bia u trogiru, a još nije stiga bug, odma san pa doli po
raspoloženju, jeste ga kupili već....
Sutra tek dolazi 
EDIT:
Zanimljivo. Već dva sata nema nikoga. 
Pozdrav društvo. Da vam pokažem ocjene koje je dala "Sedmica" x64 za moj PC. Zanimljiva je ocjena koju je dobila RAM memorija, 7.1. Grafa me je razočarala i zbog nje imam relativno niskih 4.9. 
Poz Blue. Evo saljem ti ja svoju da popravis rezu.
Poz Blue. Evo saljem ti ja svoju da popravis rezu.
Haha... Važi!

a ima li šta za mene Ivo, ja bi i ostale komponente osim grafe...
Pozdrav društvo. Da vam pokažem ocjene koje je dala "Sedmica" x64 za moj PC. Zanimljiva je ocjena koju je dobila RAM memorija, 7.1. Grafa me je razočarala i zbog nje imam relativno niskih 4.9. 
Hehe, ja sa CF-om imam 6.2 grafiku, neznam zašto, kada sa jednom imam 7.0. Inače AMD radi daleko bolje sa RAM-om nego Intel i zato imaš tako veliki rezultat (to se i u everestu vidi)
Evo ga Bug 
kupujem ga sutra posli ponovnih upisa na faks....
meni je bilo 4.1 najslabije proc čini mi se i sve je bilo u k...
zauzeće jednu 80-100%
a ni ram nije bia ništa bolji
Ja ga kupujem odmah ujutro u 6:30 
Bok ljudi sto se radi 
Hola ljudi, jeli taj BUG došao u Rijeku (ovo će mi biti prvi BUG koji sam kupio, a da nisam ukrao iz kafića)
Jutro ljudi! Evo i mene! Vidim da se spominje novi BUG pa odoh do kioska da ga u grabim prije kolege! 
Kod nas u grad dolazi samo jedan primjerak (...kako ih nije strah Boga) pa je uvijek utrka tko će prije! 
Hola ljudi, jeli taj BUG došao u Rijeku (ovo će mi biti prvi BUG koji sam kupio, a da nisam ukrao iz kafića)
Ja sam ga kupio. 
Evo Oly pa po njivama lovi 
Imaš zračnu?
Još malo pa minigun (oko 450 poruka još)
dobro jutro ivan,oly,cro blue,pc street hacker ja evo skidam malo igara za xbox 360 a preko torrenta nis nema moram preko rapida al mi svakih 15 min moram cekat ono
sad sam ostavio preko noci i tek se 17 od 73 skinilo nece to ovaj tjedan zna netko jel bi mogo napravit da mi se connecta i disconecta nakon sto jedan paketic skine? znam za onaj kriptload al neznam s tim nis i dali ima neki program koji probija tih 15 min? cuo sam da na megauploadu ima toga
sad neznam sta cu molim pomoc
A teško,ja sam čitav dan tražio kako to probit al neće i neće
OFFTOPIC:nije hacker inside
Odoh ja do svoga kioska vidjeti ako su stigli im časopisi (čisto sumnjam)
Ako je iko gledo slaganje exstremnog računala na bug tv-u,šta mislite koliko ovo sve dođe?
Pozdrav svima. Jebasu123 samo da ti javim da mi je žao, al ne mogu ti pomoć ni malo. Više sreće u drugom kolu, što bi rekao Oliver Mlakar.
Pozdrav svima. Jebasu123 samo da ti javim da mi je žao, al ne mogu ti pomoć ni malo. Više sreće u drugom kolu, što bi rekao Oliver Mlakar.
ma ok sad sam na 20 od 73
torrent je zakon al nema 
Dobro je, ipak se okreće.
jutro ili dan.. evo doša iz splita pribacia sam se na stručni studij i dobro iznenadia iman 920 bodova
10 ih prima bez plaćanja tako da bi moga upast... uzea sam i bug, privjesak i čistać ekrana, dobro su to spojili ima i još
poklona, nisam počea čitat, ali oću popodne...
Ej društvo... Treba mi mala pomoć. Ako netko zna neku dobru aplikaciju s kojom bih fotografiju teksta (.jpeg) mogao prebaciti u Wordov dokument ili nešto slično bio bih jako zahvalan na preporuci. 
Evo i ja sam kupio BUG i PC Chip i idem malo vidjeti što imaju zajedničko
ljudi što bi te vi uradili sa glavnom nagradom u BUG nagradnoj igri . Što bi te kupili sa tom lovom -10000kn
ja bi neki polu-pro fotić kameru za snimanje i externi HDD i još nešto hradwera.
Kupio bi 50-200 SWD, ali mislim da on sve jedno uskoro stiže (ono malo što ostane uzeo bi za Q9550)
Kupio bi 50-200 SWD, ali mislim da on sve jedno uskoro stiže (ono malo što ostane uzeo bi za Q9550)
misliš na SWD-ov uzi btw ja bi umjesto Q9550 neki i7
Jutro,radni narode!12 je sati
E jel koristi tko fs capture i onu opciju snimanja?Ja to koristim ali mi u snimci ne prikazuje rocket dock,jel zna tko kako to popravit?