Skineš film (Taj tvoj Gas do Daske 3, neznam naziv na engleskom, ali malo guglaj ako niti ti ne znaš). Skineš BS Player i instaliraš ga. Kada ti se film skine otvoriš ga sa BS Playerom i odeš u opcije i pronađeš titlove za njega preko BS Playerova search engina za titlove. Kada nađe titlove uživaš u filmu (ponekad ti titlovi neće biti dobri pa ćeš morati naći druge iz popisa)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aj nek mi neko pošalje pozivnicu za juwabits??
Na forumu nema razmjene pozivnica za privatne trackere!
Ma našao je on čovjeka koji ima pozivnice za yuwu. Samo da mi dostavi ratio proof
Više nedam pozivnice ni rođenoj majci na blef
Aj nek mi neko pošalje pozivnicu za juwabits??
Na forumu nema razmjene pozivnica za privatne trackere!
Ma našao je on čovjeka koji ima pozivnice za yuwu. Samo da mi dostavi ratio proof
Više nedam pozivnice ni rođenoj majci na blef
Sumljam na to da ce ti dostavit ;)
Svi znaju samo skidat, a uplodat nista.
No ratio proof for me, no yuwa for you
Tak i treba ;)
Jos se i rimuje
To ti se svodi na ono: das pozivnicu, jaran skida ko lud dok ga ne banaju a onda i ti letis van o istom trosku.
To ti se svodi na ono: das pozivnicu, jaran skida ko lud dok ga ne banaju a onda i ti letis van o istom trosku.
Jos i mutavi t šrot daje doprinos, max upload mi je 90kb/s :((((((
Ja nemogu dobit karton radi torrenta sad. Nisan napisa ni da san skinia ni da ću skinit torrent.
Ja nemogu dobit karton radi torrenta sad. Nisan napisa ni da san skinia ni da ću skinit torrent.
Zabranjena je razmjena trackera ;)
Pa samo san pita pozivnicu. Šta je tu loše. 80% foruma koristi torrente
Nisi ga ni dobio! Samo sam upozorio.
Pa samo san pita pozivnicu. Šta je tu loše. 80% foruma koristi torrente
Nisam ja rekao da je lose ali tako su modovi odlucili.
Pozdrav ekipa! Samo kratko uletih da se obratim pa odoh na Pole Position. Što ima novog kod vas? Kod se nas napokon sunce ukazalo. 
Pozdrav ekipa! Samo kratko uletih da se obratim pa odoh na Pole Position. Što ima novog kod vas? Kod se nas napokon sunce ukazalo. 
Ooo poz i tebi. Evo cekam F1 pa me hvata nervoza.
Najbolje je gledat F1 naj sport. Oni Brawn 1g. da su u formuli i vec su 1.
Počinje zadnjih 50 do bubamare sa minigunom

Oooo... Lijepo! Pravi si spamer! 
Hebemti motor sutra ga vadim jer po nekoj gumi pušta (gliser prima znači) vodu od hlađenja. Najrađe bi kada bi imao para kupio ovaj (oko 150 000 kuna košta sa pogonom 
)

Oooo... Lijepo! Pravi si spamer! 
šta, vi i dalje mimo pravila brojite bubamare i ostale kukce???
Hebemti motor sutra ga vadim jer po nekoj gumi pušta (gliser prima znači) vodu od hlađenja. Najrađe bi kada bi imao para kupio ovaj (oko 150 000 kuna košta sa pogonom 
)
I tata bi sine, i tata bi
btw, ja sam mislio da sam ja spamer - ali ti si nešto posebno
Da makar je ovaj koji imam praktički isti (275 konja, V8, 5.7L naspram 300 konja, V8, 5.7L i još nekih điđa), ali je rasheban do bola. Starter ga hebe, trim ne radi, elektronika u hurcu...
A hvala na komplimentu, nisam jedini spamer znači
Vidim da u Bircu ima ljudi i to ih nema
Dobro jutro.... Kafica i cigara?? Može??
Jako loša kombinacija
Jako loša kombinacija
Je, je..kako da ne.. To je kombinacija koja može popravit i najusraniji dan... :D
Ooooo da
Ne ide se u crkvu??
Jako loša kombinacija
Je, je..kako da ne.. To je kombinacija koja može popravit i najusraniji dan... :D
pozdrav..kave nemam
E taman... Ja imam kave, al mi ponestalo cigara. I kao da si znao da terba bijeli Walter.. :D hehehe