Morgen bratu popravni,meni izvješća
jel to svi srednjoškolci danas primaju izvješća?
Da,dns popravni i izvješća :)
uredu, tenks
Prolazim s odličnim(4) uspjehom
Prosjek:3.7 ili 3.8
Aloha maheri.... Uf budan san do 4 h jer nisam mogo spavat... Uf a poslije sam zaspo od 4h i sad upravoh probudio....
Aloha maheri.... Uf budan san do 4 h jer nisam mogo spavat... Uf a poslije sam zaspo od 4h i sad upravoh probudio....
A kako je tek meni?Kuća 20 metara od restorana/sale za pir -.-'' Nisam prekjučer oka sklopio zbog onog deejay-a :P
Dobro jutro svima.
A kako je tek meni?Kuća 20 metara od restorana/sale za pir -.-'' Nisam prekjučer oka sklopio zbog onog deejay-a :P
A znam... vajda ču od podneva moč zadrijemat... Onako osječam ko Casper iz crtića.....
Jutro narode, nemam pojma sta mi je da sam se ovako usto :D
Prvi put vidim ovu korisnicu.
Dan ljudi!!
Prvi put vidim ovu korisnicu.
Zato što se javlja samo kad je riječ o Bug tiskanim izdanjima. Možeš nači njene postove kad netko kaže da je dobio strgan časopis, ili kad mu nije došao na vrijeme
A vidim sad, 15ak poruka zadnji 6 mjeseci, nevidim što će joj mod status.
A vidim sad, 15ak poruka zadnji 6 mjeseci, nevidim što će joj mod status.
A ionako je moderatorica samo za Bug podforum.
Jutro(dan) ljudi
Dobro jutro...
Malo kasnim jer me već 3 dana ubijaju s vatrometom na Bundeku, kao da nitko ne radi drugi dan, nego opali u ponoć da ljudi mogu odmoriti katastrofa.
Dobro jutro...
Malo kasnim jer me već 3 dana ubijaju s vatrometom na Bundeku, kao da nitko ne radi drugi dan, nego opali u ponoć da ljudi mogu odmoriti katastrofa.
Baci ti njima bombu Meni je prekjučer došlo da izvadim pušku i derem mladoženji u čašu :D
I btw,vesna je vjerojatno djelatnik u bug ''redakciji'' pa je zato dobila moderatora...
Pozdrav svima,kako podnosite vrućine ove?
Ko kaže da uopće podnosimo?
Hahaha , pa tko zna
Nikako eto kako, rodbina nas izbjegava ko da smo srbi a susjedi nas nazivaju mlječna kopilad!
Nikako eto kako, rodbina nas izbjegava ko da smo srbi a susjedi nas nazivaju mlječna kopilad!
Mene izbjegavaju svi,od rođenja :P
Nikako, komp sam prebacio u dnevnu sobu pod klimu(nije da se žalim, ipak je BF odličan na 55"), a neda mi se ni na more koliko je vani nepodnošljivo
E tako odspavao sam....
Došo poštar i meni donio plavu kuvertu i kad ugledah pismo za posao i pomislio sam jesam li dobio posao no nažalost nisam primljen na posao nakon što sam drugi put poslao zamolbu za posao. Znači oba zamolba odbijena, jedna u ožuljku i ova sad. A ništa. No razoćaran sam...
Nisi jedini. Moja rodbina neće ni da uđe u kuću a susjedstvo je katastrofalno. Jedino kontaktiram sa komšijom preko puta i preko bašće,al to je već druga ulica i dio u kojem su ljudi puno bolji neg u ovom djelu gdje ja živim. Sve starudija
DOBAR DAN :D
hahah dobri ste :P
A ja nisam...
Dan ljudi, odo ja jest pa na kupanje na Dravu...
A ja nisam...
wNisam ja reka da ti nisi :)
Dobri dan narode......
Ovako procesor dual core 3,00ghz 6000+ dakle zakucava ga preko 95% opterecenja a temperatura varira od 40-45 stupnjeva. Ociscen od prasine, od virusa, od programa oni sitni dakle kad stoji samo na desktop-u ima to zakucavanje pocmem gledati film trokira Ima tko kakvu ideju sto bi moglo biti