Šta če ti everest otvori jednu stranu kučišta ko ja i uživaj. hehe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz ljudi
evo javljam se iz spanjolske
sta ima novo?
Ajd da i ti okusis blagodati adsl-a. Nadam se da i u Spanjolskoj nisi na dial-upu.
Zivio ti meni jos 100 god.
Ostalima zelim dobru vecer i runda na moj account.
Bok i tebi kak zdravlje kod tebe po ovakvom smotanom vremenu?
Bok i tebi kak zdravlje kod tebe po ovakvom smotanom vremenu?
A cuj ubijaju me promjene vremena a bome i prsne kosti bole al nedam se. Bio danas vadit krv i tako. Ma ide nekako.
ev ga, jel ovo normalno (vidi sliku):
To je za onaj komp di je Sempron 3200 jel, ako je to su uredu temperature da nema tu pregrijavanja prema ovoj fotki imas gore stock hladnjak sigurno?
prije sam ga clockao na 2.25 ak se ne varam, al sam vratio vec sve na default, evo sad cu vidjet kolke su temperature, BTW jel znas program za mjerenje temp. grafe, HDD-a, maticne i proca? i preporucene temp. za proc.?
pozz
ja koristin speedfan koji sam dobio uz web temp, ali nije nesto onako samo za baci oko je ok ali ista vise ne
To je za onaj komp di je Sempron 3200 jel, ako je to su uredu temperature da nema tu pregrijavanja prema ovoj fotki imas gore stock hladnjak sigurno?
je je stock hladnjak, a ova grafa ima pasivni hladnjak, evo bas ova grafa (xpertvision), pa sam na nju prikacio ventilator velicine jedno 5 cm, ipak dobro hladi 
gle meni kako se grije mos jaje na oko pec na njemu
gle meni kako se grije mos jaje na oko pec na njemu
Kaj ti radis sa kompom?
Da svoj proc clockiram na 5 Ghz onda bi bio na 70 stupnjeva
je je stock hladnjak, a ova grafa ima pasivni hladnjak, evo bas ova grafa (xpertvision), pa sam na nju prikacio ventilator velicine jedno 5 cm, ipak dobro hladi 
Vidim da si iz Zagreba pa onda napravi ovak trebas kupit jedan vent od 8 cm Arctic Cooling definitivno tj ovaj iz Linksa, pa ga onda prisrafis gore ili kak vec to nije tesko za napravit i temperature ce ti bit na toj grafi onda jos puno nize a bit ce tiho jer je taj vent vrlo tih. Taj vent spojis na molex adapterom sa tri pin na cetri pin i to je to!
@ rambox
to je obicni 8 mm ventilator ili? ak je obicni, znam ducan di dođe jedan 80 mm ven. 9 kn
@ rambox
to je obicni 8 mm ventilator ili? ak je obicni, znam ducan di dođe jedan 80 mm ven. 9 kn
Da to je obicni vent od 8cm ovaj koji sam ti predlozio ali je vrlo tih i efikasan a taj za 9 kuna ti nevalja sigurno vjeruj mi nemoj to kupovat zato i je jeftin. Ovaj iz Linksa ti je 26 kn a to stvarno nije puno za ono kaj nudi imam ga i ja isto vent bez prigovora nema kaj!
Borg evo ovako napravi prvo: Zatim: Pa: I:
Hvala Ivo na trudu, svaka cast !
Živio mi sto godina :)))
Hvala Ivo na trudu, svaka cast !
Živio mi sto godina :)))
Ma nije problem. Ako zapnes javi slobodno.
Pogledajte ovo
http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/vipme-broadband-sim-card-250kn-poklon-kupon-oglas-522309
Danas fino odem sa gliserom na ribarenje i kada sam se htio vratiti, starter nije htio upaliti 

Tako da sam se 10 km vraćao na pomočnom Suzukiju od 2.2 konja (trebalo mi je 2,5 sata, a zvao sam prijatelja da me dođe šlepati, ali bio je u Rijeci)
Ovaj motor na gliseru me već lagano nervira
Danas fino odem sa gliserom na ribarenje i kada sam se htio vratiti, starter nije htio upaliti 

Tako da sam se 10 km vraćao na pomočnom Suzukiju od 2.2 konja (trebalo mi je 2,5 sata, a zvao sam prijatelja da me dođe šlepati, ali bio je u Rijeci)
..to je ništa,ja sam danas nakon dugo vremana zaklopio laptop,i kad sam ga upalio pojavio mi se plavi ekran..
Ohohohoho,bravo dečki,vidim da je birc postao tutorijal tema.
Da vidim sad one koji su zvocali protiv birca...hehehehehe.
Inače,samo nakratko da vas pozdravim i upitam za zdravlje....
Ohohohoho,bravo dečki,vidim da je birc postao tutorijal tema.
Da vidim sad one koji su zvocali protiv birca...hehehehehe.
Inače,samo nakratko da vas pozdravim i upitam za zdravlje....
Pozdrav prijatelju! Kako je?
A evo Borg muci muku sa forwardanjem porta pa se trudim da mu pomognem.

Dobro si prosao, mogao si veslat 10 km. Nije da mi je bilo jedanput nece upalit a netko mi maznuo alat s broda, pa po veslima.
Juto svima sta se radi,, moze jedna kavica 
dobro jutro ljudi sta ima? nije me bilo malo pa eto da i ja nekad dodjem
Evo i mene,jutro svima malo nas ima
Evo i mene,jutro svima malo nas ima
ma svi spavaju,a vjerovatno bi i ja da nisam morao u banku po platu,a ono para nema...nije plata sjela na račun 
Rađe bi ostao usidren u uvali jer gliser od 4 tone nije baš lagano veslom pomaknuti. Yamaha od 8 konja (glavni pomoćni) nije htjela vući benzin iz svog rezervara, pa sam morao ovog Suzukija staviti. Ovaj starter je novi (godinu dana) i u Cresu je normalno palio, a kada sam se želio vrtatiti, neće upaliti da ga hebeš.
A ovaj mehaničar je malo debel pa ne može zavući ruku pod motor gdje je starter, pa je rastavio pol motora (auspuh ustvari skinuo, a to je pol motora skoro)
Šta se radi u bricu.
bok ljudi
može jedna pivica na ovo sunce?
poludit ću više...tražim posao mjesec dana i nemogu fakat nikaj naći
bok ljudi
može jedna pivica na ovo sunce?
poludit ću više...tražim posao mjesec dana i nemogu fakat nikaj naći
Haha. Pa koju školu imaš završenu?