- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ovo mi se više isplati za 50 kn
Pa ovo mi se više isplati za 50 kn
Samo pazi da ti opet ne ode broj. 50kn bon u simpi traje 60 dana. A i ove minute su 50kn svaki mjesec(plus 0,30lipa za svaki poziv).
sve ima caku za zaradu,tako da ti je svejedno.....
Ali opet dobim neograničene poruke
Ali opet dobim neograničene poruke
isplati ti se ako šalješ jako puno poruka.
Računaj na to da moraš platit aktivaciju tarife. Znači prvi mjesec 75kn a svaki idući 50. Za 50kn možeš poslat oko 150 poruka. Ako šalješ više od toga onda se isplati, ako ne onda teško da će ti se isplatit dekodiranje+ naknada svaki mjesec.
Jutar....
morgen
UPOZORENJE!!!!!!
Ne dopuštajte da vam instalira zakrpe na windows update i to KB2760411, KB2760588 i KB276058, to je zakrpe za OFFICE 2007.
Problem postoji svim računalima, razlog: ako pokušate instalirat zakrpe od ove 3 zakrpe problem je u petlju znači on može vam nekoliko puta na isto instalira ažuranja iako je uspješno instaliran, ali nakon restarta opet i opet i tako nedougled.
Microsoft je neke povukao i istražuje problem.
Meni se jučer i danas ukupno 5 puta instalirao ista ažuranja i čine se kao da nije instalirana a u popis vide uspješna instaliran. No čudan problem još nije rješeno pa me zanima kako će reagirat microsoft. Problem je u Microsoftu.
Nije prvi puta da zakrpe za office rade probleme. Ja sam ih davno prestala instalirat. Ne koristim outlook pa mi office zakrpe ne znače puno. Instaliram samo određene zakrpe a ove preskačem.
Ako si preskočila on ti je več skinuto znači još je u računalu. Ta zakrpa pogađa na XP, Vista, Win 7 i win 8. Znači cijelu seriju OS. Čitao sam na forumu microsofta i dosta njih koji su skinuli, problem je počeo od 10.09.. Mislim da je sigurno netko osvetio napad ako je lik dobio otkaz iz Microsofta pa moguće osvječuju. Tko to zna jel istina ili ne.
BTW: Dobro jutro....
dan ekipice :)
helloooooooo
helloooooooo
di si šimeeeeee
dan ekipice :)
Đesi ti meni :D
helloooooooo
di si šimeeeeee
a evo na poslu
sta ima kod tebe? kako je u Dalmaciji?
helloooooooo
di si šimeeeeee
a evo na poslu
sta ima kod tebe? kako je u Dalmaciji?
od 7h do 1h-sunce,od 1h počinje kiša,pa do 5 popodne traje,i tako svaki dan,gadljivo je postalo....
je al si doli
Dan narode.
Ima tko iz Zadra ovdje?
Dan narode.
Ima tko iz Zadra ovdje?
whisper2311
Pozdrav ekipa.
Evo kod mene jedna zanimljiva pojava, preko Karlovca prelaze nekakvi žuto-ljubičasto-plavi oblaci.
Pokušao sam slikati, al nije toliko izraženo na slici koliko zapravo.
Prelijepo nešto. :)
vanzemaljci fapaju....červe svima
Dan narode.
Ima tko iz Zadra ovdje?
A valjda se bude našel neko iz Zadra, usput pa di si ti nema te nigdje prije si često dolazil pit u Birc a sad ništa kaj si možda prešel na sokiče i limuniče jel?
Pozdrav ekipa.
Evo kod mene jedna zanimljiva pojava, preko Karlovca prelaze nekakvi žuto-ljubičasto-plavi oblaci.
Bok svim birtašima, vidim ja da ti uživaš u pušenju Marihuane jel.
ako mi netko moze pomoci, kako rijesiti ovaj problem na slici jer me pocinje zivcirati
jel to samo na forumu tako? probaj drugi browser,također pogledaj i koje add-onove/extenzije imas....
Koji preglednik koristiš?
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/nekoliko-stvari-koje-klinci-nece-nikad-nauciti/29924.aspx?jumpto=3844291&sort=asc&view=flat&page=14 ajmo pišite i vi,šteta da tema propadne :P
Pozdrav ekipa.
Večer...to su vam sad stigli oblaci iz koji su kod nas ostavili tuču i sve pomlatili. Lijepo izgledju...al samo kad su prazni.
červe po 34353put xD