Pa kaj je sad to niko nist ne pije u Bircu ajd ljudi navalite na gajbu dok se ne podijeli!

Pa kaj je sad to niko nist ne pije u Bircu ajd ljudi navalite na gajbu dok se ne podijeli!

Hehe skinuh hladnjak od grafe (ovaj Musashi) da ga očistim. Kada sam ga vraćao stavio sam previše termalne paste pa sam zasr* cijelu grafu pastom (čitaj područje oko GPU-a), ali ipak sam sve počistio i stavio u granicama normale
Hehe skinuh hladnjak od grafe (ovaj Musashi) da ga očistim. Kada sam ga vraćao stavio sam previše termalne paste pa sam zasr* cijelu grafu pastom (čitaj područje oko GPU-a), ali ipak sam sve počistio i stavio u granicama normale

Vidiš zaboravio sam kada sam kupio grafu, kupiti onu AC termalnu pastu big pack, jer više nemam termalne paste
pozz ljudi znate da Basshunter (Jonas Erik Altbert) voli igrat dotu?
Altberg je inače igrač DotA (Defense of the Ancient), jedne Warcraft 3 karte. Član je josancito Clan-a, koji igra Warcraft 3.
''izvor Wikipedija''
Daj ajde ovaj Naxem nije normalan, jbt spusio mi 4 zuta samo tako... 
Hic, Haec, Hoc
Jutro ljudi
Dobro jutro svima,evo da se i ja poćnem malo družiti u birtiji s ekipom,pošto je kod nas u Zadru vruće,a ja moram na obiteljski roštilj,može piće da se rashladim?:)
Jutro i od mene! Navratih samo na kratko. Sređujem neku fotogaleriju u PS-u pa dok se sve obradi taman da malo skoknem ovdje. Kakva je tema?! Vidim nema pića pa sam primoran reagirati nekako...
Dobar dan. 
bok ljudi, plz pomozite mi u ovoj temi! tnx
i was there 6 months ago..
Dobro jutro!
Jel igro tko ovo kaj je rambox postao jucer u nespavalice, ja sam dosao do 6 levela
Btw 1500. poruka!

i was there 6 months ago..
Da ne otvaram novu temu, trebao bi jedan dobar Windows 7 look kit (za XP) - ako nije problem preporučiti neki
Da ne otvaram novu temu, trebao bi jedan dobar Windows 7 look kit (za XP) - ako nije problem preporučiti neki
Dobro jutro!
Jel igro tko ovo kaj je rambox postao jucer u nespavalice, ja sam dosao do 6 levela
Btw 1500. poruka!

Pozz Boris, malo nam je vrucje danas ali se moze jos podnest
Evo jos jedne vrlo zanimljive igrice naso ju ja nakon duzeg trazenja izgleda jednostavno na pocetku ali uopce nije. Uglavnom ima 20 razina i savrsene kontrolu misem to mi se sviđa posebno a ostalo treba skuzit no prije par mjeseci dok sam naisal na nju polomio sam se dok je nisam zavrsil uh bilo je muke s njom meni osobno ta je jedna od najbolja igrica na internetu koju sam nasel. Evo sad sam je nakon duzeg vremena ponovo odigral i zapel na 10 razini kaj se moze moral bum zagrijat stolac izgleda!
Evo jos jedne vrlo zanimljive igrice naso ju ja nakon duzeg trazenja izgleda jednostavno na pocetku ali uopce nije. Uglavnom ima 20 razina i savrsene kontrolu misem to mi se sviđa posebno a ostalo treba skuzit no prije par mjeseci dok sam naisal na nju polomio sam se dok je nisam zavrsil uh bilo je muke s njom meni osobno ta je jedna od najbolja igrica na internetu koju sam nasel. Evo sad sam je nakon duzeg vremena ponovo odigral i zapel na 10 razini kaj se moze moral bum zagrijat stolac izgleda!