Jutro, prvi dan škole mi se pokvari autobus i zakasnim, a drugi zafibram. Krenilo me i gotovo.
Eh thug.Ja sam jucer pola sata pjesacio do skole
.Samo zato jer sam imao los osjecaj o tramvaju nez zasto.....
Jutro, prvi dan škole mi se pokvari autobus i zakasnim, a drugi zafibram. Krenilo me i gotovo.
Hoce to ko ima loše osjecaje :D
TrustNo1
Onaj osjećaj kad sve ode u qurac. :/
http://www.njuskalo.hr/lcd-monitori/philips-lcd-monitor-22-widescreen-oglas-5894763 Jel valja ovaj monitor sta?
http://www.njuskalo.hr/lcd-monitori/philips-lcd-monitor-22-widescreen-oglas-5894763 Jel valja ovaj monitor sta?
Vrijedi tih 400 krznenih.
Vidi Unix ide uzgajati čilije
treba ga upozoriti kako poslje rukovanja čilijem se ne smije dirati dole...

On se potpuno promjenio, otkantao je Desanku i počeo se zanimati za ženski rod. Promjena je toliko velika da ne uspijeva instalirati Os X na neki komp sa AMD-ovim procesorom.
Intelovim 
Dan narode, ima sta pametno? Ja bleach lagano gledam.
Dobar dan...
On se potpuno promjenio, otkantao je Desanku i počeo se zanimati za ženski rod. Promjena je toliko velika da ne uspijeva instalirati Os X na neki komp sa AMD-ovim procesorom.
Intelovim 
Promjena je još veća, pa to ti napravi i neki 13-godišnjak dok kažeš popokatepetl.
Dobar dan svima....
Dobar dan ekipa!
Sviđa mi se ovaj Win 8 
Vecer.
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Jesam li ja jedina budala na forumu u ovo vrijeme?
Jesam li ja jedina budala na forumu u ovo vrijeme?
Dobro jutro! Ne nisi, glavno da si otvorio birc i da služiš pićama, hehe. 
Dobro jutro! Ne nisi, glavno da si otvorio birc i da služiš pićama, hehe. 
Nene, na bolovanju sam, imam fibru 
Nene, na bolovanju sam, imam fibru 
Fibru? A šta je to? 
Dobro jutro svima.
Kišsa napokon pala i odmah se lakše diše 
Dobro jutro...
@mate960 pa tek je treći dan a ti se već izvlaćiš...
Dobro jutro...
@mate960 pa tek je treći dan a ti se već izvlaćiš...
Jutro Tiby. Jesi li kojeg pojeo?
Budem vidio za 2 tjedna kad dođu nalazi...
Budem vidio za 2 tjedna kad dođu nalazi...
Ma neeeeeeeee, pošto si na slici morski pas pa onako pitam iz zezancije jesi li kojeg pojeo?
Onako mislim na filmu "Duboko modro more" 
Ma neeeeeeeee, pošto si na slici morski pas pa onako pitam iz zezancije jesi li kojeg pojeo?
Onako mislim na filmu "Duboko modro more" 
Opa to se bilo dugo budno kad se gledao taj film, kaj je stari se i kad se popodne malo dremki ne spava se do 2 ujutro...
Opa to se bilo dugo budno kad se gledao taj film, kaj je stari se i kad se popodne malo dremki ne spava se do 2 ujutro...
Tako i ja. Ali ja neidem više na noćnu tako da bolje ranije spavat i biti odmoreno. 
Tako i ja. Ali ja neidem više na noćnu tako da bolje ranije spavat i biti odmoreno. 
U pravu si, evo došao sam iz noćne i nekako mi ne ide san na oći, gledao sam film a bilo mi žao kako mi ubijaju ribice te plin te struja i na kraju dinamit tužno...
Dobro jutro ljudi.
U pravu si, evo došao sam iz noćne i nekako mi ne ide san na oći, gledao sam film a bilo mi žao kako mi ubijaju ribice te plin te struja i na kraju dinamit tužno...
Ma prestrašan film, i ono neki dan bio film isto o morskom psa koji davno harali na plažama.
Ma prestrašan film, i ono neki dan bio film isto o morskom psa koji davno harali na plažama.
Daaaa na plažama se uvijek nešto ubode...

Daaaa na plažama se uvijek nešto ubode...

Jednom se ja opekao mislim one meduze kojem bila prozirna. Jao kako boliiii.