Prvo 100. je bila moja sada i 200.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne radi sve super, samo nejde preko 3.6 na nekoj voltaži u granicama normale, a nedam mu više od 1.6V, jer bi onda morao organizirati sprovod. Mislim da sam ja zadovoljan sa ovim taktovima, jer je procesor brz i radna je isto brza pa će i ostati tako

Ma on ti je izdržljiv proc, samo što traži puno hrane, a nedam mu jer će su zdebljati i neću ga moći izvaditi ako pregori
Prvo 100. je bila moja sada i 200.

E ali sam ja još i morao prebrojati postove na predhodnoj stranici i nisam mogao pronaći gumb "Pošalji"
a ja sam napisao vise rijeci...i s time da sam trazio one dvije slike...BTW jel ide 30 postova po stranici?
Da 30 postova po stranici je
ajd da malo ozivim temu...XD...kaj se radi?

Vam se sviđa moj novi avatar?

Meni je ovaj pingvin baš sladak, imam osjećaj da se smrzava

Moraš navući ljude da ti daju što više palaca okrenutih u smjeru neba, te isto tako dobiti puno "hvala" gumba.
Evo donirao sam ti jedan.
Tako je. Piši "pametne" postove koji bi nekome mogli biti korisni i poučni! Pa netko će i kliknuti na hvala i tumbs up! :))
A i staž na forumu igra ulogu!
ok ok...i mislio sam da je neš tako...a sta npr. ako ja nekom pomognem u necem (sto je jako rijetko :P) i on mi ne stisne na gumb "Hvala"...onda je on kriv
Tako je. Piši "pametne" postove koji bi nekome mogli biti korisni i poučni! Pa netko će i kliknuti na hvala i tumbs up! :))
ok ok...i mislio sam da je neš tako...a sta npr. ako ja nekom pomognem u necem (sto je jako rijetko :P) i on mi ne stisne na gumb "Hvala"...onda je on kriv

pozz ljudi evo i mene nakon ucenje matke 3 sata a mi se spava al necu ic spavat
castim cijeli birc Bellatrix ljepe grudi
(mislim na avataru)xD

pozz ljudi evo i mene nakon ucenje matke 3 sata a mi se spava al necu ic spavat
castim cijeli birc Bellatrix ljepe grudi
(mislim na avataru)xD

E da, prešao sam na flat od ovog mjeseca i već sam udrio downloadat plug-inove za Photoshop
E da, prešao sam na flat od ovog mjeseca i već sam udrio downloadat plug-inove za Photoshop

Nisam se brinuo niti sa 10GB, kada bi svaki mjesec prekrdašio na 15-25GB (za 5. je čak ispod prosjeka 9.76GB)
evo ja sam od jucer 5 gb skoro 6