dobro jutro narode...dosao ja malo prije skole...pa da vas pozdrafim sve...ajd da sam i ja jednom otvorio birc...hehe
@ Batista: otkud tebe u 22:21
dobro jutro narode...dosao ja malo prije skole...pa da vas pozdrafim sve...ajd da sam i ja jednom otvorio birc...hehe
@ Batista: otkud tebe u 22:21
Dobro jutro ekipa! Samo da vam se nakratko obratim. Ova prokleta kišetina pada već treći dan za redom. Nemoš ni vani izaći. Grrr...
imam ja jedno hitno pitanje treba mi brzo odgovor
ja na youtube sam dobio da želi netko samnom podjeliti video i što ja trebam sada napraviti i što ja imam koristi od toga
Znate li vi ovu?
PS. da malo razbudimo birc... xD
Evo da vam se javim iz Like nakratko.
ma frend net,pa sam ga užicao da se javim najboljoj ekipi.
Na žalost,nemam cugu sa sobom....
Al' runda svejedno ide.....ajd' živili
Dobar dan svima..
Ja s faksa maloprije stigao. Ova kiša pada kao luda!
Dobar dan. Kako smo?
...Dobar dan svima!
Idemo polako prema 200 stranici. Prekrasno sunčano vrijeme pa idem malo prošetat do neke terase...
Edit: eh sad moram zbog Seneke opet ispravljati...
...Dobar dan svima!
Idemo polako prema 200 stranici. Prekrasno sunčano vrijeme pa idem malo prošetat do neke terase...
Dobar dan/jutro. Kako danas lijep dan - taman za ići na faks do 9 navečer
Dobro je to 1,74 i 72 kg. Ja sam uvjek smatrao da muško mora imati iste brojeve u visini iza decimalne točke kao kilaža. Ja bi želio doseći 100kg jednog dana :)
dan, di ste svi taman doša sa posla, vratite se na birc
Evo dosegao sam 3.78GHz. Sada nemam vremena za ništa pa ništa od SS-a. Stavim ga poslje
Evo dosegao sam 3.78GHz. Sada nemam vremena za ništa pa ništa od SS-a. Stavim ga poslje
......dok ga ne spalim, HAHAHA :D
a tako to ide.... hehe
Aj aj, nemožeš reći da si napravio OC sve dokle nisi spalio barem 3 matične
sta ima? evo vratio se ja iz skole, pa onda malo spavao..i evo sad dosao za komp...
...kvragu, tak' mi i treba kad se hvalim, izgleda da će i na sjeveru Hrvatske kiša.....
...kvragu, tak' mi i treba kad se hvalim, izgleda da će i na sjeveru Hrvatske kiša.....
Uh prestao sam brojati koliko sam već spalio računala
Najme ništa od ovog 3.78 na normalnoj voltaži, traži preko 1.6V, a nisam lud da mu ih dam sa zračnim hlađenjem (ipak je on 65nm)
Uh prestao sam brojati koliko sam već spalio računala
Najme ništa od ovog 3.78 na normalnoj voltaži, traži preko 1.6V, a nisam lud da mu ih dam sa zračnim hlađenjem (ipak je on 65nm)
Ne radi sve super, samo nejde preko 3.6 na nekoj voltaži u granicama normale, a nedam mu više od 1.6V, jer bi onda morao organizirati sprovod. Mislim da sam ja zadovoljan sa ovim taktovima, jer je procesor brz i radna je isto brza pa će i ostati tako