di je kooperant tu novci bježe...na sve strane
al vrijednost projekta ostaje ista
vjerujem da firma dobro posluje...
aj ak znaš reci kolku plaću jedna tehničar ima...
otprilike barem
di je kooperant tu novci bježe...na sve strane
al vrijednost projekta ostaje ista
vjerujem da firma dobro posluje...
aj ak znaš reci kolku plaću jedna tehničar ima...
otprilike barem
a nemam ti pojma kolika bi njima mogla biti plaća, ali sigurno negdje oko 7-8tis. kn
ali to ti sve ovisi o kvaliteti tehničara, a tako je i s inžinjerom! Ako si "bolji" onda imaš malo više od drugih. Ja sam ono maloprije rekao za jednog prosječnog inžinjera kolika mu je plaća. Ali neće ti nitko ni reći koliko ima točno, možda mi je i rođak čak to malo umanjio i slagao. Vjerujem da mu inžinjeri imaju i više... a i tehničari.. ali ovisi opet...
ak mi da 8k i selim se u bosnu :D
hehe pa eto, preseli se :) ma ipak ja mislim da je u HR. to bolje plaćeno, samo treba u dobru firmu upasti!! Ova firma ima i u Splitu poslovnicu i direkciju! I gotovo većina poslova se radi po hrvatskoj a i u sloveniji i crnoj gori su imali par poslova.
U Hercegovini je također bilo većih projekata ali u Bosni slabo!!
ma
tu di radim plaća je slaba (5k)
ostajem samo jer je posao siguran...
prva bolja prilika (sigurna) i bježim glavom bez obzira
Ej pozz ljudi!
Kaj ima?
Dobar dan. Ima li itko budan da popije koju?
helou svima
o pozz...ljudi evo i mene...;)
HUAAA!
došla iz škole, idem jest....
HUAAA!
Da, ono..hmm...
HUAAA!
Oooooooohohohohohooooooooo,lijepo bogmeč...vidim da ste bili vrijedni dok me nije bilo
Čak i neke nove(ne uvrijedite se,znam da ste tu dugo....no,u bircu....)vidim ovdje.
Svaka čast,koliko sam vidio ovdje se razgovara fino i kulturno,uz čašicu virtualne cuge.
Pozz svima,vratio se gazda....navečer fešta,za sad samo svježa Kumova rakija
Oooooooohohohohohooooooooo,lijepo bogmeč...vidim da ste bili vrijedni dok me nije bilo
Čak i neke nove(ne uvrijedite se,znam da ste tu dugo....no,u bircu....)vidim ovdje.
Svaka čast,koliko sam vidio ovdje se razgovara fino i kulturno,uz čašicu virtualne cuge.
a da,
treba tu i tmao birc posjetit
Hey, Escudo! De, pozdravi mi tu malu andree desanti
Nisam ja mogao u birc (pa niti u pravi) 8 punih dana.Teren u ličkoj zabiti gdje niti medvjed neće....hehehehehe
Hey, Escudo! De, pozdravi mi tu malu andree desanti
E, e, od viška glava neće boljet - samo od manjka
E, e, od viška glava neće boljet - samo od manjka