Dobro jutro ljudi. Evo ujutro išao u teretenu i poljubio vrata
Ali barem sam kupio novi bug i dosada ga detaljno proučio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pričanje o kupovini, upravo mi je stigao 50-200mm SWD, ajde otvaraj šampanjac. Idem ga sada oprobati kako radi
Evo i slikice mog trenutnog sustava
blago ti se 
Evo i slikice mog trenutnog sustava
Wouu, daj to vamo...
Sad ima da slikaš ribe.... 
Već sam bio na balkonu 
Bok svima!
Jel izašo bug kod vas,ja sad idem na kiosk vidit!
Je evo ja već razmišljam o laptopu iz vipovog poklon kupona (da zamjenim svoju staru ragu)
Već sam bio na balkonu 
Gledaš zečeve s tom bijesnom optikom. 100% našao način da je montiraš na snajper
Dobar vam dan lovci na zeceve.
Dobar vam dan lovci na zeceve.
dobar dan my master
Pz i tebi. Sta ima? Evo ja se borim sa glavoboljom. Nije mi jasno kako moze boljet u vakuumu.
Pa i mene šuplji zub nekad boli 

Ej društvo... Treba mi mala pomoć. Ako netko zna neku dobru aplikaciju s kojom bih fotografiju teksta (.jpeg) mogao prebaciti u Wordov dokument ili nešto slično bio bih jako zahvalan na preporuci. 
Vidim da me nitko nije doživio u prethodnom postu pa se moram citirati! 
Dakle, ima li netko kakvu preporuku?! 
Dakle, ima li netko kakvu preporuku?! 
Rado bi ti pomogao al nemam pojma.
lol upalite na novu, sanader dao ostavku..
tj pala vlada
tj pala vlada
Vidim! Tko će mu znati zašto!? 
tj pala vlada
Vidim! Tko će mu znati zašto!? 
Možda zato jer nas sve ove godine vuču za nos i nisu napravili ništa?
Koliko ga god mrzim bojim se da će doći još nesposobniji kreten na vlast.
valjda bude nesto rekao..
bas me zanima kakva ce biti kosorica.
Možda zato jer nas sve ove godine vuču za nos i nisu napravili ništa?
Koliko ga god mrzim bojim se da će doći još nesposobniji kreten na vlast.
jadranka kosor ce ga zamijeniti.
za sada je rekao sam da daje ostavku jer se kandidirao da bi sluzio narodu a ne sebi..
hehe oso sanader
Kako zanimljiv dan. Prvo sve je zas*o i sada se povukao
Kako zanimljiv dan. Prvo sve je zas*o i sada se povukao
I ostavio nam ovu glupaču koja će još više zasrati. Sada mi samo on fali kao predsjednik.
Sreća da živim u Rijeci gdje nikad nije vladao HDZ- tu je sramota biti HDZ-ovac. Mi smo zadrti ljevičari i komunisti
Sreća da živim u Rijeci gdje nikad nije vladao HDZ- tu je sramota biti HDZ-ovac. Mi smo zadrti ljevičari i komunisti
Hehe... Vidiš, kod nas je sramota biti komunist! 
Jake li vijesti LOL 
Jake li vijesti LOL 
Pala vlada covjece..
Ali da, nije igrica, nije zanimljivo..
I, zamijenit će ga neko drugi, i druge drugi, al kod mene će uvijek biti kriza. Svi su oni isti. 
I, zamijenit će ga neko drugi, i druge drugi, al kod mene će uvijek biti kriza. Svi su oni isti. 
zato glasajte za MENE !!!
Jake li vijesti LOL 
Bok svima kaj se dela, pa normalno da to nije nikakva vijest i nist cudno kad su mu bivseg ministar obrane nasli u prstu s pekmezom tj pokrao je drzava za 10 milijuna kuna a on ga je jos podrzaval. I sad on tu trabunja ko suft nekaj bezveze da se izvuce ali sve je jasno podrzaval je ljude koji potkradaju hrvatsku a to je tek pocetak bit ce tu svasta jos nađeno nije ovo kraj padat ce glave itekako jos jer nas pljackaju i vode ko bezglave kokosi bez mozga. Treba napomenut i ovo da u najbogatijim evropskim drzavama zapravo vladaju lijevicari Finska, Norveska ili ti komunisti kak neki kazu ali to s tim nema uopce veze normalno. Tamo nema ovog brutalnog i bezveznog kapitalizma i globalizma nepotrebnog zapravo ga ima ali u malim kolicinama a oko toga treba malo razmislit i to duboko za one koji to ne znaju. Ovakav kapitalizam i globalizam koji danas vlada nema buducnosti i to se zna doci ce do promjena sigurno jer ovo ne valja nista a to se vidi svaki dan!