E da i največi od svih pozdrava CRO_BLUE!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
10h LOL-ma koji LOL, LOL-china. Kako moš bit 10h na forumu?? Meni dosadi nakon po ure samo bezze postuješ
u jeb***i šta me pripalo,gledam kad mi ono nije account upaljen uuh,mislio sam da sam kickan
Posljednji pozdravi i od mene,ma najbolji ste,najviše pozdrava BORG-u,Rambox-u,Ivanu2626,fcth-u,ivi,BESLI
(kralj si!),razeru mambi,hyperionu,bellatrix-u i ostaloj ekipi od big_guya!
spam 2 win!!!!!!!!!!!
Bok ali ti ces doc opet to ti je sigurno pa ne mozes sad rec da neces vise nikad doc to ti je malo brzopleto receno pa nisi umro fuckaj ga, ak mislis da previse boravis na forumu onda to smanji na pola ili manje i bit ce ok a ne ovako rec da ne bus nikad vise dosel pa nisi otiso na Pluton. Zato ja kazem ne Zbogom nego Doviđenja i to ti je sigurno tak dosel bus ti opet sigurno a to vrijedi i za Razer_Mambu isto tak!
Posljednji pozdravi i od mene,ma najbolji ste,najviše pozdrava BORG-u,Rambox-u,Ivanu2626,fcth-u,ivi,BESLI
(kralj si!),razeru mambi,hyperionu,bellatrix-u i ostaloj ekipi od big_guya!
spam 2 win!!!!!!!!!!!
Bok ali ti ces doc opet to ti je sigurno pa ne mozes sad rec da neces vise nikad doc to ti je malo brzopleto receno pa nisi umro fuckaj ga, ak mislis da previse boravis na forumu onda to smanji na pola ili manje i bit ce ok a ne ovako rec da ne bus nikad vise dosel pa nisi otiso na Pluton. Zato ja kazem ne Zbogom nego Doviđenja i to ti je sigurno tak dosel bus ti opet sigurno a to vrijedi i za Razer_Mambu isto tak!
Ma dodijat ce im igre na kompu pa ce se vratit, siguran sam 
Ja san prvi posta da če se vratit i jedan i drugi. 
Tko ga fućka 
Što se radi narode veselog birca?
Malo po ikariamu i Imperiji
Malo po ikariamu i Imperiji
Najbolji je Travian.
Dobro vecer! Ima li ista novog kod Vas?
Evo ja igram na Play Stationu 2 Shin Megami Tensei: Persona 4, pa eto, zanima me znate li jos neki dobar RPG za PS2, da ne otvaram bez veze temu, navedite ih 2 ili 3, dosta mi je vise CoD-a>>>Salim se...
Kod mene u Orašje u BiH jos nije stigao BUG, kao kazu na kiosku zenske kako ce tek sutra doci, pa eto, ne mogu cekati sutra, recite mi Kakav Je?
Jeste vidjeli nove buduće stranice Vecernjeg lista.
pozz ljudi sta se radi ja jedva cekam da dobijem xbox360
Koliko dođe bug.
Koliko dođe bug.
35 kn!
Koliko dođe bug.
35 kn!
Aj super možda uzmen.
Kod mene evo sunce i kiša...
Netko se oženio

Hola ljudi. Evo danas sam bacio vrše (dvije), pa ćemo vidjeti što će ući u njih
Hola ljudi. Evo danas sam bacio vrše (dvije), pa ćemo vidjeti što će ući u njih
A cuj s obzirom da je Sanader dao ostavku ne bi me zacudilo da i njega nađes slucajno sad unutra ne bi bilo nist cudno uopce!
Što je to, čemu to služi, se to može posaditi, da li je to plastika
Što je to, čemu to služi, se to može posaditi, da li je to plastika
Kakva plastika
?
EDIT:
Kad je moj post zadnji, onda LOCK.
Nemoj da sad neko uleti, stavio sam vrhunski lokot.BORG jel tebe sunce vidjelo u zadnje vrijeme...kad god sam online i ti si tu.odmori malo,izađi,vidi svijeta.neznam dali znaš ali je ljeto sada...malo bazeni more,curice u toplesu itd 
Ma 100% mu je komp non-stop upaljen. torrenti se skidaju ko blesavi
Dobro juto. Vidim razvalili ste lokot 
Jutroo
Jutro. Ja se upravo vratio sa vožnje bicikom i pogodite što sam vidio? Zeca