Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.479.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
rambox kaže...

Pa kaj je sad to niko nist ne pije u Bircu ajd ljudi navalite na gajbu dok se ne podijeli!Cool

Niko ne časti pa su riječi suhe. Cool
www.balance-lifestyle.com
17 godina
rambox kaže...

Pa kaj je sad to niko nist ne pije u Bircu ajd ljudi navalite na gajbu dok se ne podijeli!Cool

Uf sto je dobro ovo pivo!
krpelj sa bazukom :)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Hehe skinuh hladnjak od grafe (ovaj Musashi) da ga očistim. Kada sam ga vraćao stavio sam previše termalne paste pa sam zasr* cijelu grafu pastom (čitaj područje oko GPU-a), ali ipak sam sve počistio i stavio u granicama normale

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Oly_E3 kaže...

Hehe skinuh hladnjak od grafe (ovaj Musashi) da ga očistim. Kada sam ga vraćao stavio sam previše termalne paste pa sam zasr* cijelu grafu pastom (čitaj područje oko GPU-a), ali ipak sam sve počistio i stavio u granicama normale

Glavno da si ti to rijesioCool
17 godina
neaktivan

Vidiš zaboravio sam kada sam kupio grafu, kupiti onu AC termalnu pastu big pack, jer više nemam termalne paste

fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan

pozz ljudi znate da Basshunter (Jonas Erik Altbert) voli igrat dotu?

Altberg je inače igrač DotA (Defense of the Ancient), jedne Warcraft 3 karte. Član je josancito Clan-a, koji igra Warcraft 3.

''izvor Wikipedija''

Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
17 godina
neaktivan

Daj ajde ovaj Naxem nije normalan, jbt spusio mi 4 zuta samo tako... Neodlučan

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
17 godina
neaktivan

Hic, Haec, Hoc

Jutro ljudi

fotoforum.forumotion.net
18 godina

Jutro i od mene! Navratih samo na kratko. Sređujem neku fotogaleriju u PS-u pa dok se sve obradi taman da malo skoknem ovdje. Kakva je tema?! Vidim nema pića pa sam primoran reagirati nekako...

Piće... Piće...
...i iće! ...i iće!
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

Dobro jutro svima,evo da se i ja poćnem malo družiti u birtiji s ekipom,pošto je kod nas u Zadru vruće,a ja moram na obiteljski roštilj,može piće da se rashladim?:)

Prvi overclocker je bio Nikola Tesla.
18 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Jutro i od mene! Navratih samo na kratko. Sređujem neku fotogaleriju u PS-u pa dok se sve obradi taman da malo skoknem ovdje. Kakva je tema?! Vidim nema pića pa sam primoran reagirati nekako...

Mmmm, bome bi se i najeli :)
Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
17 godina

Dobro jutro!
Jel igro tko ovo kaj je rambox postao jucer u nespavalice, ja sam dosao do 6 levelaCool

Btw 1500. poruka!

17 godina

Dobar dan. Izlanuo se

www.balance-lifestyle.com
17 godina
neaktivan

bok ljudi, plz pomozite mi u ovoj temi! tnx

zasto su smajlici zuti? Hmm...
17 godina
neaktivan

omg

i was there 6 months ago..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

omg

mrzim hrvatski zakon one su se jadne osramotile i biti će kažnjene a pedofili će mirno spavati
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
18 godina
BORG kaže...

Dobro jutro!
Jel igro tko ovo kaj je rambox postao jucer u nespavalice, ja sam dosao do 6 levelaCool

Btw 1500. poruka!

Bok svima malo je poluprazan Birc kaj se moze ja kad sam prvi put to zaigral isto tak sam dosel do 6 razine a poslije te gađaju sa svih strana i nije lako uopce proc. Moras skuzit di je najbolje proc i u koju stranu treba opali prvi rafal iz topa ali prođe sa uz dosta muke bitno da je zanimljivo!Cool
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Escudo kaže...

omg

mrzim hrvatski zakon one su se jadne osramotile i biti će kažnjene a pedofili će mirno spavati
 jedna moja prijateljica je tamo ostala trudna i meni pokusala prodati pricu da je to bio drugi decko iz doma..
nemogu se ljutit ali...
onog inspektora (kojeg poznajem osobno) su otjerali sa slucaja ali nece to tu zavrsiti (to im ja garantiram)
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
18 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu, trebao bi jedan dobar Windows 7 look kit (za XP) - ako nije problem preporučiti neki

17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Da ne otvaram novu temu, trebao bi jedan dobar Windows 7 look kit (za XP) - ako nije problem preporučiti neki

Baci oko ovdje.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
rambox kaže...
BORG kaže...

Dobro jutro!

Btw 1500. poruka!

Bok svima malo je poluprazan Birc kaj se moze ja kad sam prvi put to zaigral isto tak sam dosel do 6 razine a poslije te gađaju sa svih strana i nije lako uopce proc. Moras skuzit di je najbolje proc i u koju stranu treba opali prvi rafal iz topa ali prođe sa uz dosta muke bitno da je zanimljivo!Cool
 Bas je dobra igra, zanimljiva je a to je glavnoCool
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Sonny kaže...

Baci oko ovdje.
 Reci mi, jel to šljaka dobro? :P
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
F1-IVO kaže...
Sonny kaže...

Baci oko ovdje.
 Reci mi, jel to šljaka dobro? :P
Šljaka ja sam koristio.
Ako trebaš i dobar sidebar s gadgetima onda skini ovaj!
Za svaki slučaj ga skeniraj da nije nešto ubačeno u njega.

EDIT: pozz svima!Cool
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 14:10 (Bellatrix).
17 godina

Pozz Boris, malo nam je vrucje danas ali se moze jos podnestSmijeh

18 godina

Evo jos jedne  vrlo zanimljive igrice naso ju ja nakon duzeg trazenja izgleda jednostavno na pocetku ali uopce nije. Uglavnom ima 20 razina i savrsene kontrolu misem to mi se sviđa posebno a ostalo treba skuzit no prije par mjeseci dok sam  naisal na nju polomio sam se dok je nisam zavrsil uh bilo je muke s njom meni osobno ta je jedna od najbolja igrica na internetu koju sam nasel. Evo sad sam je nakon duzeg vremena ponovo odigral i zapel na 10 razini kaj se moze moral bum zagrijat stolac izgleda!Cool

http://www.ugoplayer.com/games/fluxion.html

17 godina
rambox kaže...

Evo jos jedne  vrlo zanimljive igrice naso ju ja nakon duzeg trazenja izgleda jednostavno na pocetku ali uopce nije. Uglavnom ima 20 razina i savrsene kontrolu misem to mi se sviđa posebno a ostalo treba skuzit no prije par mjeseci dok sam  naisal na nju polomio sam se dok je nisam zavrsil uh bilo je muke s njom meni osobno ta je jedna od najbolja igrica na internetu koju sam nasel. Evo sad sam je nakon duzeg vremena ponovo odigral i zapel na 10 razini kaj se moze moral bum zagrijat stolac izgleda!Cool

A to je ona koju si trazio jucer, bum ju probalCool
EDIT: dobra je ali mi je i teska jer svaki put cugnem misem prema neprijateljskom brodu!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 14:17 (BORG).
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Pozz Ivane.
Pa kod mene i nije tako vruće! Onak puše malo vjetar! Ok je.Cool
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
Bellatrix kaže...
BORG kaže...

Pozz Ivane.
Pa kod mene i nije tako vruće! Onak puše malo vjetar! Ok je.Cool
 Kod mene przi ali nista sutra se bum zaletil do obližnje rijeke pa nece vise biti vrucineCool
18 godina
BORG kaže...
rambox kaže...

EDIT: dobra je ali mi je i teska jer svaki put cugnem misem prema neprijateljskom brodu!
 Ak igras na Laptopu to je malo nezgodno treba ipak mis bit u akciji ali uglavnom nije laka igra uopce radi se o tome da trebas kupit pravu nadogradnju u određeno vrijeme ak kupic krivo ne valja taktika je bitna!Cool
17 godina
rambox kaže...
BORG kaže...
rambox kaže...

Ak igras na Laptopu to je malo nezgodno treba ipak mis bit u akciji ali uglavnom nije laka igra uopce radi se o tome da trebas kupit pravu nadogradnju u određeno vrijeme ak kupic krivo ne valja taktika je bitna!Cool
 Ma mis je u akciji ali neznam nekak sam navikao cugnut sa misem valjda zbog COD2Cool
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice