- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
svi horor fanovi je hvale, nije valjda da si je igrala po danu bez slušalica dok svira narodni radio?
Nisam,igrala sam ju sa slušalicama i navečer ali mi jednostavno taj koncept igre nije strašan.
Pa ni meni Amnesia nije bila nešto posebno strašna igra.. samo sam se par puta trzno i to je to, strašniji mi je F.E.A.R. bio.
A sada igram sa bratom ovu novu Amnesiu i barem za sada mi se ne sviđa.
Čula sam da nova nije baš nešto. Nisam ju još nabavila. Odigraj pa javi dal se isplati igrat il ne.
Večer!
Ova nova Amnesia nije ni do gležnja staroj, ni po samom gameplayu, ni po strahu ni po priči.
Ne vrijedi tih 15€ koliko traže za nju.
čuo sam da je metronet dobar....
al ima metronet doli?
Evo ti ovaj domaći jaegermeister, Jasminka pravila pravo je dobar.
uuuuuuuuu dobro izgleda samo malo leda ako nije problem
Meni treba pol litre iz medicinskih razloga.
Hvala ti ko Simi :D
Stiže (podijelite si to vas 2, ima dosta za obojicu)
Večer!
Ova nova Amnesia nije ni do gležnja staroj, ni po samom gameplayu, ni po strahu ni po priči.
Ok onda se neću trudit nabavljat. Pretpostavljala sam da će bit tak, uvijek useru kad se žure s izdavanjem novog dijela jer je prošli bio popularan. Isto su napravili s Black mirrorom. Jednica super, dvojka ok, trojka žali bože novaca i vremena.
evala
Večer!
Ok onda se neću trudit nabavljat. Pretpostavljala sam da će bit tak, uvijek useru kad se žure s izdavanjem novog dijela jer je prošli bio popularan. Isto su napravili s Black mirrorom. Jednica super, dvojka ok, trojka žali bože novaca i vremena.
Ma tako ti je to sa većinom igara danas. Money makes the world go around.
čuo sam da je metronet dobar....
al ima metronet doli?
neznam,provjeri,ali mislim da ima....
jegermajstor :D
ma cini mi se da nema, tako stoji na njihovim stranicama
H1, Amis ili Iskon.
amis u st-u nedostupan, dakle h1 ili iskon
Hmmm svi mi kažu da mi je ispala dobro ova 3tura rakije dobio sam 8litara(te je 1litra prodana) a mix je dobro ispo 15kg jabuke,15kg bijele šljive i 15kg plave šljive a ima 18gradi
H1, Amis ili Iskon.
od ta 3,najbolji bi mu bio amis,nisam još čuo da se itko žali na njih,a dobri su po pitanju cijena i usluge...
poser ga sad...
Jel znate koliko košta ono dekordiranje mobitela i jel mi se isplati uzeti u simpi ono za 50 kn 1000 min i neograničene poruke
hvala
H1 trenutno rastura po pitanju brzine i cijene.
od ta 3,najbolji bi mu bio amis,nisam još čuo da se itko žali na njih,a dobri su po pitanju cijena i usluge...
poser ga sad...
amis1, 2u1 i 3u1
Usluga je trenutno dostupna na području Zagreba, Velike Gorice, Sesveta i Samobora
a meni triba u splitsko dalmatinskoj zupaniji
ja bih išao na iskon....kod h1 sam čuo(još davno,neznam kako je sad) da imaju slabu podršku,i nerijetko puknuća veze,sad da li je to do modema ili do njih,ne znam...
ja bih išao na iskon....
hm a h1 daje za 235kn flat net, tv sa 51prog i 1000min prema nacionalnim/500 prema EU fiksnim brojevima
Jel znate koliko košta ono dekordiranje mobitela i jel mi se isplati uzeti u simpi ono za 50 kn 1000 min i neograničene poruke
hvala
koje ono? mislis u tcomu (oko 500ak kn ako se ne varam) ili nesto drugo?
uz 50kn imas jos i uspostavu poziva
hvala
50-200 kn, ovisno o tipu mobitela (ako se dobro sjećam). Mada mislim da sa smartfonima možeš imati problema.
hvala
odnesi u lokalni servis i dekodiraju ti ga za 50-100kn
Imam huawei u8650 a sada sam na tele 2 i nisam 3 mjeseca kupio bon(zaboravio ) i odmah mi iskljućili broj
Imam huawei u8650 a sada sam na tele 2 i nisam 3 mjeseca kupio bon(zaboravio ) i odmah mi iskljućili broj
dođe ti oko 50-100kn. A kakve veze ima šta su isključili broj? pa kupiš bon i produžiš ponovno.