Imam 2.003 poruke
previše 
Pitam se kako sam stigao do toga 

Kada samo ovdje spamaš eto ti rezultata
...a ja maloprije otiš'o spamat na krivo mjesto...hik...hik...
Imam 2.003 poruke
previše 
Pitam se kako sam stigao do toga 

Kada samo ovdje spamaš eto ti rezultata
...a ja maloprije otiš'o spamat na krivo mjesto...hik...hik...
To oko 511 imaš sada. Slab si ti spamer, a registrirao si se isti dan kao i ja, loše,loše 
To oko 511 imaš sada. Slab si ti spamer, a registrirao si se isti dan kao i ja, loše,loše 
...ma nemam vremena, kčer igra Sims-e 3 pa nemam pristup komp...heh preveli su Sims-e u Simljane...
nema mi gore svari nego pogledat seriju ili anime do kraja...
ono kad piše finale odma mi je ža iti pogledat.. baš završia sa Regiosom.......
Meni je najgore pogledati seriju do kraja a na kraju ogroman cliffganger ili smeće od finala
Meni je najgore pogledati seriju do kraja a na kraju ogroman cliffganger ili smeće od finala
a neke serije nisam niti pogleda do kraja onako zadnjih 8 ep..
da mi ne pokvari ono sve dobro
pozz ljudi, plz pomozite mi u ovoj temi http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/spajanje-zvucnika-komp/27234.aspx
tnx...
E ovom Zekoslavu moram isto pojesti zeca (:o)
E...
policija, policija 
...pa nije policija zadužena da lovi zečeve...
Mislio sam da dođu po Oly-a...
Vidiš kako je čovjek pobjegao, sigurno je već negdje na granici 
Ma tu sam usidren ispred kompa. Pa nije, nisam prekršio zakon ako sam oteo zeca, barem mislim tako 
Ma tu sam usidren ispred kompa. Pa nije, nisam prekršio zakon ako sam oteo zeca, barem mislim tako 
Ma ajde, ajde bježi... 
Ja imam jake veze s policijom na cresu, zato pazi šta radiš.

LOCK do jutra. 
jutro, evo svako jutro ja otvaram birc...
moga bi ga i preuzet..... šalim se
dobro jutro...kako smo? 
ide, ide fićo, evo opet praznik pa se ne radi, al je zato vrime u qurcu, pa
se ne mogu kupat... a nemoš sve, kako ti?
ma evo doso iz ZG-a u rodne krajeve u Hercegovinu i tako...a ni ovdje vrijeme nije bogzna što...grmi...sijeva...itd...=)
Pozdrav i ljudi, samo da se ulogiram
Pozdrav i od mene! Vidim nema neke gužve u Bircu (nema čak ni konobarice
) pa odoh i ja odmah! Vidimo se kasnije! 
Pozdrav
Evo častim žujom i usput bih vam tio pokazati demo snimku pjesme koju smo nedavno snimili ->
. Snimljena za sićušnih 200kn (usporedbe radi - pravi snimak kod nas u hercegovini iznosi 2400+ KN minimalno) al probali smo izvući maksimum zvuka što smo mogli za toliko malo novca.Bacite koji komentar, bilo kakva kritika je dobrodošla.
P.S. Unaprijed se ispričavam na dugom gitarističkom solu - nisam se mogao suzdržati
E ljudi jel znate možda do čega je ovaj problem:instalirao sam sad nfs pro street i uđem u igru ali u igri samo "black sreen" i ništa više,a prije sam ju igrao na puno puno slabijoj konfi?
...mislim da moraš smanjiti rezoluciju...
...mislim da moraš smanjiti rezoluciju...
wtf?A i kak da ju smanjim kad ne vidim glavni meni?!
Evo častim žujom i usput bih vam tio pokazati demo snimku pjesme koju smo nedavno snimili ->
. Snimljena za sićušnih 200kn (usporedbe radi - pravi snimak kod nas u hercegovini iznosi 2400+ KN minimalno) al probali smo izvući maksimum zvuka što smo mogli za toliko malo novca.Bacite koji komentar, bilo kakva kritika je dobrodošla.
P.S. Unaprijed se ispričavam na dugom gitarističkom solu - nisam se mogao suzdržati
Bok svima ja se sigurno ne bum bunil zbog dugacke solaze na gitari moze bit i duplo duza kaj se mene tice, no ako nekome to ne pase odmah dobiva Crvendaca bez pitanja od mene kao "Fantomskog Moderatora" za mjuzu!