmm.....ne vjerujem,prvo nista,a sad i vise od zeljenog.....
....kako je lijepo poceo dan 
Dobro jutro narode, isuse kaj sam zedan, jucer-tj. danas je bilo burno. Idem ja na kavu i litru mineralne :D
Brzinski pozz svim dragim gošćama i birtašima.Vidim da nas posjećuje i gospodična Lana_ZG,što mi je velika čast kao gazdi birca...
Kako ste danas ljudi,što se radi???? Eto,ja lagano privodim vikend na straži kraju.Jedva čekam kad ću doma,ovdje je pljuga.
Fali mi moj stroj i moj flat net....No,sreća je da mogu i ovako....od frenda se javit bar povremeno.
Runda se podrazumijeva,samo nemam svoj buffet pri ruci,pa si zamislite tko kaj pije...na moj račun,of course...ajd' živjeli
Ja gubin živce na ovoj online igri.
koja je razlika izmedju kvalitete zvuka u:
PCM STEREO
DOLBY DIGITAL 5.1 SURROUND
DTS 5.1 SURROUND
Pozdravcek gazda
.....misli na ovo veselo drustvo i brze ce proci vrijeme.
Vidis da tvoji "birtijasi" nisu losi momci....dobro si ih poducio
.
....a coder.....svaka cast s onim odgovorom,nasmijao si me do suza....o Ana.....
koja je razlika izmedju kvalitete zvuka u:
PCM STEREO
DOLBY DIGITAL 5.1 SURROUND
DTS 5.1 SURROUND
Između sterea i 5.1 - dosta velika (naravno ako imaš odgovarajući sustav), a između ovih ostalih nema baš neke prevelike razlike u kvaliteti.
Pozdrav ekipi! Što ima novoga kod vas? Ja sam trenutno u isčekivanju ručka i VN Njemačke. 
Pozdrav ekipi! Što ima novoga kod vas? Ja sam trenutno u isčekivanju ručka i VN Njemačke. 
jih da, skoro sam i zaboravio da je danas utrka. koliko je dugo nije bilo, već mi je počela kronično falit.. :)
Pozdrav ekipica. Evo tablete su konzumirane i sad cekamo VN!
Pojacalo je zagrijano na radnu temperaturu, sub nastiman i susjedi se mogu zalit upravi vodovoda i kanalizacije.
Šta kažu oće li bit kiše na f1.