Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.330.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Paolo2612 kaže...

Evo ljudi i mene - živčan sam za poludit jer mi neš nije u redu s kompjuterom. Napisat ću ovdje pa ako imate neko
mišljenje slobodno ga dajte:

Što ne valja - vuče se ko krepana krava, 5 minuta mi ulazi u folder, otvaranje programa i rad u njima šteka i kopiranje traje do besvijesti, neće pržiti - cd pogon kao da je mrtav u windowsima, neće pržiti i još milijun problema.

Sve je počelo kada sam opet OC-ao (postavke opet kao i prije) ali pojavio se BSOD (znam da nisam trebao iz windowsa) i nakon restarta sve ovo gore navedeno se počelo manifestirati.  U BIOS- u sve vratio na default postavke. Scan sAvirom i Spybootom - sve čisto. Everest i još neki benchmarci - rezultati za proc i memu svi više manje slični kao i tuđi scorevi sa mojim procom (dakle nisam skurio CPU ili memu). Gledam da nije se promjenila brzina SATA sabirnica (ali vratio u biosu sve na default) ili tako nešto kada sam OC-ao pa da su HDD-ovi spori ili otišli u k.... , ali HDD life Pro pokazuje da su diskovi zdravi (a benchmarke nisam vrtio).

Sve opcije sam prošao (bar mislim) i rekao bih da mi nešto koči HDD-ove pa da se zato sve vuče - Bios mi je na defaultu, jedino što mi pada na pamet je da se neš poremetilo u windowsima i da mi ostaje reinstal.

Imate li koju ideju?

Otvori Task Manager pa postavi na Processes pa razvuci sve da se vidi pa onda postavi sliku tu da vidimo ima li tu problema mozda!Cool
16 godina
CUNO kaže...

Toliko za sada, vidjet ćemo kakav će biti nakon par dana intenzivnog korištenja.

Znači,za sad si zadovoljan.To je naj važnije,da je tebi OK.
Paolo2612 kaže...

Imate li koju ideju?

Hm,iskreno...baš i nemam.Reci jel ti ovako postavljeno na HDD-ovima(pogledaj sliku).
Znam da je meni pisalo kad sam postavljao te opcije pisalo da bi moglo bit problema
ako se dogodi da ostane stroj bez struje ili ako se dogodi neki problem(što BSOD svakako jest)
seneka kaže...

FCTH-   evo radim kotlovinu pa da počastim..

A,super...thnxCool
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

pozz svima.. što radite.. evo ja si taman napravio flash BIOS-a...odlučio se za promjenu proca... kupujem Athlon64 X2 7850BE u sljedećem tjednu.. :)

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

pozz svima.. što radite.. evo ja si taman napravio flash BIOS-a...odlučio se za promjenu proca... kupujem Athlon64 X2 7850BE u sljedećem tjednu.. :)

Fino, evo ja se vratih s mora
AGP je zakon, a socket 478 legenda :)
17 godina
Bellatrix kaže...

To se moze rec i ovako jel omastit ces brk dobrim novim AMD procom i to je to a Intel ko šljivi tak i treba da!Cool
16 godina
rambox kaže...
Bellatrix kaže...

To se moze rec i ovako jel omastit ces brk dobrim novim AMD procom i to je to a Intel ko šljivi tak i treba da!Cool
 Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelj i tebi i tebiBelji se
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bellatrix kaže...

hehe.. pa da.. nema.. kod mene samo AMD prolazi.. A stani stani.. šta je ono Intel? To je neka vrsta biljke? hihilol Smijeh
fromcelltohell kaže...
rambox kaže...
Bellatrix kaže...

Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelj i tebi i tebiBelji se
 što se beljiš FCTH... :D ti nisi amd fun!?
16 godina
neaktivan
 hehe.. pa da.. nema.. kod mene samo AMD prolazi.. A stani stani.. šta je ono Intel? To je neka vrsta biljke? hihilol Smijeh
 Ma nemoj tako i Intel je procesor, nije biljka, barem dok ne postane humus :)
17 godina
Oly_E3 kaže...
 Ma nemoj tako i Intel je procesor, nije biljka, barem dok ne postane humus :)
 Bas tako, Intel je dobar kao i AmdCool
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
16 godina
neaktivan

Ja sam sada u takvoj poziciji da ne mogu reći ništa protiv intela i AMD-a

16 godina
neaktivan

Pa dobro ne kažem ja ništa protiv intela, već eto nekako preferiram AMD. A intel je bezobrazan malo, nije on džaba platio onoliku kaznu.. hehe ;)

17 godina
Bellatrix kaže...

Pa dobro ne kažem ja ništa protiv intela, već eto nekako preferiram AMD. A intel je bezobrazan malo, nije on džaba platio onoliku kaznu.. hehe ;)

Hm malo bezobrazan je preblago oni u Intelu su bezobrazni i pohlepni do daske kaj se mene tice nek im grom kucu pokriva svaki dan!Cool
16 godina

Puno priče ni za šta.A,runda ne bi pala od nikog,škrtice.Belji se

Evo ja ću vas počastit Kumovom brljušom(drugo niste niti zaslužili)Smijeh

bubamara...hehehehehe:)))
16 godina
neaktivan

Moze savjeti za ime domene, napravio bi svoju stranicu kao servisiranje, umrezavanje, web dizajn i jos dosta sitnica..

Mislio sam na nesto kao TheIgorraNet.com ali neznam bas..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan

Pozdrav svimaCoolSta se radi?Cool

16 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Moze savjeti za ime domene, napravio bi svoju stranicu kao servisiranje, umrezavanje, web dizajn i jos dosta sitnica..

hw-sw-center.com
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Puno priče ni za šta.A,runda ne bi pala od nikog,škrtice.Belji se

Evo ja ću vas počastit Kumovom brljušom(drugo niste niti zaslužili)Smijeh

Ma i to je previše. Ne daj im ni patoku... :D
"The Boss"
16 godina
neaktivan

Evo jako sam tužan i zbunjen,naime umro mi je frend danas,utopio se na gradskom kupalištu a bio sam jako dobar s njim,pa ako može da nazdravite svi za njega i pomolite se za njegovu dušu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 20:17 (big_guy).
16 godina

pozdrav ljudi, ja evo zapeo u gužvi na krku. Plač dva sata putujem po 10 km/h pa zastoj....i tako 2 sata.

www.cro-design.net
16 godina
neaktivan

U kojem smjeru ideš; prema kopnu ili Cresu/Rabu

16 godina
big_guy kaže...

Evo jako sam tužan i zbunjen,naime umro mi je frend danas,utopio se na gradskom kupalištu a bio sam jako dobar s njim,pa ako može da nazdravite svi za njega i pomolite se za njegovu dušu...

Može,nije problem.
Dapače.U njegovo ime i spomen.
Laka mu bila zemljica.R.I.P.
bubamara...hehehehehe:)))
17 godina
Oly_E3 kaže...

Ne moze uhvatiti signal da ti kaze
@ big guy iskrena sucut, tuzno je to kada netko tako mlad izgubi zivot
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 20:23 (BORG).
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Oly_E3 kaže...

Hvala,a u petak smo se vidjeli a sad više nikad...
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
BORG kaže...
Oly_E3 kaže...

Hvala,a u petak smo se vidjeli a sad više nikad...
 a što ćeš.. nesreća se lako desi...
..teško je kad izgubiš prijatelja, moja sućut!
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Moja sućut
16 godina
neaktivan
Moljac kaže...
Escudo kaže...

hw-sw-center.com
 a sta bi to hm-sw trebalo znacit?
i iskrena sucut big guy
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Moja sucut.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
big_guy kaže...

Eto i moje saucesce isto tak kaj se moze grbav je i  cudan ovaj svijet sad te ima sad te nema pa kad se nekaj takvog dogodi onda se  osjecas  ko u vakumu kaj da se radi!Mršti se
16 godina
F1-IVO kaže...
big_guy kaže...

Moja sucut.
 Moja sućut također.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ljudi moji ja sam na vlastitoj kozi naucio da treba uzivat u svakom danu jer nitko nezna sta nas sutra ceka.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice