Evo ljudi i mene - živčan sam za poludit jer mi neš nije u redu s kompjuterom. Napisat ću ovdje pa ako imate neko
mišljenje slobodno ga dajte:
Što ne valja - vuče se ko krepana krava, 5 minuta mi ulazi u folder, otvaranje programa i rad u njima šteka i kopiranje traje do besvijesti, neće pržiti - cd pogon kao da je mrtav u windowsima, neće pržiti i još milijun problema.
Sve je počelo kada sam opet OC-ao (postavke opet kao i prije) ali pojavio se BSOD (znam da nisam trebao iz windowsa) i nakon restarta sve ovo gore navedeno se počelo manifestirati. U BIOS- u sve vratio na default postavke. Scan sAvirom i Spybootom - sve čisto. Everest i još neki benchmarci - rezultati za proc i memu svi više manje slični kao i tuđi scorevi sa mojim procom (dakle nisam skurio CPU ili memu). Gledam da nije se promjenila brzina SATA sabirnica (ali vratio u biosu sve na default) ili tako nešto kada sam OC-ao pa da su HDD-ovi spori ili otišli u k.... , ali HDD life Pro pokazuje da su diskovi zdravi (a benchmarke nisam vrtio).
Sve opcije sam prošao (bar mislim) i rekao bih da mi nešto koči HDD-ove pa da se zato sve vuče - Bios mi je na defaultu, jedino što mi pada na pamet je da se neš poremetilo u windowsima i da mi ostaje reinstal.
Imate li koju ideju?