bok svima
evo došao i kod mene BUG magacin...
debeo, zanimljiv
sad ga samo treba pročitati...
kaj se radi ljudi?
bok svima
debeo, zanimljiv
kaj se radi ljudi?
Čini se da je ekipa uzela malo predaha, mogao bi i ja.
Treba otići malo na zrak i odvojit se od moćnih pila.
Dok se ti odmaraš od pile, ja sam tek zasjeo za svoju, ustvari bratovu jer on igra na mome nekakvih igrica, a ja sam primoran tipkati s njegova laptopa!
Kod nas bilo nevremena i grmljavine... Čak i struje nestalo na sat-dva... Sad je sve OK, čak se i sunce ukazalo! 
Dok se ti odmaraš od pile, ja sam tek zasjeo za svoju, ustvari bratovu jer on igra na mome nekakvih igrica, a ja sam primoran tipkati s njegova laptopa!
Kod nas bilo nevremena i grmljavine... Čak i struje nestalo na sat-dva... Sad je sve OK, čak se i sunce ukazalo! 
Dobro je dok ne pocne padat pljusak sjekira a ovo ostalo se kak tak podnese recimo!
Hehe upravo skidan ship simulator 2008. Čini se dobra igra ali je u nekom iso fileu pa gubi na veličini triba bit 700 i nešto mb a vako je 580. 
Hehe upravo skidan ship simulator 2008. Čini se dobra igra ali je u nekom iso fileu pa gubi na veličini triba bit 700 i nešto mb a vako je 580. 
Zakon igra budem i ja probao ;)
Bila mi brzina 50kb a sad pala na 10. wtf 
E ljudi jel znate da razer mamba više nikad neće doć na ovaj forum?
E ljudi jel znate da razer mamba više nikad neće doć na ovaj forum?
Šta je reć?
Zašto?
Kaže da nije neki ovisnik kao neki ovdje i da mu forum oduzima previše vremena,a tak bi mogo i ja reć....
a jebiga steta
Ovo je moje iskreno mišljenje:forum je dobar,samo trebaš strahovat oćeš dobit žuti ili crveni,trebaš strahovat o tome oće li ti sve bit dobro postalvljeno,naravno to je sve došlo od LUXXA koji je okolo govorio o trolanju i ljudi su tako navikli i kad neko pita nešto onda ga napadnu zbog:gramatičkih grešaka,tema je krivo stavljena,piši drugim slovima.........I danas na ovom forumu ništa nije sigurno
Ovo je moje iskreno mišljenje:forum je dobar,samo trebaš strahovat oćeš dobit žuti ili crveni,trebaš strahovat o tome oće li ti sve bit dobro postalvljeno,naravno to je sve došlo od LUXXA koji je okolo govorio o trolanju i ljudi su tako navikli i kad neko pita nešto onda ga napadnu zbog:gramatičkih grešaka,tema je krivo stavljena,piši drugim slovima.........I danas na ovom forumu ništa nije sigurno
I šta ak dobiješ karton,pa nije to kraj svijeta!
Ma nije problem u kartonu nego u tome što ti svašta govore o pravilima a ne o temi koju si ti postavio
ljudi meni je zao nemogu vise na forum svi ste odlicni posebni pozdravi cherini f1 ivi,jebasu,BORG-u i ostalima koje nisam spomenuo sry.....KRALJEVI STE AL IPAK NE ZELIM IZGUBIT VID!!! I najjnajj pozdrav fcth!
Ovo mi je reko RAZER MAMBA da napišem!
Ma nije problem u kartonu nego u tome što ti svašta govore o pravilima a ne o temi koju si ti postavio
Koju sam ja temu postavio?
a jebiga zao mi je pozdravi i ti njega
Koju sam ja temu postavio?
Ma ne govorim za tebe nego za sve
Opet če on doč sutra ili za par dana na forum
Nema 2009 ;)
Šta svi idete s foruma. Na forumu se bude 1h na dan ne cili dan.
Haha idete, sutra češ i ti i razer mamba bit na forumu. 
EDIT: ovaj smajlić xD-zezan se
a de big guy sta cim odma on ide ides i ti
Da,zato jer sam po 10 h na forumu dnevno,još ću bit malo da vidim komentare a onda odoh!
Bas kaj glumite?
Pa ne morate bit cijeli dan ovdje kao ja.
bok svima
debeo, zanimljiv
kaj se radi ljudi?
fucka se radoznale